香港長跑網 - 長跑長友

標題: Wave Creation 11 岩岩入手 [打印本頁]

作者: 齋老味    時間: 2009-11-23 16:30
標題: Wave Creation 11 岩岩入手
岩岩買左
好開心呀!!!!!  " />" />

作者: 齋老味    時間: 2009-11-23 16:40
今晚即跑返 10k 先!!!!  
作者: saki    時間: 2009-11-23 16:42
恭喜敗家成功呀........
作者: 齋老味    時間: 2009-11-23 17:10
原帖由 saki 於 2009-11-23 16:42 發表

嗚....... 如果唔係我對 nike moto6+ 爛底
驚佢爆 air
我都唔會敗家住.............  
作者: wlau    時間: 2009-11-23 17:43
原帖由 齋老味 於 23-11-2009 16:30 發表
岩岩買左
好開心呀!!!!!  " />" />" />" />

CREATION 11 團
作者: wlau    時間: 2009-11-23 17:44
原帖由 saki 於 23-11-2009 16:42 發表

你琴日都敗左對啦... HAHA
作者: 齋老味    時間: 2009-11-23 17:47
原帖由 wlau 於 2009-11-23 17:43 發表

CREATION 11 團

Creation 10 同 11 一樣價
都唔知搞乜...........  
作者: 齋老味    時間: 2009-11-24 01:20
新鞋落地
跑左十k
痛到飛起!!!

腳板底酸痛
服邊又痺痛
又係跑 65mins/10k
繼續龜速
不過新鞋真係輕過 nike 既 max air.................  
作者: wlau    時間: 2009-11-25 00:46
我都岩岩第一次著新鞋爆左一段
1k 跑山, 九k 跑維園大草地條跑道....

都真係勁酸痛..... haha...
要跑多兩, 三次先真係可以試到對新鞋既差別~
作者: 齋老味    時間: 2009-11-25 10:27
原帖由 wlau 於 2009-11-25 00:46 發表
我都岩岩第一次著新鞋爆左一段
1k 跑山, 九k 跑維園大草地條跑道....

都真係勁酸痛..... haha...
要跑多兩, 三次先真係可以試到對新鞋既差別~

陣間放工走去運動場爆多 10k
希望爆多幾次對鞋會軟返少少啦.............  
作者: 齋老味    時間: 2009-11-25 22:25
原帖由 齋老味 於 2009-11-25 10:27 發表

陣間放工走去運動場爆多 10k
希望爆多幾次對鞋會軟返少少啦.............  " />" />" />" />" />

頭先去左斧山道爆左廿二個最外圈
大約有 10k
對鞋冇咁硬
不過最後 1k 就覺得腳掌外側酸痛.......  

話時話
今日見到斧山門口有一大群人做熱身
唔知係咪尼度既 ching/ctse 呢............  

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2