香港長跑網 - 長跑長友

標題: $500半年內不限時刻做GYM [打印本頁]

作者: 埔荃    時間: 2009-2-18 20:41
標題: $500半年內不限時刻做GYM
physical 有個plan,經現會員可以幫朋友join一個$500玩半年既Plan, 不限時段地點. 真係幾抵.

跑得步多做吓gym揀下腳力, 環境唔許可又可以跑下機. 都唔錯
作者: sleung2002hk    時間: 2009-2-18 21:03
我有興趣丫~~想問下師兄有關詳情
係咪間間都得??一位會員只可幫一位朋友?
作者: 埔荃    時間: 2009-2-18 21:09
應該一位會員唔止一位朋友?但唔肯定.

間間都得 ! 除咗女賓店唔得囉!  肯定!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-18 21:14
好吸引啊!
以前都join左幾年Physical跳健康舞同焗桑拿, 唔錯, 果時要成三百/月.
作者: MILKSON    時間: 2009-2-19 18:47
All Club All Time

暫時一位舊 member 可以帶兩位新 member
新 member 好似要半年內冇 join 過 physical
作者: nc    時間: 2009-2-19 19:44
原帖由 埔荃 於 2009-2-18 20:41 發表
physical 有個plan,經現會員可以幫朋友join一個$500玩半年既Plan, 不限時段地點. 真係幾抵.

跑得步多做吓gym揀下腳力, 環境唔許可又可以跑下機. 都唔錯

真係好抵喎, 不過physical超多人...
作者: 火仔11    時間: 2009-2-19 19:52
All Club All Time

一位舊 member 可以帶兩位新 member
新 member 要一年內冇 join 過 physical
同埋買左半年plan後要14日內前往登記,逾期作廢

我剛剛搵朋友幫手買左,下星期二去登記
作者: 人肉跑步機    時間: 2009-2-19 22:27
500蚊半年
貴~
灣仔運動場個gym room都係1年2百幾蚊之麻!
作者: 邪神    時間: 2009-2-19 23:20
真係幾吸引啊!最衰無時間去啦.........
作者: 山比    時間: 2009-2-19 23:24
包唔包毛巾 / locker 先?
作者: cc    時間: 2009-2-19 23:26
作者: 火仔11    時間: 2009-2-19 23:28
原帖由 hoshanbei 於 2009-2-19 23:24 發表
包唔包毛巾 / locker 先?

包毛巾(原來係唔包ga)
locker 入場有,離場還(即係唔係私人嗰隻)

作者: 火仔11    時間: 2009-2-19 23:29
原帖由 cc 於 2009-2-19 23:26 發表
hgjD115" />" />hj 唔~都好似好抵...hgjD115" />" />hj

如果初玩~
$500半年真係超低~
作者: runrun    時間: 2009-2-19 23:40
請問Physical做gym可唔可以焗桑拿呢?
作者: onon    時間: 2009-2-19 23:43
會唔佢會每次去都有d所謂教練sell呢樣sell嗰樣...?
作者: 火仔11    時間: 2009-2-19 23:44
原帖由 runrun 於 2009-2-19 23:40 發表
請問Physical做gym可唔可以焗桑拿呢?

梗係可以啦
作者: 火仔11    時間: 2009-2-19 23:45
原帖由 onon 於 2009-2-19 23:43 發表
會唔佢會每次去都有d所謂教練sell呢樣sell嗰樣...?

P記較少有呢個情況
加記就一定會有
作者: 火仔11    時間: 2009-2-19 23:47
不過你地要預左繁忙時間係勁勁勁多人
作者: schnix    時間: 2009-2-20 00:20
原帖由 火仔11 於 2009-2-19 23:47 發表
不過你地要預左繁忙時間係勁勁勁多人" />" />hj" />" />h

我都係PHYSICAL MEMBER
我個邊基本上6pm 之後就開始多人, 630pm 開始好多器械都要排隊

作者: 火仔11    時間: 2009-2-20 00:28
標題: 回復 19# 的帖子
所以我只會喺非繁忙時間上去~
作者: 埔荃    時間: 2009-2-20 00:30
標題: 回復 15# 的帖子

無!

去咗兩日都感覺OK
作者: cc    時間: 2009-2-20 00:31
作者: 埔荃    時間: 2009-2-20 00:37
我都係PHYSICAL MEMBER
我個邊基本上6pm 之後就開始多人, 630pm
開始好多器械都要排隊

你果邊即係邊間呀!

尋日早上7:00去,效果非常好,無咩人,一路做一路睇新聞,洗白白後上班不知幾精神

今夜930去1015走,見到一條赤裸人龍排對沖涼,呢點真係麻麻地,令願跑多1k返屋企先沖

作者: schnix    時間: 2009-2-20 00:46
原帖由 埔荃 於 2009-2-20 00:37 發表
我都係PHYSICAL 既MEMBER
我個邊基本上6pm 之後就開始多人, 630pm 開始好多器械都要排隊

你果邊即係邊間呀!

尋日早上7:00去,效果非常好,無咩人,一路做一路睇新聞,洗白白後上班不知幾精神" />" />

今夜930去 ...

鰂魚涌呀, 你個間咁好既?
作者: di692    時間: 2009-2-20 11:03
我都係physical 會員喎,我係荃灣玩多,間中會去沙田或TST玩。
我都收到sms:
舒適堡6個月健身咭驚天價$500, 送$500美容療程,現有客限購2張送親朋或代購,限量發售,現有客獲贈2個月,查詢26092xxx
作者: hobbywet    時間: 2009-2-20 11:37
價錢都幾合理
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-2-20 12:02
原帖由 di692 於 2009-2-20 11:03 發表
我都係physical 會員喎,我係荃灣玩多,間中會去沙田或TST玩。
我都收到sms:
舒適堡6個月健身咭驚天價$500, 送$500美容療程,現有客限購2張送親朋或代購,限量發售,現有客獲贈2個月,查詢26092xxx

我都係physical 會員, 但我收唔到...

另外, 我入左會都應該有3年, 真係好似一次都無人叫我去join 佢個D training course, 加記成日都聽人話有人tum 佢地join course..
作者: abandoner08    時間: 2009-2-20 12:16
原帖由 火仔11 於 2009-2-19 23:45 發表

P記較少有呢個情況
加記就一定會有

重要 d 仔懶溫柔咁係度溝女. 又唔知自己樣衰重要懶 man 咁嘈住哂 d 真係做 gym 既人.
一係就耐唔耐係你拎返張咭既時間左住你 d 時間 sell 會籍. 試過一次又咁係比我即場大大聲話佢地.
如果唔係貪佢而家比我個 plan 幾好. 我都想走.

作者: ee_tpk    時間: 2009-2-20 12:18
但聽講而家太多人因為呢個 $500 玩半年... peak hour 太多人...
作者: 瘋瘋    時間: 2009-2-20 12:20
作者: di692    時間: 2009-2-20 12:39
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-20 12:20 發表

師兄,
加記個plan大約月費多少.
小弟星期一至星期五中午1點至2點想去跑跑步機.

加記有好多plan架,看你join幾長囉, 一定貴過p記的,d sales 好鬼煩架,纏住唔放手,怕怕!!
作者: Sicily    時間: 2009-2-20 18:14
今日登記左
join 完可以再介紹2個朋友入會
每個朋友又可以再介紹2個
即係無限介紹
作者: 新軍人生活    時間: 2009-2-20 18:30
我都想去試下(一路都係康文署做開),多的人會冇今懶既
作者: 火仔11    時間: 2009-2-20 19:45
標題: 回復 33# 的帖子
軍人ching
我都係喺康文玩開,我多數TKO,你邊區玩呀?
作者: schnix    時間: 2009-2-22 20:43
今日黃昏去p 記... 多人到爆呀, 從未試過咁多人, 差不多所有機到full 晒, 連器械都要排隊
作者: shogikin    時間: 2009-2-22 20:47
原帖由 schnix 於 2009-2-22 20:43 發表
今日黃昏去p 記... 多人到爆呀, 從未試過咁多人, 差不多所有機到full 晒, 連器械都要排隊" />" />

估計情況只會越來越多人
各店會想盡收會員
找多一筆

Kin in Running
作者: schnix    時間: 2009-2-22 20:56
原帖由 shogikin 於 2009-2-22 20:47 發表

估計情況只會越來越多人
各店會想盡收會員
找多一筆

哩排每次去都有十零廿人排隊申請$500 個plan, $500 入左會既人亦可介紹其他人用$500 入會…. 會員以倍數計遞增
作者: 埔荃    時間: 2009-2-22 21:40
引用:
原帖由 shogikin 於 2009-2-22 20:47 發表

估計情況只會越來越多人
各店會想盡收會員
找多一筆

哩排每次去都有十零廿人排隊申請$500 個plan, $500 入左會既人亦可介紹其他人用$500 入會…. 會員以倍數計遞增

不過我諗遲一頭半個月應該會好d,啱啱申請既人荒死蝕底丫嗎 ? 熱情好快會冷卻
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-2-22 22:25
原帖由 埔荃 於 2009-2-22 21:40 發表
引用:

估計情況只會越來越多人
各店會想盡收會員
找多一筆
哩排每次去都有十零廿人排隊申請$500 個plan, $500 入左會既人亦可介紹其他人用$500 入 ...

同意, 我覺得好多人都係見抵先join , 玩兩玩咪又無去...

P.S. 不過我都好少去... 但我join 左好耐
作者: cfchan    時間: 2009-2-22 22:54
不嬲無JOIN,因為我唔JOIN都有番咁上下身型!
作者: 火仔11    時間: 2009-2-23 19:57
標題: 回復 40# 的帖子
cfchan...勁~
作者: slack    時間: 2009-2-27 15:45
原帖由 di692 於 2009-2-20 12:39 發表

加記有好多plan架,看你join幾長囉, 一定貴過p記的,d sales 好鬼煩架,纏住唔放手,怕怕!!
師兄, 
加記蚊 cheap d plan, only用1間都ok

因只去下, 學人做gym
作者: ee_tpk    時間: 2009-2-27 15:49
原帖由 slack 於 2009-2-27 15:45 發表
師兄,
請問下加記有無百靈蚊 cheap d plan, only用1間都ok
因只係想久吾久去下, 試下學人做gym

CHING..咁你去康文署做好 d woo~ 如果你唔係成日去.. 加記個名唔好係掂
作者: 瘋瘋    時間: 2009-2-27 15:53
作者: slack    時間: 2009-2-27 15:53
原帖由 ee_tpk 於 2009-2-27 15:49 發表

CHING..咁你去康文署做好 d woo~ 如果你唔係成日去.. 加記個名唔好係掂

無法, 全因為加記近, 康文署同physal都好吾就腳 
所以懇請師兄有無超cheap plan 介紹去試下做下運動
作者: ee_tpk    時間: 2009-2-27 16:00
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-27 15:53 發表
加記在我公司做推廣299月費, 要prepay一年, 我都唔想玩.
我諗呢個價係佢底線.

我聽過加記之前既 company plan 係 1xx 一個月...
街客都係 23x~29x 一個月 jawow..

瘋兄唔好用呢個價 join 丫...
作者: ee_tpk    時間: 2009-2-27 16:02
原帖由 slack 於 2009-2-27 15:53 發表

無法, 全因為加記近, 康文署同physal都好吾就腳
所以懇請師兄有無超cheap plan 介紹去試下做下運動

你可以唔好拎 id card 同埋 credit card 上去問 plan 先啦...
佢地好狗..扣起你身份証同埋 credit card.. 幾個 sales 輪流煩住你

最好在月尾搞..通常月尾 sales 唔夠單個 offer 會好 d
作者: 火仔11    時間: 2009-2-27 16:05
加記1xx我要你要簽3-4年,佢先會俾呢個價你~
作者: 瘋瘋    時間: 2009-2-27 16:09
作者: 火仔11    時間: 2009-2-27 16:15
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-27 16:09 發表

加記即係擺明老坤既即!

佢地海鮮價已經係公開嘅秘密~
一個唔覺意小心一頸血
作者: slack    時間: 2009-2-27 16:19
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-27 15:53 發表
加記在我公司做推廣299月費, 要prepay一年, 我都唔想玩.
我諗呢個價係佢底線.
299自問付擔不了, max 200, 希望找到可以去試試玩下
作者: nc    時間: 2009-2-27 16:23
原帖由 slack 於 2009-2-27 15:45 發表
師兄,
請問下加記有無百靈蚊 cheap d plan, only用1間都ok
因只係想久吾久去下, 試下學人做gym

slack ching可以問吓modern fitness, 我曾經問過齋做gym係1988/15months, 我去過金鐘個centre是男女的, 幾新, 其他centre有d是female only. ching, 可以check下
作者: 火仔11    時間: 2009-2-27 17:31
原帖由 nc 於 2009-2-27 16:23 發表

slack ching可以問吓modern fitness, 我曾經問過齋做gym係1988/15months, 我去過金鐘個centre是男女的, 幾新, 其他centre有d是female only. ching, 可以check下

MF 應該得3間係男女賓,將軍澳,金鐘,一間唔記得(好似銅鑼灣)~
openday 試過最平 齋做gym$1588(12month) fix time fix club,依家唔知有無變~
作者: slack    時間: 2009-2-27 20:01
多謝各位大哥大姐資料, 剛打過去問,  佢話你係小姐就ok 魚到爆,only金鐘將軍澳銅鑼灣
無我份了
多謝各位大哥大姐都係只有 加記最方便我....唉!! 
作者: 火仔11    時間: 2009-2-27 20:15
原帖由 slack 於 2009-2-27 20:01 發表
多謝各位大哥大姐資料, 剛打過去問,  佢話你係小姐就ok 魚到爆,only金鐘將軍澳銅鑼灣
無我份了
多謝各位大哥大姐都係只有 加記最方便我....唉!!  

加記方便你,就唔駛諗咁多~
不過如果入左會有PT sell你買堂,你自己要諗清楚係咪真係有咁ga需要~
免得到時買左又size錢呀~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2