香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009元朗長跑賽-by 亞平) [打印本頁]

作者: 亞平    時間: 2009-4-5 15:08
標題: 2009元朗長跑賽-by 亞平)
各位,小弟拙作, 如需原相 , 請pm小弟留e-MAIL 及 相片編號.
http://picasaweb.google.com/AhPing99/0945?feat=directlink
作者: sleung2002hk    時間: 2009-4-5 15:18
唔該平兄通場走又要跑又要影~~~
作者: billy_yau    時間: 2009-4-5 15:19
唔該平師兄!!
作者: 零下十度    時間: 2009-4-5 15:23
謝謝平師兄相片分享..
恭喜各位得奘ching ctse
作者: running-sue    時間: 2009-4-5 16:24
言則係仇家, 但都要多謝聲既, thankyou呀
作者: Alfred    時間: 2009-4-5 16:29
恭喜各位得獎師兄師姐!
作者: B    時間: 2009-4-5 16:46
平兄~ thank you 你0既正相呀~ 到我得閒睇晒 d 相先問你拎大相呀~
作者: Anthony    時間: 2009-4-5 17:01
謝謝平兄靚相,唔該晒!
作者: kenneth    時間: 2009-4-5 17:13
作者: schnix    時間: 2009-4-5 17:14
唔該晒平兄
作者: 曲奇    時間: 2009-4-5 17:56
多謝平兄的靚相呀....
作者: Kennychoi    時間: 2009-4-5 18:15
平兄,辛苦你啦!又跑又影,的靚相good呀!請你飲二窩頭啦!
作者: anson    時間: 2009-4-5 18:19
多謝平兄靚相
作者: 龜速行    時間: 2009-4-5 18:59
thank

平c hing 的靚相呀
作者: 神童威威    時間: 2009-4-5 19:06
平兄,辛苦晒!次次又跑又影,全場最勁是你!
作者: 亞平    時間: 2009-4-5 21:28
梁兄,其實你係唔係攞獎攡到麻木晒,冇晒感覺啦...
Billy兄,唔駛客氣喎~~
雪花組,客氣啦!
Sue兄,怪怪地,邊有仇家多謝仇家架..點多好,恭喜你,好番重出又攞獎.
Alfred兄,今次攞獎人數仲多過上次屯門賽.
B哥哥,次次都問我攞原相,幾時請我食番餐先.
Anthony,幫我恭喜anthony嫂獲獎.
Ken兄,有第一次就有第二次...閣下今日都算雙喜臨門,又上台,又食曲奇餅當早餐.
Schnix姐,攞獎係唔係好過BBQ?
Cookie姐,雖然今日我地睇唔到曲奇怒界堅尼夫,但睇你上台攞獎都值回票價.
Kenny蔡兄,唔係二窩頭呀,係矛台酒呀,恭喜晒蔡兄攞獎!
Anson,似乎攞獎攞出癮了,唔好停,繼續攞..
龜兄,小弟只識用傻瓜機,同你地d大炮比,差好遠啦..
威兄,唔辛苦,可以幫你影攞獎相,好開心架!

作者: 鬼影    時間: 2009-4-5 22:12
Thank you 平師兄!
作者: 新軍人生活    時間: 2009-4-5 22:19
平兄的相都影得幾好喎,影到我地個個都好四萬(笑容滿面),再接再勵吧
作者: water_ho8538    時間: 2009-4-7 00:41
多謝平兄既靚相!!!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2