香港長跑網 - 長跑長友

標題: 天水圍新人報到.. [打印本頁]

作者: Siu.b    時間: 2009-4-7 19:13
標題: 天水圍新人報到..
小弟14歲,跑學界既..
跑越野同田徑啦..希望各位師兄可以指教指教!
作者: cu83    時間: 2009-4-7 20:27
歡迎 Siu.b c-hing! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   
作者: wadee    時間: 2009-4-7 20:29
歡迎siu.b ching加入長跑網

長跑長友
作者: billy_yau    時間: 2009-4-7 21:39
歡迎加入長跑網, 我都係天水圍區架, 多數係六點度跑河畔/運動場/天屯單車徑
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-4-7 21:57
歡迎siu.b ching加入香港長跑網

長跑長友
作者: peter6565652003    時間: 2009-4-7 22:56
welcome ching
作者: peter6565652003    時間: 2009-4-7 22:57
welcome ching
作者: 亞平    時間: 2009-4-7 23:01
14歲就開始跑步,前途無限呀..
作者: Siu.b    時間: 2009-4-8 23:04
唔好咁講..不過呢排都冇keep住跑啦..
因為d比賽完哂..呢排都係打波多..
希望下年仲可以跑!

長跑長友!
大家又係幾多歲開始跑既?
作者: jogging_cat    時間: 2009-4-9 13:02
原帖由 Siu.b 於 7-4-2009 19:13 發表
歡迎Siu.b ching 小妹係有龍人跑開九龍城區,多多指教。
作者: MT    時間: 2009-4-10 07:40
歡迎ching加入長跑網

請多多指教
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-13 11:27
作者: kenneth    時間: 2009-4-13 14:38
作者: shing    時間: 2009-4-13 20:38
我岩岩搬左黎天水圍區住, 多數起河畔跑,年紀大有肚腩岩岩學跑步。多多指教。
作者: allanccl    時間: 2009-4-13 21:05
原帖由 shing 於 2009-4-13 20:38 發表
我岩岩搬左黎天水圍區住, 多數起河畔跑,年紀大有肚腩岩岩學跑步。多多指教。

歡迎shing 師兄,其實你可以按右上角新帖開一個新帖的,
我以前同你一樣有大肚腩學跑步來減肥,有恆心一定得既,
我減左三十幾磅啦,師兄加油,長跑長友!
作者: billy_yau    時間: 2009-4-13 22:02
原帖由 shing 於 2009-4-13 20:38 發表

師兄無論跑既地方同個身型, 都同我一樣喎, 不過我唔注意飲食, 個肚腩咁耐都無細過, 不過對跑步既樂趣就增加左不少
作者: shing    時間: 2009-4-14 00:09
原帖由 allanccl 於 2009-4-13 21:05 發表

歡迎shing 師兄,其實你可以按右上角新帖開一個新帖的,
我以前同你一樣有大肚腩學跑步來減肥,有恆心一定得既,
我減左三十幾磅啦,師兄加油,長跑長友!

allanccl 兄減倒30幾磅咁勁。恭喜哂。

我自上年眼見個肚腩每日咁漲,搞到D西褲同牛仔褲全都扣唔倒鈕就知大煲。

而家170cm高70kg雖然唔係太肥,只是有條士啤呔。但希望减倒15磅巳好開心了。

又咁岩搬左黎而家厘道又有咁優美既環境咪的起心肝試下學跑步。但我好快頂唔順,每次慢跑都只跑倒約5K。

希望跑慣左會跑倒耐D。
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-14 02:12
原帖由 Siu.b 於 2009-4-7 19:13 發表

歡迎加入長跑網大家庭.
可以入去"跑手teen地"同班學生哥跑手相認啦!
有時間參加約跑, 互相認識吓啦!
作者: 龜速行    時間: 2009-4-14 16:53
welcome welcome

Siu.b 小 c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

長跑長友 ar

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2