香港長跑網 - 長跑長友

標題: .......... [打印本頁]

作者: onionufo    時間: 2009-1-22 19:51
標題: ..........

.......
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-1-22 22:25
Hi onionufo ching
作者: 力    時間: 2009-1-22 22:36
原帖由 onionufo 於 2009-1-22 19:51 發表
今日先知原來用國內上呢度可能會比管理員封殺,特別黎報個到。
小弟係天水圍人士,不過近幾年長居國內。不過會新年期間回港參加渣打全馬!

唔係国內上呢度会被封殺, 而係一d国內登記嘅IP, 及login name 係一堆讀唔倒嘅英文及數字 (例:qzxpr4567), 会比較受管理員注意, 因為泥種会員通常係一d灌水軟件做去來的。
作者: 亞平    時間: 2009-1-22 22:41
原帖由 onionufo 於 2009-1-22 19:51 發表
今日先知原來用國內上呢度可能會比管理員封殺,特別黎報個到。
小弟係天水圍人士,不過近幾年長居國內。不過會新年期間回港參加渣打全馬!

師兄難得返港,何不利用參加渣打賽事機會,同大家見下面,影下大合照.
小弟今年都是全馬,希望有機認識你!

作者: Gary-Kwan    時間: 2009-1-23 00:00
歡迎 onionufo ching ~~
小弟是天水圍跑友, 今年參加渣打短跑10k
作者: running-sue    時間: 2009-1-23 09:10
有心唔怕遲, 師兄, 歡迎你呀
作者: Tarry    時間: 2009-1-23 10:27
Dear Onionufo ching / ctse

Welcome join with us

Tarry

作者: cu83    時間: 2009-1-23 11:27
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場龜速跑,歡迎指教!
長跑長友   
作者: SimonFai    時間: 2009-2-10 11:53
歡迎! 歡迎! 歡迎!
師兄, 歡迎你 !

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2