香港長跑網 - 長跑長友

標題: 有冇師兄/姐用過美記spacer 同 aero? [打印本頁]

作者: elfwalter    時間: 2009-9-7 13:51
標題: 有冇師兄/姐用過美記spacer 同 aero?
請問兩者穿上去有什麼分別?

因兩者都有黑色版 幾靚仔
本人是想用來training用(跑街) & 跑美記半馬
謝~~

本身用開rider
之後買左 skysensor breeze就覺得rider太重 頂唔順
但對breeze用黎jog 又覺得肉痛
所以想買多對輪住用
作者: evechan5354    時間: 2009-9-7 16:07
AERO用來練習比較好, 耐用和舒適......
SPACER就可以用來比賽比較好或速度, 因為咬地強D......

我都係灣仔果邊買左果對黑色AERO, 感覺唔錯....^^跑左幾次硬地都感覺良好....
作者: xiumeilam    時間: 2009-9-7 16:11
次次買親都係得白色AERO, 邊到有新款黑色買呀.....仲要係咪女裝架???...
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-9-7 18:05
原帖由 evechan5354 於 2009-9-7 16:07 發表
SPACER就可以用來比賽比較好或速度, 因為咬地強D......

我都係灣仔果邊買左果對黑色AERO, 感覺唔錯....^^跑左幾次硬地都感覺良好....

ching:
對Aero買咗幾銀, 唔知對鞋用來跑山啱唔啱呢? thanks~
作者: elfwalter    時間: 2009-9-7 18:20
原帖由 evechan5354 於 2009-9-7 16:07 發表

睇黎都係買aero 8
仲諗住如果spacer個避震唔差太多會買佢 因靚仔d
aero 個網面梳d冇咁好睇 ^^"
thx!

原帖由 xiumeilam 於 2009-9-7 16:11 發表
次次買親都係得白色AERO, 邊到有新款黑色買呀.....仲要係咪女裝架???...

隻黑色aero我係九龍城見到
上網找不到
俾隻黑apacer你看先~~
作者: elfwalter    時間: 2009-9-7 18:36

登錄/註冊後可看大圖

找到 是男裝的~~
作者: 柔詠    時間: 2009-9-8 01:03
有無黑色aero 睇亞....小弟仲未見過實物.
作者: elfwalter    時間: 2009-9-8 03:58
taiwan site have this picture ^^
作者: xiumeilam    時間: 2009-9-9 13:58
好似SOGO, 10000M, 步X都有新款AERO.....個色幾特別....

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2