香港長跑網 - 長跑長友

標題: 元朗購置跑步裝備推介 [打印本頁]

作者: 晴朗    時間: 2009-1-22 18:56
標題: 元朗購置跑步裝備推介
今日偶然路過元朗鳯琴街體育館旁的小巴站,發現一間體育用品公司專門賣美記用品,款式齊備價錢相宜。
例如新款Musha,除一般的青綠色外,還有黃色,價錢$499,有興趣的Ching不妨睇睇。

P.S.真是路過,絶不是廣告。

登錄/註冊後可看大圖

作者: yanson8    時間: 2009-1-22 19:22
rider系列既點啊?有邊d款同咩價錢啊?
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-22 19:22
果頭車房多就知,真係唔知有運動鋪喎~~

謝謝晴朗兄分享~~
作者: 晴朗    時間: 2009-1-22 19:30
原帖由 yanson8 於 2009-1-22 19:22 發表
rider系列既點啊?有邊d款同咩價錢啊?

呢個我冇留意,因為岩岩買左對Musha,所以淨係留意Musha的價錢。

作者: yanson8    時間: 2009-1-22 19:43
Musha好似不適宜跑全馬吧?我系網上睇說適應跑10k以下,我霖住跑全馬的,所以想話整返對rider,當然是考慮價錢先會問rider11以下的系列價錢等等。。
作者: musclehead    時間: 2009-1-23 14:29
原帖由 晴朗 於 2009-1-22 18:56 發表
今日偶然路過元朗鳯琴街體育館旁的小巴站,發現一間體育用品公司專門賣美記用品,款式齊備價錢相宜。
例如新款Musha,除一般的青綠色外,還有黃色,價錢$499,有興趣的Ching不妨睇睇。
...
謝謝提供, 不再幫襯"東京sports"
作者: qpw3    時間: 2009-1-23 16:21
原帖由 yanson8 於 2009-1-22 19:43 發表
Musha好似不適宜跑全馬吧?我系網上睇說適應跑10k以下,我霖住跑全馬的,所以想話整返對rider,當然是考慮價錢先會問rider11以下的系列價錢等等。。

其實MUSHA....我今日拎黎練左場30K的長課
都OK
冇KNEE PAIN
不過跑TRACK就好似真係適服D~
作者: xomeone    時間: 2009-1-23 19:28
MUSHA 係咪黃色綠邊好SHARP個對?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-24 01:15
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-22 19:22 發表
果頭車房多就知,真係唔知有運動鋪喎~~hgjD115

謝謝晴朗兄分享~~hgj088

x2, 謝謝分享.
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-1-27 21:47
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-24 01:15 發表

x2, 謝謝分享.

x3

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2