香港長跑網 - 長跑長友

標題: MY FORERUNNER 405 [打印本頁]

作者: forget    時間: 2009-11-17 18:03
標題: MY FORERUNNER 405
原來香港有代理,一年保用
依家叉電中,希望聽日可以試玩

作者: wong.siufu    時間: 2009-11-17 18:25
師兄:

好野黎喎!
作者: Piccolo    時間: 2009-11-17 18:33
How much?
作者: forget    時間: 2009-11-17 18:42
計外形同功能,呢隻應該OK價錢係2580
作者: a6miz    時間: 2009-11-17 18:58
C hing where did u buy it? Thx
作者: forget    時間: 2009-11-17 19:39
深水埗,不過今日買見好似last隻,可能要打去訂
https://www.longrun.hk/forum/view ... 3391&extra=page%3D2

作者: 柔詠    時間: 2009-11-17 21:22
有無相睇睇....
期待報告.......
thanks.
作者: 佐治男孩    時間: 2009-11-18 03:35
原帖由 forget 於 2009-11-17 18:03 發表
原來香港有代理,一年保用
依家叉電中,希望聽日可以試玩

I have 201 and 205.  Thought about buying 405 but the reviews are mixed at best.  So, I am planning to wait for the next model after 405 before upgrading my toy.
作者: lvrunner    時間: 2009-11-18 04:34
I just sold the 405, didn't like it, pain in the a$$.  Waiting for the 310  to go on sale.  For the time being, I am using my old 305.
作者: mc    時間: 2009-11-18 12:21
請問有智邊隻錶係有gps 無心跳帶?

因為我唔用心跳帶, 想睇下會唔會有d平d既model
作者: 佐治男孩    時間: 2009-11-18 13:40
原帖由 smchan2 於 2009-11-18 12:21 發表
請問有智邊隻錶係有gps 無心跳帶?

因為我唔用心跳帶, 想睇下會唔會有d平d既model

Garmin Forerunner 205, 我每天都用.
作者: forget    時間: 2009-11-18 17:45
尋日叉完電睇埋manual,今日為咗佢天寒地凍去跑步 第一次用只係試GPS無用心跳帶,隻錶戴上手無我戴開casio隻str800咁舒服 落到樓下gps on 跟住熱身,仲未得,揾位再試凍冰冰企喺度等都幾甘,好在呢次幾快約30秒搞掂,一路跑有顯示距離,返到屋企開電腦插埋隻usb即時自動upload資料,可以上綱睇番 之前啲post見有C兄問過唔知vista係咪support,我用緊應該無問題,暫時係咁多先
作者: forget    時間: 2009-12-6 11:05
今日石門10K隻錶顯示嘅距離係10.2K我覺得可已接受

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2