香港長跑網 - 長跑長友

標題: delete [打印本頁]

作者: coolmanlai    時間: 2009-1-12 21:25
標題: delete
大家認同嗎!

作者: shogikin    時間: 2009-1-12 21:29
祝他們有更好發展

Kin in Running
作者: saki    時間: 2009-1-12 21:32
原帖由 coolmanlai 於 2009-1-12 21:25 發表
大家認同嗎!

明明 stefano 返左去意大利老家...........
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-12 21:33
哇~~你咁講野既~~佢好多fans woo
佢美記好似病左先冇玩ja~況且我睇好家豪~~有機win thomas架
作者: 龜速行    時間: 2009-1-12 21:41
今早小弟好似見到 
Passarello Stefano 

都在域多利道跑緊步??

作者: 山貓    時間: 2009-1-12 22:32
Thomas曝光率都好高吓喎! 好多次長跑比賽都見佢, 仲實係第一添!
作者: Gills    時間: 2009-1-13 10:15
原帖由 catcatcat 於 12-1-2009 22:32 發表
Thomas曝光率都好高吓喎! 好多次長跑比賽都見佢, 仲實係第一添!

上幾次領教過Thomas既高速, 係石門10K比賽一役, 一般跑手先去到划艇會, 佢已經跑到雙橋尾, 可以形容以100米既跑速玩長跑, 實力差太遠, 唔知要練幾耐先去到Thomas既水平.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-13 10:17
原帖由 龜速行 於 2009-1-12 21:41 發表
今早小弟好似見到
Passarello Stefano

都在域多利道跑緊步??

星期日我同堅堅係沙田運動場都見到佢,我估佢係度秘密練兵。
作者: ivanbaby    時間: 2009-1-13 10:18
黑鬼實力太強了...但應該不是潛水吧..
紀嘉文都有去跑....
作者: 龜速行    時間: 2009-1-13 10:26
標題: 回復 8# 的帖子
大圍 c hing

今早(13/1)小弟再次見到

Passarello Stefano 剛出發跑步!!

"我估佢係度秘密練兵" 同意X2
作者: blurmax    時間: 2009-1-13 10:30

哇~~你咁講野既~~佢好多fans woo
佢美記好似病左先冇玩ja~況且我睇好家豪~~有機win thomas架

X 2 - I believe KH still has plenty rooms of improvement
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-13 17:48
原帖由 Gills 於 2009-1-13 10:15 發表

上幾次領教過Thomas既高速, 係石門10K比賽一役, 一般跑手先去到划艇會, 佢已經跑到雙橋尾, 可以形容以100米既跑速玩長跑, 實力差太遠, 唔知要練幾耐先去到Thomas既水平.

同Thomas交手多次(其實次次分開跑)~~~都係覺得神聖不可侵犯~~元旦沙田10k 我都係帶頭集團~~點知頭1k已經放甩我地成200m~~好遠好遠~可怕
作者: leehyalbert    時間: 2009-1-15 13:58
原帖由 blurmax 於 2009-1-13 10:30 發表

X 2 - I believe KH still has plenty rooms of improvement

但係我係網上查過, Thomas 10K PB 係 29分幾, 全馬PB係2 hours 21分幾, 香港10k紀錄仲係李致和保持既31分37秒, 仲係幾年前. 意大利仔都仲有少少機會, 家豪仲有一段距離!
作者: 711MF    時間: 2009-1-15 14:36
作者: kenneth    時間: 2009-1-15 14:39
作者: 711MF    時間: 2009-1-15 14:40
作者: kenneth    時間: 2009-1-15 14:45

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2