香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大埔新手報到!! [打印本頁]

作者: amos    時間: 2009-6-20 10:33
標題: 大埔新手報到!!
各位 ching ctse, 多多指教, 本人只係跑咗1個多月, 通常跑海滨同埋吐露港.
作者: foobar    時間: 2009-6-20 12:25
歡迎你~~~~
作者: 火仔11    時間: 2009-6-20 17:36
歡迎 amos ching 加入長跑網
小弟多數將軍澳出沒,請多多指教
作者: wadee    時間: 2009-6-20 18:48
原帖由 amos 於 2009-6-20 10:33 發表
各位 ching ctse, 多多指教, 本人只係跑咗1個多月, 通常跑海滨同埋吐露港.

歡迎歡迎
小弟經常係港島東出沒
作者: Alfred    時間: 2009-6-20 19:41
歡迎amos師兄,小弟都係大埔友,海濱/吐露港/大尾督/沙田都係我跑嘅路線,得閒join吓我哋約跑啦!新界東由呢個禮拜開始星期日朝早都有約跑,去睇睇啦!
作者: amos    時間: 2009-6-20 22:15
Alfred ching, 星期日您地通常幾點跑架, 同埋會跑幾遠我驚跟唔上您地嘅速度.
作者: 非比    時間: 2009-6-21 19:41
我都係新手, 多多指教
作者: cu83    時間: 2009-6-22 06:02
歡迎 amos c-hing! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
有時間請留意我們各區既 "約跑活動" !
長跑長友!!

作者: 田中雅茂    時間: 2009-6-22 13:15
amos 歡迎加入長跑網.
作者: 狗哥    時間: 2009-6-22 14:45
amos ching 你好
我都係新人多多指教
作者: Alfred    時間: 2009-6-22 15:05
原帖由 amos 於 20/6/2009 22:15 發表
Alfred ching, 星期日您地通常幾點跑架, 同埋會跑幾遠我驚跟唔上您地嘅速度.

https://www.longrun.hk/forum/view ... p;extra=&page=1

amos ching,去上面條link睇吓同報名啦,我哋無分快慢架,一齊跑開心D。
作者: 龜速行    時間: 2009-7-4 12:32
welcome welcome

amos c hing

多多指教ar

小弟是港島西人 hk island man

長跑長友

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2