香港長跑網 - 長跑長友

標題: 3.14 - 屯門引水道約跑 [打印本頁]

作者: running-sue    時間: 2009-3-14 19:42
標題: 3.14 - 屯門引水道約跑
睇相啦, 各位
http://picasaweb.google.com.tw/longrun.hk2/1432008ByRunningSue#
作者: sleung2002hk    時間: 2009-3-14 20:05
thx sue兄唔跑都千里過黎影相~
作者: peteruno    時間: 2009-3-14 21:03
14/03 屯門公奄有相睇

http://picasaweb.google.com.tw/Peteruno23/1403?authkey=Gv1sRgCLaZuNT6hOiV-AE#

白頭佬

作者: running-sue    時間: 2009-3-14 21:09
多謝白ching, 小弟有張用黎練飛標既相喇, thankyou
作者: allanccl    時間: 2009-3-14 21:14
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 21:09 發表
多謝白ching, 小弟有張用黎練飛標既相喇, thankyou

無我響度,無左目標喎,點練呀?
作者: running-sue    時間: 2009-3-14 21:21
原帖由 allanccl 於 2009-3-14 21:14 發表

亮哥, 你千祈咪咁講, 你絕對唔會係我練飛標既目標
作者: allanccl    時間: 2009-3-14 21:38
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 21:21 發表

亮哥, 你千祈咪咁講, 你絕對唔會係我練飛標既目標

好失望! 起碼都好似洛飛虎師兄咁,唔比人練飛標,都可以給人帶來歡樂丫嘛!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-14 21:39
原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-14 20:05 發表

x2, 辛苦曬sue姐入屯門重行上引水道影相.
作者: allanccl    時間: 2009-3-14 21:41
其實,睇你們既衣著,知道sue姐妳仲未跑得,講下笑姐!
祝早日康復!
作者: 鬼影    時間: 2009-3-14 21:50
原帖由 peteruno 於 2009-3-14 21:03 發表

http://picasaweb.google.com.tw/Peteruno23/1403?authkey=Gv1sRgCLaZuNT6hOiV-AE#

白頭佬

好好食送啊!唔該白 ching!
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 21:54
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 19:42 發表
睇相啦, 各位
http://picasaweb.google.com.tw/longrun.hk2/1432008ByRunningSue#

Sue兄,做乜咁快走呀?小弟諗住請你食飯,答謝你今日放過小弟,同埋山長水遠跑來幫大家影相..
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-14 21:55
原帖由 peteruno 於 2009-3-14 21:03 發表
白頭佬

多謝白師兄帶我地跑新路線, 果條2K上斜"大長甘"九曲十三彎, 真係好甘!
一路上斜一路同自己講轉個彎就到, 跑極都未到, 救命!
回程同Iris拍住落番大長甘, 邊跑邊吹水望風景, 超爽!
沿途風景唔錯, 放假可以再上去跑.
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 21:56
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 21:09 發表

眼界瞄準D,唔好畫花我塊面,身上其他地方法任射!
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 21:57
原帖由 allanccl 於 2009-3-14 21:14 發表

Allanccl兄,個目標係我呀!乜你同sue兄都有牙齒印咩?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-14 21:57
原帖由 鬼影 於 2009-3-14 21:50 發表

間酒樓啲食送唔錯, 幾抵食架!
下次可以去打邊爐添!
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 22:02

白頭佬

白兄,感謝你為我們安排了今次活動,又幫我地影埋相,更出動白夫人去酒樓霸位,等我地沖完涼就有飯食,辛苦晒二位啦.
白兄,快D度吓下轉玩D咩...
作者: 711MF    時間: 2009-3-14 22:02
作者: running-sue    時間: 2009-3-14 22:05
原帖由 亞平 於 2009-3-14 21:57 發表

Allanccl兄,個目標係我呀!乜你同sue兄都有牙齒印咩?

我同亮哥點會有牙齒印呢, 我人緣都幾好嫁, 只有一個仇家
作者: 711MF    時間: 2009-3-14 22:14
作者: running-sue    時間: 2009-3-14 22:23
原帖由 711MF 於 2009-3-14 22:14 發表

有一個仇家,?????係邊個,洗唔洗我幫你攪掂佢...

多謝7ching先, 不過如果私人恩怨, 要托人出手, 非君子所為, 小弟會盡力攪掂佢
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 22:26
原帖由 711MF 於 2009-3-14 22:14 發表

有一個仇家,?????係邊個,洗唔洗我幫你攪掂佢...

7兄,對付呢個仇人,焉用牛刀,sue兄自己上就已經游刃有餘啦...
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 22:28
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 22:23 發表

多謝7ching先, 不過如果私人恩怨, 要托人出手, 非君子所為, 小弟會盡力攪掂佢

係囉,搵人幫拖確係非君子所為,唔知sue兄準備幾時落手呢?
作者: running-sue    時間: 2009-3-14 22:30
原帖由 亞平 於 2009-3-14 22:28 發表

係囉,搵人幫拖確係非君子所為,唔知sue兄準備幾時落手呢?

ED野, 唔可以心急, 要響適當時候出手, 先可以殺佢一個措手不及
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-14 22:32
原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-14 20:05 發表

x2

謝謝Sue師姐!
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-14 22:40

白頭佬

謝謝白頭兄---全天候攝影師!
作者: anson    時間: 2009-3-14 22:41
多謝SUE 姐上到引水道幫我地影相, 再多謝白師兄帶我地跑左條噤金既路段 ..
真係好金,不過又好開心.....
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-14 22:41
原帖由 711MF 於 2009-3-14 22:02 發表
今次真係多謝有傷在身嘅 sue 專程呢影靚相,
多謝白頭兄,帶路及影相,,

x2

多謝晒各位!
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 22:43
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 22:30 發表

ED野, 唔可以心急, 要響適當時候出手, 先可以殺佢一個措手不及

咁你個仇家乜要日日提心吊膽,日防夜防,咁樣過日子好慘喎,不如乾脆D,擇個好日子,了結算啦...
作者: nc    時間: 2009-3-14 22:45
原帖由 anson 於 2009-3-14 22:41 發表
多謝SUE 姐上到引水道幫我地影相, 再多謝白師兄帶我地跑左條噤金既路段 ..
真係好金,不過又好開心.....

x2, 多謝晒各位, 特別係sue姐山長水遠入到來田門, 幫我地拍照
作者: running-sue    時間: 2009-3-14 22:47
原帖由 亞平 於 2009-3-14 22:43 發表

咁你個仇家乜要日日提心吊膽,日防夜防,咁樣過日子好慘喎,不如乾脆D,擇個好日子,了結算啦...

要佢慢慢感受
再唔係, 可能激發到佢個小宇宙, 先再黎一場龍爭虎鬥, 咁咪仲過癮
作者: running-sue    時間: 2009-3-14 22:49
大家咪咁客氣啦, 我同唔到你地一齊跑, 都要同大家感受一下D開心氣氛呀麻
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 22:56
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 22:47 發表

要佢慢慢感受
再唔係, 可能激發到佢個小宇宙, 先再黎一場龍爭虎鬥, 咁咪仲過癮

今日你雖沒有落場,沒有親自激發到佢個小宇宙,但有人幫左你做左啦....嘻嘻....佢就係曲奇姐啦
作者: stanwong    時間: 2009-3-14 23:14
多謝running-sue師姐和白師兄的靚相
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 23:24
原帖由 stanwong 於 2009-3-14 23:14 發表
多謝running-sue師姐和白師兄的靚相  

stan兄,跑果時你同我講隻腳有事定係跌左落地傷左,唔好意思,掛住跑,聽得唔係好清楚.
作者: sleung2002hk    時間: 2009-3-14 23:25
原帖由 鬼影 於 2009-3-14 21:50 發表

鬼兄~今日留左力丫??你唔似跑咁慢woo~下次記得上黎陪下我喇
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 23:28
原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-14 23:25 發表

鬼兄~今日留左力丫??你唔似跑咁慢woo~下次記得上黎陪下我喇

你今日已經有亞明陪你啦...開心啦..做乜唔食飯至走呀?
作者: stanwong    時間: 2009-3-14 23:37
原帖由 亞平 於 2009-3-14 23:24 發表

stan兄,跑果時你同我講隻腳有事定係跌左落地傷左,唔好意思,掛住跑,聽得唔係好清楚.
我冇講過話傷喎,淨係話偷少少雞冇跑到盡就折返。我跑鈄路真係好唔掂,好練多D至得!
作者: 小華是也!    時間: 2009-3-14 23:39
都好像很好玩哦。你們^^
在下1-6都要上班呢……><"
作者: running-sue    時間: 2009-3-14 23:40
睇黎平ching開始思覺失調喇
作者: kopo1128    時間: 2009-3-15 00:25
多謝晒白CHING同SUE CTSE的靚相. 但係白CHING唔得同我打格仔.........走光了
作者: running-sue    時間: 2009-3-15 08:45
kopo ching, 你俾出賣了
作者: B    時間: 2009-3-15 09:31
sue 兄唔跑都黎幫我地影相, 真係有心啊~
白師兄則帶0左我地跑0左段咁正0既路~
加埋兩位影0既靚相,
THANK YOU 晒兩位啊~
作者: stanwong    時間: 2009-3-15 10:40
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 23:40 發表
可能我當時跑到上氣不接下氣,講到唔清唔楚,導致平兄聽錯都未定
作者: cu83    時間: 2009-3-15 11:50
睇相次次你地都好Happy,下次有機會都想Join吓!!
但小弟係慢腳+蟻速爬,唔知會唔會阻住你地喎~~

作者: 亞平    時間: 2009-3-15 12:04
原帖由 running-sue 於 2009-3-14 23:40 發表

昨日見到你就真係又驚又喜,驚你落場狂界小弟,喜你原來只來影相.真係比你搞到思覺失調..
作者: nc    時間: 2009-3-15 12:07
原帖由 cu83 於 2009-3-15 11:50 發表

cu ching 放心, 唔好同我爭這個位喇, e個係我強項, 我最喜歡阻住chingctse架喇
作者: 亞平    時間: 2009-3-15 12:10
原帖由 stanwong 於 2009-3-15 10:40 發表
可能我當時跑到上氣不接下氣,講到唔清唔楚,導致平兄聽錯都未定

因為果時,我比patrick兄拋離好遠下,後面又有曲奇姐殺緊上來,加上來到落斜位,正是小弟追回時間的好時機,所以好心急跑,沒有留意到..sorry
作者: 亞平    時間: 2009-3-15 12:13
原帖由 cu83 於 2009-3-15 11:50 發表

CU兄,你幾時做過江龍,遊過對面海,殺入新界西,會一會班屯門友?
作者: 亞平    時間: 2009-3-15 12:16
原帖由 nc 於 2009-3-15 12:07 發表

cu ching 放心, 唔好同我爭這個位喇, e個係我強項, 我最喜歡阻住chingctse架喇

cu兄,唔好太信nc姐講,你睇下佢頭像果隻野,跑得幾快,同埋係不停咁跑,似足nc姐D驚人耐力.
作者: cu83    時間: 2009-3-15 13:05
原帖由 亞平 於 15-3-2009 12:16 發表
cu兄,唔好太信nc姐講,你睇下佢頭像果隻野,跑得幾快,同埋係不停咁跑,似足nc姐D驚人耐力.

平妹說得有道理, nc 佢
頭像果隻野真係唔講得笑, post 出黎至今都重跑得咁快,
相反小弟既頭像郁都未郁過, nc姐 重好意思同我爭 "尾燈位"??

作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-15 17:53
白頭師兄啲相好細張, 點樣可以放大少少
作者: peteruno    時間: 2009-3-15 18:07
原帖由 叮叮噹 於 2009-3-15 17:53 發表
" />" />" />" /> 白頭師兄啲相好細張, 點樣可以放大少少" />" />" />" />
你哋若果要原裝大相,唔介意E-mail比我,我收到你哋e-之後會個別回寄。[email protected]

白頭佬
作者: 鬼影    時間: 2009-3-15 23:09
原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-14 23:25 發表

你一開步就開四波、點 follow 呵。味上斜、先水滾
不過同一班 ching 一齊跑又有另一番 feeling
一邊跑一邊吹水,很快就到公奄,重有學到長跑不老的祕密。
回程到最後 3K 才加速,因為怕又比 BHa 界

下次試試跟下梁兄跑,睇吓可以跟幾遠。
作者: 曲奇    時間: 2009-3-16 02:12
多謝哂sue ctse山長水遠黎做攝記..
同埋感謝白頭ching今次行程的安排 & 途中為我地而影的靚相...
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-3-16 09:53
原帖由 cookie97 於 2009-3-16 02:12 發表
多謝哂sue ctse山長水遠黎做攝記..
同埋感謝白頭ching今次行程的安排 & 途中為我地而影的靚相...

x2  
作者: B    時間: 2009-3-16 10:34
原帖由 鬼影 於 2009-3-15 23:09 發表

你一開步就開四波、點 follow 呵。味上斜、先水滾
不過同一班 ching 一齊跑又有另一番 feeling
一邊跑一邊吹水,很快就到公奄,重有學到長跑不老的祕密。
回程到最後 3K 才加速,因為怕又比 BHa 界 ...
今次我一早爆0左, 仲邊有上次咁好彩0丫~
作者: kenneth    時間: 2009-3-16 10:54
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-3-16 12:38
睇相好吸引,下次一定要到~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2