香港長跑網 - 長跑長友

標題: 新手報到 ~ 大埔既 ^^ [打印本頁]

作者: RockYou    時間: 2009-5-15 03:09
標題: 新手報到 ~ 大埔既 ^^
大家好, 正式黎講, 小弟開始左跑步 2 個月到
初初目的只係為左減肥, 2 個月前體重達 18x lbs
其實比最高峰都輕左架啦, 因為最重試過 21x lbs -.-
PS. 我大約 183 cm 高 ~~

經過一番努力, 體重減到去 160 lbs, 但體脂仍然偏高
最慘係, 塊面無咩瘦過, 真係慘 -0-
目標係再減多 10 lbs, 然後開始練肌肉, 希望可以增肌 15~20 lbs

由最初跑 1 公里跑到我嘔 (我真係嘔左出黎)
到而家 7km @ 40 min, 雖然好慢, 不過無所謂, 志不在時間
我發覺真係鐘意左跑步 ^^

作者: cu83    時間: 2009-5-15 05:58
歡迎 RockYou c-hing! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
有時間請留意我們各區既 "約跑活動" !
長跑長友!!

作者: 火仔11    時間: 2009-5-15 08:40
歡迎Rockyou ching 加入長跑網
我地各區都有約跑活動,多d留意下~
作者: blurmax    時間: 2009-5-15 08:49
Rockyou Ching,

Welcome to LongRun.hk!  You're so tall por!
作者: HOLIC    時間: 2009-5-15 11:17
rocku c hing 歡迎加入長跑網啊!
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-5-15 12:41
hi hi Rockyou ching
作者: witchycatcat    時間: 2009-5-15 16:50
歡迎ching加入長跑網lee個大家庭,一齊跑步一齊健康一齊keep fit~~

作者: MT    時間: 2009-5-15 23:00
歡迎ching加入長跑網

請多多指教
作者: 亞平    時間: 2009-5-15 23:01
登錄/註冊後可看大圖