香港長跑網 - 長跑長友

標題: 長跑網會員申請 [打印本頁]

作者: =chairman=    時間: 2009-7-23 23:01
標題: 長跑網會員申請
[url=https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5691&goto=lastpost#lastpost]香港長跑網註冊團體 公開接受會員申請[/url] ←按此

[url=https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5692&extra=page%3D1]有關長跑網團體入會申請的問題[/url] ←按此
請留意 post 1 第 5 , 6 項

各位年青人不妨考慮下加入長跑網團體成為學生會員丫 ~~

作者: nc    時間: 2009-7-23 23:49
原帖由 =chairman= 於 2009-7-23 23:01 發表
香港長跑網註冊團體 公開接受會員申請 ←按此

有關長跑網團體入會申請的問題 ←按此

各位年青人不妨考慮下加入長跑網團體成為學生會員丫 ~~ " />" />

全日制學生是免費的, 只要填妥入會表格, 再email給[email protected]便是了   
作者: =chairman=    時間: 2009-7-24 00:05
原帖由 nc 於 2009-7-23 23:49 發表

全日制學生是免費的, 只要填妥入會表格, 再email給[email protected]便是了   

謝謝 nc
作者: baki    時間: 2009-7-24 17:16
我不懂scan相,請問可不可以郵寄相+支票+申請表
還有來人工作地點在麗晶附近,可否投入樓主信箱?
作者: wilson    時間: 2009-7-24 19:07
我都諗住加入,不過諗定而家入定係出年4月先入......
作者: nc    時間: 2009-7-24 21:24
原帖由 baki 於 2009-7-24 17:16 發表
我不懂scan相,請問可不可以郵寄相+支票+申請表
還有來人工作地點在麗晶附近,可否投入樓主信箱?

ok, 沒有問題的.
作者: =chairman=    時間: 2009-7-24 23:32
原帖由 wilson 於 2009-7-24 19:07 發表
我都諗住加入,不過諗定而家入定係出年4月先入......

只要你是全日制學生,加入做會員是免費的 ~~~ 既可以跟大家一起參與大型約跑感受互相鼓勵與支持的氣氛,又可以有一份成為長跑網會員的歸屬感,不妨而家就加入啦嘻嘻 ~~~
作者: gary_wong333    時間: 2009-7-25 22:37
小弟等f.5放完榜先加入
因為好大機會會轉校
作者: =chairman=    時間: 2009-7-26 00:20
原帖由 gary_wong333 於 2009-7-25 22:37 發表
因為好大機會會轉校

祝你會考成功!
作者: sunnychan666    時間: 2009-12-26 19:03
[email protected]
定係

???
作者: leefs    時間: 2009-12-26 19:24
原帖由 sunnychan666 於 2009-12-26 19:03 發表 [email protected] 定係[email protected]???

作者: HIN    時間: 2009-12-27 13:02
原帖由 gary_wong333 於 2009-7-25 22:37 發表
因為好大機會會轉校

X2
作者: 大力蘇    時間: 2010-1-10 11:17
前日email左張申請表
作者: YaNbAbI`    時間: 2010-6-8 00:29
我想問呢...我長跑超屎,係咪都可以入嫁-_-''
有時我練果陣,見到好多長跑會d人~
作者: leefs    時間: 2010-6-8 00:32
原帖由 YaNbAbI` 於 2010-6-8 00:29 發表
我想問呢...我長跑超屎,係咪都可以入嫁-_-''
有時我練果陣,見到好多長跑會d人~

歡迎!

作者: YaNbAbI`    時間: 2010-6-8 02:00
原帖由 leefs 於 2010-6-8 00:32 發表

歡迎!

作者: v_1    時間: 2010-9-21 16:16
論壇好似無話全日制唔使錢wor= =

我見唔到既--
作者: wilson    時間: 2010-9-21 19:01
入會申請表有寫
作者: 蕉:)    時間: 2010-9-24 00:47
原帖由 =chairman= 於 2009-7-23 23:01 發表
香港長跑網註冊團體 公開接受會員申請 ←按此

有關長跑網團體入會申請的問題 ←按此

各位年青人不妨考慮下加入長跑網團體成為學生會員丫 ~~ " />" />

我down左#3個申請書,但係開唔到(我係學生)
作者: allanccl    時間: 2010-9-24 08:54
原帖由 於 2010-9-24 00:47 發表

有兩個檔,一個是doc word檔,一個是PDF 檔,是旦開一個都得,應該可以開到的,doc 檔用 word來開,pdf 檔用Acrobat Reader 來開,Acrobat Reader可以上網免費下載:http://get.adobe.com/tw/reader/
作者: allanccl    時間: 2010-9-24 08:54
原帖由 於 2010-9-24 00:47 發表

有兩個檔,一個是doc word檔,一個是PDF 檔,是旦開一個都得,應該可以開到的,doc 檔用 word來開,pdf 檔用Acrobat Reader 來開,Acrobat Reader可以上網免費下載:http://get.adobe.com/tw/reader/
作者: 健少    時間: 2010-10-2 20:05
大家好呀!我係一名中六生,我都想入長跑會!平時自己跑開,都見到有一群人跑,感覺超正,唔知而家先入會ok嗎?
作者: wilson    時間: 2010-10-3 07:17
原帖由 健少 於 2010-10-2 20:05 發表
大家好呀!我係一名中六生,我都想入長跑會!平時自己跑開,都見到有一群人跑,感覺超正,唔知而家先入會ok嗎?

冇問題...
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5691&extra=page%3D1

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2