香港長跑網 - 長跑長友

標題: 毅行者--長跑B隊(by神童威威) [打印本頁]

作者: 神童威威    時間: 2009-11-21 23:24
標題: 毅行者--長跑B隊(by神童威威)
第一次參加毅行support team
第一次用傻瓜機幫長跑網影相,希望d相見得下人啦
尾部份忘記帶後備電,所以影唔到,大家請等其他ching的分享。

http://picasaweb.google.com.hk/waiwai629/B#

作者: oscar    時間: 2009-11-21 23:29
作者: 神童威威    時間: 2009-11-21 23:35
原帖由 oscar 於 2009-11-21 23:29 發表
WELL  DONE呀!神童!呢次經歷應該好難忘!你係針草山到有無吹到儍呀﹖

d山名我都唔知邊度打邊度,Parco爸車我去邊就去邊,針山係第幾段呀?
作者: Parco爸    時間: 2009-11-21 23:55
原帖由 神童威威 於 2009-11-21 23:35 發表

d山名我都唔知邊度打邊度,Parco爸車我去邊就去邊,針山係第幾段呀?

你係走9、10段..
針山在7段..即是花子陪走個段..
作者: 燉奶佬    時間: 2009-11-22 00:19
雖然黎唔到,好彩有威威靚相,俾我感受下大家既歡樂時光。十卜team好野
作者: Patrick    時間: 2009-11-22 09:39
多謝神童靚相, 這次經歷真畢生難忘!!!
十卜team好野 x 20000!!!
作者: running-sue    時間: 2009-11-22 11:03
威威, 唔該哂你在起點幫手, 又幫我地影相, thankyou
作者: 亞平    時間: 2009-11-22 12:03
威兄,謝謝這二日內為毅行B隊所做出的支援~
作者: 鬼影    時間: 2009-11-22 15:55
Thank you 威威
作者: 喪Ken    時間: 2009-11-22 21:29
辛苦哂威威ching 又影相又陪走...THX!
作者: B    時間: 2009-11-26 10:36
thank you 神童靚靚正相啊~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2