香港長跑網 - 長跑長友

標題: 粉嶺阿毛報到! [打印本頁]

作者: mouandmou    時間: 2009-11-23 23:19
標題: 粉嶺阿毛報到!
各位師兄好呀!
我是粉嶺人,通常跑的路綫:昌盛--基新中學--單車徑--昌盛
距離大約係3km左右挂~
作者: wong.siufu    時間: 2009-11-23 23:40
mouandmou兄:

你好,我都係粉嶺人.
黎左長跑網兩個零月.

多數係百福田心公園熱身,之後跑去北區醫院.
星期六星期日都會跑
星期三同班跑友去北區運動場練習.

長跑長友!!
作者: =chairman=    時間: 2009-11-23 23:40
歡迎ching來到長跑網 ~~~ 呢度d氣氛好好架,得閒可以多d上黎 ~~~
作者: 上水馬王    時間: 2009-11-24 17:40
歡迎你,得閒過黎一齊玩

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2749&extra=page%3D1
作者: 黑人    時間: 2009-11-24 22:09
昌盛出發-百和路-清河est-粉錦公路-大頭嵿-上水屠房-文錦渡路-華山路-天平路-馬適路-粉嶺樓路-安樂est-塘坑-和興tsuen-華明路-昌盛
作者: mouandmou    時間: 2009-11-24 23:50
原帖由 wong.siufu 於 2009-11-23 23:40 發表
mouandmou兄:

你好,我都係粉嶺人.
黎左長跑網兩個零月.

多數係百福田心公園熱身,之後跑去北區醫院.
星期六星期日都會跑
星期三同班跑友去北區運動場練習.

長跑長友!!

小虎兄,你好呀!
我係跑下斷下咁,冇咩恆心,
不過,要的起心肝了,參加了下年渣打10k
你呢?

祝長跑長友!
作者: mouandmou    時間: 2009-11-24 23:51
原帖由 =chairman= 於 2009-11-23 23:40 發表
歡迎ching來到長跑網 ~~~ 呢度d氣氛好好架,得閒可以多d上黎 ~~~ " />" />

一定一定
我都希望可以約下人一起跑步
多啲人可以多啲交流。
作者: mouandmou    時間: 2009-11-24 23:52
原帖由 黑人 於 2009-11-24 22:09 發表
昌盛出發-百和路-清河est-粉錦公路-大頭嵿-上水屠房-文錦渡路-華山路-天平路-馬適路-粉嶺樓路-安樂est-塘坑-和興tsuen-華明路-昌盛

黑人ching,呢段路大概幾多km呢?
通常ching係幾時出沒?
作者: mouandmou    時間: 2009-11-24 23:54
原帖由 上水馬王 於 2009-11-24 17:40 發表
歡迎你,得閒過黎一齊玩

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2749&extra=page%3D1

哎呀,ching,時間catch唔到呢!
不過希望有機會碰面
作者: 黑人    時間: 2009-11-25 22:09
原帖由 mouandmou 於 2009-11-24 23:52 發表

黑人ching,呢段路大概幾多km呢?
通常ching係幾時出沒?

我都冇計過架,應該11-13km到
我d出沒時間勁飄忽架,不過我最愛1400-1600時出沒

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2