香港長跑網 - 長跑長友

標題: 香港渣打馬拉松2008MV [打印本頁]

作者: ar125    時間: 2008-4-4 23:43
標題: 香港渣打馬拉松2008MV
我是新來的,所以遲貼,當日5點起身在窗門拍的,多多指教!

http://hk.youtube.com/watch?v=nZnIytTRzzU
作者: lvrunner    時間: 2008-4-5 00:12
Hi ar125,

歡迎閣下and thanks for posting the video clip.
作者: kenneth    時間: 2008-4-5 08:40
作者: blurmax    時間: 2008-4-5 10:35

Ar125,

Nice video - thx for sharing.
Join the SCM 2009 next year.
作者: ChARsoN    時間: 2008-4-5 11:29
thanks for sharing~
作者: thugs32    時間: 2008-4-6 20:37
ar125兄,

好正的影片,謝謝。
作者: ar125    時間: 2008-4-6 23:29
多謝各位師兄指教!

段片影過時十分黑質數很差,如果天光會好啲,角度又有限只影咗十分鐘到,
返而剪接做咗個半鐘!

我是2007年頭先至開始叫做吓運動,最初只是可以忽步行,
後來行了四個月後至可以間歇跑,到最近幾個月先至可以唔停咁一次跑到6-7k,
所以今年無參加渣打,不過當日係窗口望落去東區走廊見到咁多人一齊跑,
真係有啲興奮同衝動,希望今年努力練習,明年參加10k可以跑畢全程!
作者: lvrunner    時間: 2008-4-7 00:19
Hi ar125 ~

努力加油呀!! You can do it!!!
作者: awyh    時間: 2008-4-7 17:53
原帖由 ar125 於 2008-4-6 23:29 發表
多謝各位師兄指教!

段片影過時十分黑質數很差,如果天光會好啲,角度又有限只影咗十分鐘到,
返而剪接做咗個半鐘!

我是2007年頭先至開始叫做吓運動,最初只是可以忽步行,
後來 ...

你段片好正呀,得閒多D出街跑下,出年渣打預埋你。
作者: randyip    時間: 2008-9-9 22:05
原帖由 ar125 於 2008-4-4 23:43 發表
我是新來的,所以遲貼,當日5點起身在窗門拍的,多多指教!

http://hk.youtube.com/watch?v=nZnIytTRzzU
白頭ching 容我這樣稱呼,你今晚說的短片,我相信是這條la,幾專業0咼,well done...原來我們住得那麼近 都是向eastern corridor.

作者: ar125    時間: 2008-9-11 00:43
原帖由 randyip 於 2008-9-9 22:05 發表
白頭ching 容我這樣稱呼,你今晚說的短片,我相信是這條la,幾專業0咼,well done...原來我們住得那麼近 都是向eastern corridor.

randyip ching:

"白頭"稱呼我真是實至名歸 ,有朋友更稱呼我做"銀狐" ,可能我哋做咗街坊好耐,

自從見到你穿"綠戰衣"練跑先至知你是這網的常客,以後會多啲上來吹吓水,

09年"媽打馬拉松"應該會玩10K

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2