香港長跑網 - 長跑長友

標題: 16.8.2009 中興杯10K超級夏日挑戰賽 (by Parco爸) [打印本頁]

作者: Parco爸    時間: 2009-8-17 02:29
標題: 16.8.2009 中興杯10K超級夏日挑戰賽 (by Parco爸)
今次有點濫拍..影多左..
影完又行毅行麥徑7-8段..
攪到夜晚執相到兩點幾...無命啦...
http://www.fotop.net/edmondlui/t97?page=1

是日精選下面姨兩張...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: cu83    時間: 2009-8-17 06:08
Parco爸既精彩相片 辛苦晒!
作者: wadee    時間: 2009-8-17 06:51
多謝晒Parco爸靚相 辛苦晒

作者: running-sue    時間: 2009-8-17 08:38
Parco 爸, 辛苦哂,
影到小弟飛起呀

作者: blurmax    時間: 2009-8-17 08:45
Parco Ching,

Thanks for the amazing pics taken!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-8-17 09:29
Parco爸: 真係辛苦使你...d相好靚~
作者: allanccl    時間: 2009-8-17 09:29
多謝Parco爸靚相,辛苦晒!

作者: 法蘭    時間: 2009-8-17 09:35
Parco 爸影相真係有一手,辛苦晒呀 ~~~~~
重琴日行完山,咁快執晒0的相tim...
作者: 街坊鄭    時間: 2009-8-17 09:40
多謝 Parco 爸 d 相好正 ..謝謝
作者: 興記J-run    時間: 2009-8-17 09:45
多謝Parco爸...d相好靚
作者: 喪Ken    時間: 2009-8-17 09:48
正呀...小弟冇跑,又忍唔住入嚟睇吓
作者: 豆豆媽    時間: 2009-8-17 09:51
好多靚仔呀, 早知我又黎啦
作者: allanccl    時間: 2009-8-17 10:04
原帖由 豆豆媽 於 2009-8-17 09:51 發表
好多靚仔呀, 早知我又黎啦 " />" />

本來唔覺既,係Parco爸映靚晒!
作者: -R-    時間: 2009-8-17 12:36
Parco 爸 d 相又靚又精彩, 辛苦晒
作者: 瘋瘋    時間: 2009-8-17 12:54
作者: Gills    時間: 2009-8-17 13:23
現場一樣, 攝影大師, 例不虛發, 感謝分享, 唔係現場都Feel到好熱....
作者: WAY_LEUNG    時間: 2009-8-17 13:24
Thank you, Parco爸
每一張相都好精彩呀~
勁~~~~~

作者: tango    時間: 2009-8-17 14:19
標題: 回復 1# 的帖子
d 相好正 , 辛苦晒

點樣可以評分加分架 ?
作者: Parco爸    時間: 2009-8-17 14:27
多請點閱..各位誇獎啦...

CU...我總算認到你...你越來越快啦...

wadee..相比上次歡樂跑..呢次你好認真又好快呀...

Sue兄....又冰次影你..唔係影到飛起嫁...

賽王...場場都會認得你..實影到你...

亮哥...賽後毅行7-8段..多謝你陪我、等我就真...

鄭兄..我都唔知有冇影到你啦..若然無..下回再努力過...

興記..多謝晒..有機會再影過..

喪ken..好似從來沒機會影過你...

豆媽...場場都多靚仔喎...

大圍..擒日見到你..但影唔到你..因你跟著另一位跑手..完全對唔到你...

法法...無見一排..好明顯..你壯健左喎..

R..回程我始終認唔到你..影唔到呀...

瘋..賽後個個話你轉左新型像..我直頭無見過你..回家看相..先在相中尋獲你...

嬌..多得擒日天氣..影到咁多汗男汗女...

Way..查實認不到你..跑到我眼前先認得..好彩追得切...曲奇姐在我身邊經過我先認到....
作者: Parco爸    時間: 2009-8-17 14:28
原帖由 tango 於 2009-8-17 14:19 發表
d 相好正 , 辛苦晒

點樣可以評分加分架 ?

Tango..

多謝點閱...
只有版主先可評分...
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-8-17 14:46
原帖由 Parco爸 於 2009-8-17 14:27 發表
多請點閱..各位誇獎啦...

CU...我總算認到你...你越來越快啦...

wadee..相比上次歡樂跑..呢次你好認真又好快呀...

Sue兄....又冰次影你..唔係影到飛起嫁...

賽王...場場都會認得你..實影到你 ...

Parco爸:
影唔影到我唔緊要.....你d相可觀性一樣咁高!
作者: B    時間: 2009-8-17 14:53
正呀, Parco 爸 d 相永遠係質素0既保證呀~ thank you!!
作者: TerrySze    時間: 2009-8-17 15:15
我有好多張 ..D精彩相片好正!!
多謝晒Parco爸!! ..

PS..Parco爸你用咩軟件汁相 ?
我而家少用Photoshop汁相 (人像另計), 多數LIGHTROOM汁相,快好多,效果有8,9成.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-8-17 15:31
原帖由 TerrySze 於 2009-8-17 15:15 發表
我有好多張 ..D精彩相片好正!!
多謝晒Parco爸!! ..

PS..Parco爸你用咩軟件汁相 ?
我而家少用Photoshop汁相 (人像另計), 多數LIGHTROOM汁相,快好多,效果有8,9成.

我都要學執相...but覺得photoshop好鬼難用, 試下download呢個來玩下先~
作者: 欣    時間: 2009-8-17 16:16
原帖由 tango 於 2009-8-17 14:19 發表
d 相好正 , 辛苦晒

點樣可以評分加分架 ?

Tango哥哥, 今次是不是又跑出好成績啦?
作者: Parco爸    時間: 2009-8-17 16:41
阿B..你一句話等我張相先做會員證..我點敢唔影呀...

Terry..你擺晒pose..我又食正個位...直頭要連環快拍啦..

我唔識用PS嫁..硬係無心機學野...
到而家我都是用nikon個套software執..太差既就del左算...當無影過..
作者: TerrySze    時間: 2009-8-17 16:58
原帖由 Parco爸 於 2009-8-17 16:41 發表
阿B..你一句話等我張相先做會員證..我點敢唔影呀...

Terry..你擺晒pose..我又食正個位...直頭要連環快拍啦..

我唔識用PS嫁..硬係無心機學野...
到而家我都是用nikon個套software執..太差既就del左算. ...

me 2 !!
作者: 智智爺爺    時間: 2009-8-17 18:20
Parco 爸, 辛苦哂啦
不過影得我又幾辛苦喎
作者: mymarathon    時間: 2009-8-17 21:21
thank you!
I found 2!!
作者: sleung2002hk    時間: 2009-8-17 22:21
超令~~~~不過我個樣就.........下次要扮下唔辛苦先~~咯咯
唔該晒Parco爸
作者: 前進    時間: 2009-8-17 22:39
唔該parco 爸,d相影得實在好高質素!
作者: Parco爸    時間: 2009-8-18 08:52
原帖由 前進 於 2009-8-17 22:39 發表
唔該parco 爸,d相影得實在好高質素!

前進師兄....
實不相瞞...其實影相當日我還未分得出..你與嬌兄...
擒晚終於見過嬌兄真人.....希望下次我清楚分別到...

作者: blurmax    時間: 2009-8-19 14:11
賽王...場場都會認得你..實影到你 ...

Parco Ching,

Thanks very much ah!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: 瘋瘋    時間: 2009-8-19 14:18
作者: Parco爸    時間: 2009-8-19 16:10
原帖由 瘋瘋 於 2009-8-19 14:18 發表
PARCO爸,
泰基杯來唔來到做2公?
最後1K落斜影大特寫一定好正!!!" />" />" />" />

嘩...看看位置..在西貢呀...對我黎講巧遠巧遠呀...
長跑網人才濟濟...找新界東、九龍東朋友們幫幫手啦...

作者: 龜速行    時間: 2009-8-20 11:19
Parco 爸, 辛苦哂

D相好
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-8-20 23:09
多謝晒 Parco 爸,
D 相超水準
very 骨

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2