香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大家玩長跑有左幾耐? [打印本頁]

作者: 慢子 Wilson    時間: 2007-11-2 14:22
標題: 大家玩長跑有左幾耐?
大家玩長跑有左幾耐?
我已有6年了。
由10k→半馬→全馬用了兩年。
作者: Alfred    時間: 2007-11-12 12:27
我05年第一次跑渣打10K開始。希望08渣打跑全馬,挑戰吓自己。
作者: batigoal    時間: 2007-11-12 15:28
i have run since 05.  First event is 06 Standard Charter Half Marathon.
作者: blurmax    時間: 2007-11-12 20:00
標題: 2004 SCM
I began my long run since 2004 SCM.
I joined over 100 races since then.
作者: ChARsoN    時間: 2007-11-13 18:16
我5年前開始練跑
練咗就快半年就跑過10k(自己練)
2008年將參加渣打10k (剛寄信 交埋錢 唔知會唔會報唔到?)
作者: philomena    時間: 2007-11-17 08:04
正式來講,我上年尾才開始自己訓練自己,今年年頭才參加第一次比賽,至今已參加了六場比賽,包括10k及15k賽,下年渣打報了半馬.
作者: kenneth    時間: 2007-11-19 14:59
作者: 慢子 Wilson    時間: 2007-11-21 20:28
原帖由 kennethwat 於 2007-11-19 14:59 發表
我長跑了幾年,近兩年才玩少量比賽,我只會在冬天才參加比賽,夏天自己的狀態不會太好。

Same as me!
作者: mltsui    時間: 2007-12-1 10:55
06年 渣打10k開始愛上長跑, 之後主要參加10k比賽. 因今年玩過苗圃12小時, 所以開始有信心跑長啲. 明日第一個半馬: unicef HM.
作者: blurmax    時間: 2007-12-1 11:18

06年 渣打10k開始愛上長跑, 之後主要參加10k比賽. 因今年玩過苗圃12小時, 所以開始有信心跑長啲. 明日第一個半馬: unicef HM.

I join the same race too - see U tmw
作者: chengcc209    時間: 2007-12-27 23:39
標題: 大家玩長跑有左幾耐?
我由05年Nike 10K 開始正式參賽,到現在參加過由10K到半馬等不同的賽事,但尚未有計劃和決心去參加全馬比賽。
作者: blurmax    時間: 2007-12-28 00:12

但尚未有計劃和決心去參加全馬比賽

Me too - still have no confident to complete a FM in 4 hrs
作者: blackfty    時間: 2007-12-30 15:21
我今年6月先開始玩長跑
o係跑nike10k之前,
真係唔知練跑有乜為...
每日都要強迫自己落去練跑
但自從參加左比賽之後先發覺
原來成班人一齊跑係咁過癮既

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2