香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009 樂施會毅行者 (全輯) by Parco爸 [打印本頁]

作者: Parco爸    時間: 2009-11-21 23:52
標題: 2009 樂施會毅行者 (全輯) by Parco爸
由黑夜影到天光...實在大疲倦...
從未試過黑麻麻環境下狀態又極低點進行拍攝...
係極有限器材下..無論質素如何...我已盡力留住那刻的感覺...

http://www.fotop.net/edmondlui/jry?page=1

CP3...各人期待隊員到來...

登錄/註冊後可看大圖

CP3...毅行者步走落山...

登錄/註冊後可看大圖

CP3..B隊員精神奕奕...

登錄/註冊後可看大圖

獅子亭...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

CP6 ...黑麻麻

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

CP8...

登錄/註冊後可看大圖

A隊衝線...

登錄/註冊後可看大圖

B隊衝線...

登錄/註冊後可看大圖

作者: 燉奶佬    時間: 2009-11-22 00:23
係呀,頂住胃口先,你真細心。早的休息啦。
作者: Patrick    時間: 2009-11-22 09:46
Parco爸, 好好休息先, 你應該同我地一樣疲倦!!!
作者: running-sue    時間: 2009-11-22 10:55
Parco爸, 休息要緊呀, 我實在唔知點多謝你
作者: 亞平    時間: 2009-11-22 12:08
Parco爸, 感謝一路以來為毅行B隊所做的每一件事,謝謝你!
作者: runrun    時間: 2009-11-22 12:25
Parco爸,你慢慢休息再攪啲相啦!
你都好辛苦好疲倦啦!

作者: 鬼影    時間: 2009-11-22 15:44
Thank you Parco爸!

威威張相好正呀,下次同我影番張。
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-22 19:29
原帖由 鬼影 於 2009-11-22 15:44 發表
Thank you Parco爸!

威威張相好正呀,下次同我影番張。

我地晌哥度不斷影相,隊員未到我地已經玩到癲~~

期待Parco 爸令相呀~~
作者: 喪Ken    時間: 2009-11-22 21:13
嘻嘻...好正呀...又有靚相
作者: 蕉仔    時間: 2009-11-23 08:40
Parco爸 同 豆豆媽 都好為長跑網每一個人付出.真係好好 ~
作者: mill    時間: 2009-11-23 10:36
Parco爸 你啲相影得好靚呀!
作者: witchycatcat    時間: 2009-11-23 10:41
原帖由 mill 於 2009-11-23 10:36 發表

x 2~~~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-11-23 12:12
原帖由 mill 於 2009-11-23 10:36 發表

x3
睇到佢哋衝線几咁興奮
作者: 龜速行    時間: 2009-11-23 12:33
原帖由 mill 於 2009-11-23 10:36 發表 Parco爸 你啲相影得好靚呀!

X4
作者: Parco爸    時間: 2009-11-23 14:13
全輯相已放post 1
多謝點閱  

作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-23 14:41
睇晒,真係無得彈呀~~~~~
再次多謝Parco 爸~~
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 14:45
呢二個女仔....好好玩...

登錄/註冊後可看大圖

作者: oscar    時間: 2009-11-23 14:48
作者: running-sue    時間: 2009-11-23 14:48
原帖由 亞平 於 2009-11-23 14:45 發表

登錄/註冊後可看大圖

平兄所言, 難道你玩過
作者: Parco爸    時間: 2009-11-23 14:48

登錄/註冊後可看大圖

走完100K就掛住撩女仔..怪不得平嫂堅持要來昅實你....
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-23 14:50

登錄/註冊後可看大圖

我都係中意航空青年團多d~~
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-23 14:52
原帖由 Parco爸 於 2009-11-23 14:48 發表

走完100K就掛住撩女仔..怪不得平嫂堅持要來昅實你....

Parco 爸你咁講就唔o岩,好容易令人誤解平兄既為人,其實未走完100K已經一路晌度撩...
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 14:52
原帖由 Parco爸 於 2009-11-23 14:48 發表

Parco爸,咁多人你唔影,你就只影呢二個女仔..話俾豆媽知,睇下佢點審你..
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 14:55
原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-23 14:50 發表

我都係中意航空青年團多d~~

花生,航空青年團一點笑容都冇喎...何況佢地出入機場多..邊及得上呢二位,佢地唔止好笑容,D奶都好好味
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 14:56
原帖由 oscar 於 2009-11-23 14:48 發表
有幾好玩﹖講黎聽吓!" />" />

佢地..俾左好多奶茶包我拎番屋企沖...
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 14:59
原帖由 running-sue 於 2009-11-23 14:48 發表

平兄所言, 難道你玩過

sue姐,突然叫平兄,忽然好唔慣..佢地只是好玩..好玩..而已.而且是佢地玩我先既..輪到我要奶茶時,竟然話冇晒杯....
作者: oscar    時間: 2009-11-23 15:00
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 15:01
原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-23 14:52 發表

Parco 爸你咁講就唔o岩,好容易令人誤解平兄既為人,其實未走完100K已經一路晌度撩...

路漫長..心悶悶..苦中尋樂啫~~
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 15:03
原帖由 oscar 於 2009-11-23 15:00 發表
話時話,parco爸有嘢請教你!
近黎多咗件玩具  canon powershot sd 780 is  儍瓜一部。
想問吓,如果跑住黎影,用乜嘢setting影會好少少呢!

代p爸回答,叫被影既人停係度影就得啦..當然二個都停低效果最好.
作者: Parco爸    時間: 2009-11-23 15:03
原帖由 oscar 於 2009-11-23 15:00 發表
話時話,parco爸有嘢請教你!
近黎多咗件玩具  canon powershot sd 780 is  儍瓜一部。
想問吓,如果跑住黎影,用乜嘢setting影會好少少呢!

查實..我無留意傻瓜機...
有機會今晚拿來鄧記給我玩下...
作者: oscar    時間: 2009-11-23 15:06
作者: Patrick    時間: 2009-11-23 15:49
正當所有人忙碌的時候, 相片中都缺少一位參賽者.
大家估下, 究竟該參賽者去左邊呢?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: Parco爸    時間: 2009-11-23 15:51
原帖由 Patrick 於 2009-11-23 15:49 發表

個隻野..除左僚女仔..還有什麼好做呀...
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 15:59
原帖由 Parco爸 於 2009-11-23 15:51 發表

個隻野..除左僚女仔..還有什麼好做呀..." />" />  

我見冇人理我..乜一個人走埋一二邊..獨自傷心囉~~
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 16:06
你地竟然掛住影相,由得我跑到過晒龍...我會係blog度記低呢件事的..

登錄/註冊後可看大圖

作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-23 16:20
原帖由 Patrick 於 2009-11-23 15:49 發表

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

都係我地十卜添唔好,D 野食唔o岩平兄胃口,要平兄自來食物late 埋食...
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-23 16:22
原帖由 亞平 於 2009-11-23 16:06 發表
你地竟然掛住影相,由得我跑到過晒龍...我會係blog度記低呢件事的..

登錄/註冊後可看大圖

呢單野真係好邪...張banner 吹反左十秒平兄就跑到,我已經即刻跳車嗌你啦~~
作者: Parco爸    時間: 2009-11-23 16:27
原帖由 亞平 於 2009-11-23 16:06 發表

我都寫緊回憶錄...希望明天可寫完...
作者: 亞平    時間: 2009-11-23 16:58
原帖由 Parco爸 於 2009-11-23 16:27 發表

我都寫緊回憶錄...希望明天可寫完...  

我今次有排寫..冇一星期都交唔到貨..
作者: 神童威威    時間: 2009-11-23 23:51
Parco爸,
咁忙碌的兩天,你都可以影得咁鬼死靚,果然專業!
幫你影果d穫左真係唔好意思
作者: WinggniW    時間: 2009-11-24 00:02
PARCO爸D相影得好靚, 無親身上山做SUPPORT都感受到大家好團結去支持每位毅行隊員, 多謝PARCO爸分享靚相
作者: Parco爸    時間: 2009-11-24 00:03
原帖由 神童威威 於 2009-11-23 23:51 發表
Parco爸,
咁忙碌的兩天,你都可以影得咁鬼死靚,果然專業!
幫你影果d穫左真係唔好意思

你肯學..我由渣機開始教你...
點都好..真係多得各位幫手...
今日回憶錄寫到獅子亭炸..
明天趕工寫埋下半集先...

作者: Parco爸    時間: 2009-11-24 00:04
原帖由 WinggniW 於 2009-11-24 00:02 發表
PARCO爸D相影得好靚, 無親身上山做SUPPORT都感受到大家好團結去支持每位毅行隊員, 多謝PARCO爸分享靚相

可能無人信..城門個處黑麻麻...車又無位放腳架...所有相無對焦嫁.....
作者: 喪Ken    時間: 2009-11-24 01:39
小弟最想知道b哥嗰2隻手伸出食指代表咩?
作者: Parco爸    時間: 2009-11-24 09:43
原帖由 喪Ken 於 2009-11-24 01:39 發表
小弟最想知道b哥嗰2隻手伸出食指代表咩?

仲有張嫁...下面呢張相影得不好...擒日已掉左...
點知擒晚B哥仔指定話要呢張...今早係垃圾桶執番佢出來...

登錄/註冊後可看大圖

作者: blurmax    時間: 2009-11-24 09:48

Parco Ching,

This pic of Bfing Kwo is so cute wor!  Thanks for sharing!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: B    時間: 2009-11-26 10:37
原帖由 Parco爸 於 2009-11-24 09:43 發表

仲有張嫁...下面呢張相影得不好...擒日已掉左...
點知擒晚B哥仔指定話要呢張...今早係垃圾桶執番佢出來...

登錄/註冊後可看大圖

Parco 爸勁呀~ 垃圾都可以影到咁靚仔~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2