香港長跑網 - 長跑長友

標題: 「聯合國兒童基金會慈善跑2009」 [打印本頁]

作者: 孱鐵    時間: 2009-8-10 21:02
標題: 「聯合國兒童基金會慈善跑2009」
將於香港迪士尼樂園度假區及欣澳舉行,活動現已公開接受報名。

活動日期︰2009年11月29日 (星期日)

集合地點︰香港迪士尼樂園停車場

截止報名日期: 10月31日

名額有限,先到先得。

本年賽事籌得的善款撥歸四川地震的重建項目,協助受災兒童儘快回復到正常生活!

各位師兄師姐有錢出錢有力出力,快啲報名啦

http://unicef.org.hk/runforchildren/
作者: gforce    時間: 2009-8-10 21:11
果然係做慈善, 報名費直big ITU
作者: cfchan    時間: 2009-8-10 22:25
https://www.longrun.hk/forum/vie ... p;extra=&page=1

可以去呢度傾
作者: 上水馬王    時間: 2009-8-11 21:34
各位鐵人:

有無興趣跑完呢場半馬,然後再踩番轉單車?
作者: gforce    時間: 2009-8-11 22:05
原帖由 上水馬王 於 2009-8-11 21:34 發表
各位鐵人:

咁激? 比賽既時候咪要留力?
作者: cfchan    時間: 2009-8-11 23:12
各位鐵人:

興趣就有,不過變左比賽要渣流灘!
作者: vivianip    時間: 2009-8-11 23:27
上年我玩左~ 今年唔知玩唔玩好~ 多人D就去玩玩10KM
作者: 孱鐵    時間: 2009-8-12 00:24
各位鐵人:

如果真係咁激, 跑完場半馬,然後再踩番轉單車,

我會連我條"孱"命都不保喎!!!
作者: eddiebuzz    時間: 2009-8-12 10:24
原帖由 孱鐵 於 2009-8-12 00:24 發表

如果真係咁激, 跑完場半馬,然後再踩番轉單車,

我會連我條"孱"命都不保喎!!!

I have interest,  it is good as a recovery exercise

but 2 issues, where to "park" the bike, and the road will still be blocked till around 11am?
作者: vivianip    時間: 2009-8-15 17:49
標題: 回復 9# 的帖子
if after 10km i can bike!! but how to transport the bike and can we cycling on there???
作者: newfoot    時間: 2009-10-22 21:35
FULL jor la
I want to join iit too but too late
作者: vivianip    時間: 2009-10-22 23:05
i'm so lucky!! 報左~~ 到時又見到大家啦~~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2