香港長跑網 - 長跑長友

標題: 元朗大會堂長跑2009-----by 晴朗爸 [打印本頁]

作者: 晴朗    時間: 2009-4-5 21:24
標題: 元朗大會堂長跑2009-----by 晴朗爸
雖然只係得1.5k組, 各位師兄應該搵唔到自己, 但途中遇到位師姐托我幫手影幾張, 希望唔會令妳失望啦!!
http://picasaweb.google.com/WuManOn/200903#
作者: 鬼影    時間: 2009-4-5 22:11
Thank you ching!

D 細路好得意!
作者: schnix    時間: 2009-4-5 22:16
晴朗ching 囡囡好掂呀, 要keep 住跑呀, 將來一定成大器
作者: 新軍人生活    時間: 2009-4-5 22:23
都幾好喎,小朋友都好努力呢,影得好,妳囡囡都要努力啦
作者: 喪Ken    時間: 2009-4-5 22:28
ching 囡囡好cute,真係估唔到1.5k 都有綠衣軍團既跑手
作者: running-sue    時間: 2009-4-5 23:16
晴朗ching, 代我向我地綠軍新力軍 (晴晴) 講句 : 恭喜哂呀
作者: 亞平    時間: 2009-4-5 23:21
原帖由 running-sue 於 2009-4-5 23:16 發表
晴朗ching, 代我向我地綠軍新力軍 (晴晴) 講句 : 恭喜哂呀

晴朗兄,快D叫囡園加入長跑網啦,將來靠佢地後生一代再將長跑網發揚光大架...
作者: Parco爸    時間: 2009-4-5 23:21
晴朗兄...
你囡囡D相好正...
作者: 曲奇    時間: 2009-4-5 23:21
ching 囡囡好叻女呀...
恭喜哂佢細個都跑得咁好呀..
作者: 晴朗    時間: 2009-4-5 23:43
原帖由 Parco爸 於 2009-4-5 23:21 發表
晴朗兄...
你囡囡D相好正...

正乜鬼! 之前一日去迪士尼同表妹慶祝生日, 黑麻麻, 唯有用iso1600影相, 點知唔記得較番個iso, 卒之爆到七彩。

作者: 晴朗    時間: 2009-4-6 10:02
原帖由 亞平 於 2009-4-5 23:21 發表

晴朗兄,快D叫囡園加入長跑網啦,將來靠佢地後生一代再將長跑網發揚光大架...

咁快踢佢入會, 等佢大個d自己"鐘"入黎好過啦。
作者: water_ho8538    時間: 2009-4-7 00:59
將來佢一定會成大器既!!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2