香港長跑網 - 長跑長友

標題: BONBON 之廋身日誌 [打印本頁]

作者: hhkbonnie    時間: 2009-9-18 22:55
標題: BONBON 之廋身日誌
體重一日一日增加,係時候減減佢" />" />

咪話跑10k, 依家5k 都辛苦到死

作者: cfchan    時間: 2009-9-18 23:02
BONBON,加油呀!
作者: 曲奇    時間: 2009-9-18 23:18
bonbon,開blog大吉...
希望你能keep住跑步之恆心...
並預祝keep fit成功..^^
作者: Tarry    時間: 2009-9-19 15:00
歡迎 Bonbon加入我哋女子討論區,同妳慶祝完生日, 果然開番個blog, 減肥只不個係妳努力操練既一個藉口, 最緊要身體健康, 生活有序, 只要肯努力, 妳一定會越跑越fit, 越跑越靚, 越跑越sweet , 我哋一齊加油∼∼加油
作者: 叮叮噹    時間: 2009-9-19 17:23
Bonnie,
加油啊! 有志者事竟成.
長跑長有, 越跑越fit, 越跑越easy.

戰友
作者: hhkbonnie    時間: 2009-9-19 23:57
thank you 甘多位 cste~~我會努力~
首先減5磅先~~吾會吾太難
作者: Tarry    時間: 2009-9-20 01:14
原帖由 hhkbonnie 於 2009-9-19 23:57 發表
thank you 甘多位 cste~~我會努力~" />" />
首先減5磅先~~吾會吾太難" />" />

bonbon咁勤力, , 2010半馬無難度, 加油~~加油
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-9-21 09:34
恭喜bonbon開blog大吉呀, 長跑長友
星期六跑成點? 快啲update吓啦
作者: 快活人    時間: 2009-9-21 12:17
BONBON 有毅力 . 加油呀 ~~~
作者: witchycatcat    時間: 2009-9-21 12:20
死野~~~
靜靜雞係lee邊開卜搞革命......
作者: witchycatcat    時間: 2009-9-21 12:22
原帖由 hhkbonnie 於 2009-9-19 23:57 發表

首先減5磅先~~吾會吾太難

bonbon....你19/9留左上面句說話...
但一轉頭...上星期六同我地生日聚餐,餐前.....擦左2個vv整既冰皮月餅....
之後又攞左一盒返屋企.......
作者: running-sue    時間: 2009-9-21 12:24
原帖由 witchycatcat 於 2009-9-21 12:20 發表
死野~~~
靜靜雞係lee邊開卜搞革命......

咪係, 差d漏佐眼, 想靜雞雞攪事
bonbon, 開blog大吉, 加油呀
作者: hhkbonnie    時間: 2009-9-21 14:24
原帖由 witchycatcat 於 2009-9-21 12:22 發表

bonbon....你19/9留左上面句說話...
但一轉頭...上星期六同我地生日聚餐,餐前.....擦左2個vv整既冰皮月餅....
之後又攞左一盒返屋企.......

HAHAH~~~好少姐~~

作者: hhkbonnie    時間: 2009-9-21 14:25
各位 CSTE
我怕我 3 分鐘熱度 ,
作者: hhkbonnie    時間: 2009-9-21 14:28
星期六 跑了20個圈
事關自己體重 真係重左好多,
每5圈停一停, 但都可以15分鐘內完成5圈

作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-9-21 15:19
原帖由 hhkbonnie 於 2009-9-21 14:28 發表
星期六 跑了20個圈
事關自己體重 真係重左好多,
每5圈停一停, 但都可以15分鐘內完成5圈

跑咗20圈都唔錯呀, 你仲有星期四青公長課呢, 好勤力, 做足功課
繼續加油呀
我哋唔會被你3分鐘熱度既
作者: 瘋瘋    時間: 2009-9-21 15:24
作者: blurmax    時間: 2009-9-21 15:34
革命不成功, 就成.........

所以c.tse加加油, 革命一定會成功.....

X 2 - add oil ah Ctse!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: cc    時間: 2009-9-21 19:29
作者: hhkbonnie    時間: 2009-9-23 12:14
22/9 跟Tarry 我地2人跑"荃西",
跑到嘉頓前一條橋 大約38分鐘 ,
跑反轉頭碼頭用左 大約37分鐘 ,
但吾知跑左幾多k
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-9-23 12:31
原帖由 hhkbonnie 於 2009-9-23 12:14 發表
但吾知跑左幾多k

bonbon來回約有12k呀, 加油呀
又會咁啱禽晚走時見到你
作者: Tarry    時間: 2009-9-23 13:12
原帖由 hhkbonnie 於 2009-9-23 12:14 發表
但吾知跑左幾多k

Bonbon 掂ar, 唔洗幾耐妳班fit狀態就會番黎ga,我尋晚都追唔到妳,  梗係啦, 妳俾人追咗, 勁ar , 加油~~~~
作者: jogging_cat    時間: 2009-9-23 13:36
恭喜BonBon開blog大吉,長跑長有,越跑越健康。
作者: 叮叮噹    時間: 2009-9-24 18:42
原帖由 瘋瘋 於 2009-9-21 15:24 發表

革命不成功, 就成.......

登錄/註冊後可看大圖
..

所以c.tse加加油, 革命一定會成功.....

x3, 革命未成功, 同志們仍需努力, 加油!
ps.隻粉紅豬圓碌碌, 幾可愛喎!
作者: hhkbonnie    時間: 2009-9-25 00:04

作者: 叮叮噹    時間: 2009-10-6 19:16
加油啊! 努力啊!
跑多左長課會瘦得好快, 瘦左自然會跑快左輕鬆左,
國慶長跑 well-done!

作者: hhkbonnie    時間: 2009-10-7 00:38
原帖由 叮叮噹 於 2009-10-6 19:16 發表
加油啊! 努力啊!
跑多左長課會瘦得好快, 瘦左自然會跑快左輕鬆左, 國慶長跑 well-done!

thank you AR ! 叮叮噹~~
作者: Tarry    時間: 2009-10-10 23:03
Bonnie, 同妳跑咗咁多次,點解無寫ga, 唔好偷懶wor.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-10-13 18:41
又話同Tarry入, 幾時入大西北訓練呀?星期一,7pm, 鄧記見
作者: Tarry    時間: 2009-10-13 23:41
原帖由 叮叮噹 於 2009-10-13 18:41 發表
又話同Tarry入, 幾時入大西北訓練呀?星期一,7pm, 鄧記見

叮叮噹, 下星期一會約埋yungyung一齊向咁多位高手學嘢, 不過搭西鐵之後唔識搭車ar, 要搵堅堅帶我入黎ar, 另外廈門全餐食唔食ar
作者: 叮叮噹    時間: 2009-10-14 18:10
[quote]原帖由 Tarry 於 2009-10-13 23:41 發表

登錄/註冊後可看大圖

叮叮噹, 下星期一會約埋yungyung一齊向咁多位高手學
如果早少少, 約六點半(想早少少到熱身), 我可以係屯門西鐵站接三位靚師姐,
行去或者坐輕鐵都幾近.
call my mobile to cfm.

心大心細 食半隻定全隻,開始練長課.

作者: Tarry    時間: 2009-10-14 23:47
原帖由 叮叮噹 於 2009-10-14 18:10 發表
[quote]原帖由 Tarry 於 2009-10-13 23:41 發表

登錄/註冊後可看大圖

叮叮噹, 下星期一會約埋yungyung一齊向咁多位高手學
如果早少少, 約六點半(想早少少到熱身), 我可 ...

叮叮噹, 唔該晒, 另外廈門全馬我報咗la, 可能我諗嘢無妳咁細心, 我自己諗跑唔到無人笑, 我賺到既係既經驗, 無人體會得到, 就算同妳一齊跑全馬, 妳我既體會都唔一樣, 有好多人第一次全馬都未必順利完成, 有不同既因素, 如果我失敗咗, 下要再黎過, 就算有人笑咪有得人笑, 因為我面皮夠厚ar ma, 只不過60蚊一心試吓腳平平哋, 又可以順便去旅行, 請假一, 兩日, 當ralax, le d ;都係我既諗法, 我尊重妳既決定
作者: 蕉仔    時間: 2009-10-15 01:55
hello ~ BONBON
開blog 萬歲 uhgjuem46hj uhgjuem46hj uhgjuem46hj uhgjuem46hj

減肥 記得要有好心境呀 !!!
千其唔好          迫得太緊
享受 享受 享受
作者: 叮叮噹    時間: 2009-10-15 18:57
[quote]原帖由 Tarry 於 2009-10-14 23:47 發表

登錄/註冊後可看大圖

叮叮噹, 唔該晒, 另外廈門全馬我報

我個人係細心, 思先想後才會決定, 缺點係遲決定, 優點係決定後唔輕易後悔, 全力以赴.
明年上半年可能有新方向, 這兩個多月有許多預備工作, 讓更重要的事決定了再算.
我好希望同大家一起完成第一個全馬, 不論快慢, 第一次以完成為目標, 享受比賽過程.
可以先報名+換回鄉卡.
見面同妳分享詳情.

作者: Tarry    時間: 2009-10-16 00:05
原帖由 叮叮噹 於 2009-10-15 18:57 發表
[quote]原帖由 Tarry 於 2009-10-14 23:47 發表

登錄/註冊後可看大圖

叮叮噹, 唔該晒, 另外廈門全馬我報

我個人係細心, 思先想後才會決定, 缺點係遲決定, 優點係決定後唔輕易後 ...

叮叮噹, 哦, 原來妳有重要事情處理, 好ar, 見面再分享吓, 長跑長友
作者: Tarry    時間: 2009-10-16 00:07
bonbon, 唔好意思借咗妳個blog咁耐tim
作者: witchycatcat    時間: 2009-10-16 11:58
bonbon今晚會同大家跑青衣運動場...
我會代大家睇下佢既表現,睇實唔好俾佢偷懶..

作者: Tarry    時間: 2009-11-24 13:49
唉! ~~~~~~~唉!  跑步係先由個心出發, gjD141hj

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2