香港長跑網 - 長跑長友

標題: 沙田跑友報到 [打印本頁]

作者: rayray    時間: 2009-1-29 16:52
標題: 沙田跑友報到
  各位師兄師姐好, 多多指教小弟
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-29 16:55
作者: rayray    時間: 2009-1-29 16:58
  今年第一年跑渣打10K, 希望可以一個鐘左右完成啦
作者: 亞平    時間: 2009-1-29 16:58
原帖由 manppp2004 於 2009-1-29 16:52 發表

Manppp2004師兄,小弟係屯門友,歡迎加以長跑網!
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-29 16:59
作者: cu83    時間: 2009-1-29 17:09
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
我今年都係第一次參加渣打 10k,你第幾組呀?
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場龜速跑,歡迎指教!
長跑長友   
作者: rayray    時間: 2009-1-29 17:39
原帖由 cu83 於 2009-1-29 17:09 發表
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
我今年都係第一次參加渣打 10k,你第幾組呀?
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場龜速跑,歡迎指教!
長跑長友   

小弟第三組, 都係跑得唔快GA
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-1-29 18:27
小弟都係第三組, 大家一齊努力啦
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-1-29 21:30
Hi manppp2004 ching
作者: cu83    時間: 2009-1-29 22:16
小弟報咗第一組, 唔係因為跑得快, 而係諗住早d跑完可以早d返屋企再瞓過
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-1-29 22:31
歡迎 c hing 加入長跑網
作者: runrun    時間: 2009-1-30 14:07
原帖由 manppp2004 於 2009-1-29 16:52 發表

Welcome ! Welcome !
We have training in Shatin on one evening every week,
you are most welcome to join.

作者: mill    時間: 2009-1-30 22:29
歡迎 c hing 加入長跑網這個大家庭~
作者: rayray    時間: 2009-1-31 00:23
原帖由 runrun 於 2009-1-30 14:07 發表

Welcome ! Welcome !
We have training in Shatin on one evening every week,
you are most welcome to join.

邊度同幾點呢?

我跑得好慢, 唔好笑我AR...
作者: Kevinleung    時間: 2009-1-31 08:47
沙田半馬跑手報到呀!
作者: nc    時間: 2009-1-31 10:19
原帖由 Kevinleung 於 2009-1-31 08:47 發表
沙田半馬跑手報到呀!

welcome to longrun.hk
作者: 龜速行    時間: 2009-2-2 17:03
welcome welcome

manppp2004 c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

c hing 渣打10K add oil ar
長跑長友 ar

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2