香港長跑網 - 長跑長友

標題: 沙田至大埔 (經科學園 吐露港) [打印本頁]

作者: watsoncheung    時間: 2009-1-10 15:44
標題: 沙田至大埔 (經科學園 吐露港)
好普通一絛路線, 全長13k 左右。風景幾好。跑完後可以到廣福 大
家樂 或 McDonald 吃個tea。
 跑步用左Mobile Phone GPS 記錄 並
上載於網頁。小弟第一次 POST 路
線,唔係幾識
 https://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=607208

作者: 蘋果    時間: 2009-1-10 20:10
呢條路我都有跑,但就從馬鞍山開始囉
作者: cu83    時間: 2009-1-11 12:00
好正喎, 唔該哂!!
作者: leeahmow    時間: 2009-1-11 14:08
標題: 回復 1# 的帖子
Ching, 我尋日亦剛跑咗,同個friend一齊,跑埋入大尾篤出返科學園停,32k, 感覺良好!
作者: watsoncheung    時間: 2009-1-16 10:14
原帖由 leeahmow 於 2009-1-11 14:08 發表
Ching, 我尋日亦剛跑咗,同個friend一齊,跑埋入大尾篤出返科學園停,32k, 感覺良好!

師兄好利害! 小弟只係跑O左12k左右... 但係感覺並不良好!

好大風! 好凍! 又好累!  32K 真係要體重減20lbs。先有可能做到。
作者: 司機    時間: 2009-11-3 21:58
ching 時間要幾多左右??
作者: watsoncheung    時間: 2009-11-8 20:48
原帖由 c29843 於 2009-11-3 21:58 發表 ching 時間要幾多左右??

長度12KM左右, 所需時間好難講, 個個人唔同。一般新手應該可以1.5 hr內完成。
作者: 小喇叭    時間: 2009-11-17 17:58
原帖由 watsoncheung 於 2009-11-8 20:48 發表

長度12KM左右, 所需時間好難講, 個個人唔同。一般新手應該可以1.5 hr內完成。

我都有跑過,但係假期果陣好多人玩單車,一唔小心隨時一架車飛埋尼
作者: econecon    時間: 2009-12-7 13:35
美記10k果條路喎
作者: hkjc1123    時間: 2010-3-7 10:01
沙田至大埔 (經科學園 吐露港).  seems very good.  let me try.  many thanks.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2