香港長跑網 - 長跑長友

標題: 觀塘新手報到 ! [打印本頁]

作者: catherinechoy    時間: 2009-10-11 22:44
標題: 觀塘新手報到 !
大家好 !
我係新手黎架, 請大家多多指教!

作者: 亞平    時間: 2009-10-11 22:47
原帖由 catherinechoy 於 2009-10-11 22:44 發表
大家好 !
我係新手黎架, 請大家多多指教!

歡迎師姐~
作者: Turalyon    時間: 2009-10-11 22:50
歡迎Catherine 師姐加入長跑網
請多多指教~~

作者: catherinechoy    時間: 2009-10-11 22:58
想問下大家平日去開邊度跑步架 ?
作者: feifanchun    時間: 2009-10-11 23:08
歡迎 Catherinechoy 師姐加入長跑網
請多多指教~~

我在屯門區跑步....跑球場....跑街....跑山.....跑樓梯.....
作者: catherinechoy    時間: 2009-10-11 23:49
嘩..勁 ! 不過我就係觀塘跑步囉...運動場, 球場, 緩跑徑同跑街咋!
作者: feifanchun    時間: 2009-10-12 01:04
原帖由 catherinechoy 於 11-10-2009 23:49 發表
嘩..勁 ! 不過我就係觀塘跑步囉...運動場, 球場, 緩跑徑同跑街咋!

你都好勁....! 未寫完.....跑球場一轉400M, 跑街300M, 跑山仔, 跑樓梯18級咋.....見笑
作者: allanccl    時間: 2009-10-12 08:00
歡迎 Catherinechoy 師姐
小弟港島東人
最近跑山多,由家出發跑大浪灣來回,
多多指教呀!
作者: catherinechoy    時間: 2009-10-13 00:35
標題: 回復 7# 的帖子
你都好勁....! 未寫完.....跑球場一轉400M, 跑街300M, 跑山仔, 跑樓梯18級咋.....見笑

都幾勁喎...哈哈哈哈!
作者: 亞平    時間: 2009-10-13 01:14
原帖由 catherinechoy 於 2009-10-13 00:35 發表

都幾勁喎...哈哈哈哈!

小弟認為,無論跑邊,跑幾長,幾快,幾耐...只要肯跑,肯動,受得了苦..都是好的...勁的.
作者: Rover媽    時間: 2009-10-13 02:35
原帖由 亞平 於 2009-10-13 01:14 發表

小弟認為,無論跑邊,跑幾長,幾快,幾耐...只要肯跑,肯動,受得了苦..都是好的...勁的.

講得好, 感動!!
作者: catherinechoy    時間: 2009-10-13 13:15
標題: 回復 10# 的帖子
good .... !
作者: 李奧    時間: 2009-10-13 13:21
catherine師姐您好, 小弟都岩岩搬返觀塘, 暫時都未係呢頭跑過
作者: jogging_cat    時間: 2009-10-13 13:26
歡迎 catherinechoy ctse 小妹係九龍人,平時跑開九龍區,有時間黎參加吓 lee 道 d 約跑活動丫,好開心架。
逢星期六早上將軍澳都有消遙跑,有時間黎一齊跑丫。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-10-13 13:28
歡迎師姐.......

長跑長友.......
作者: catherinechoy    時間: 2009-10-13 15:35
標題: 回復 14# 的帖子
我都想一齊跑, 但星期六要返工啊...! 有冇夜晚架 ?
作者: 亞平    時間: 2009-10-13 15:39
原帖由 Rover媽 於 2009-10-13 02:35 發表

講得好, 感動!!

豆媽,幾時同parco爸來鄧記一齊玩呀?
作者: finewong    時間: 2009-10-13 20:11
原帖由 catherinechoy 於 2009-10-13 15:35 發表
我都想一齊跑, 但星期六要返工啊...! 有冇夜晚架 ?

歡迎ctse,

你可以試下 逢星期三晚 - 將軍澳 Gathering 跑
由-R-校長帶跑, 好熱鬧ga
作者: finewong    時間: 2009-10-13 20:13
原帖由 李奧 於 2009-10-13 13:21 發表
catherine師姐您好, 小弟都岩岩搬返觀塘, 暫時都未係呢頭跑過

我都住觀塘, 跑開麗港公園
幾好跑, 值得推介
作者: WinggniW    時間: 2009-10-14 23:55
我係Wing呀~宣傳一下先!!! 夾到時間就報名啦!

星期三TKO約跑: https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=6448&goto=lastpost#lastpost

星期六TKO逍遙跑: https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=159

不定期晒草約跑: https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3982&extra=page%3D1&page=269
作者: WinggniW    時間: 2009-10-14 23:57
原帖由 finewong 於 2009-10-13 20:11 發表

歡迎ctse,

你可以試下 逢星期三晚 - 將軍澳 Gathering 跑
由-R-校長帶跑, 好熱鬧ga

原來係finewong你介紹ctse join星期三約跑! 今晚跑壁屋,辛苦ctse了! 最最最多謝活活帶ctse跑上斜, 之後仲以極快速時間"慢jog"追上大家
作者: catherinechoy    時間: 2009-10-15 16:24
標題: 回復 20# 的帖子
收到了! THX

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2