香港長跑網 - 長跑長友

標題: 開開心心祝捷會 [打印本頁]

作者: Parco爸    時間: 2010-3-7 21:36
標題: 開開心心祝捷會
多謝長跑網各高層、各位義工精心策劃細心籌備今日個祝捷會
我就開開心心發嗡風幾個鐘...又有獎抽..又有得任食...爽呀..
講起...喉嚨而家都有D痛..
萬分感激
作者: running-sue    時間: 2010-3-7 21:39
今日咁多網友聚埋一齊 真係開心

辛苦哂各位工作人員

作者: bello    時間: 2010-3-7 22:08
真係好高興,見到好多師兄師姐
辛苦哂各位工作人員, thanks for everything!

作者: leefs    時間: 2010-3-7 22:21
原帖由 bello 於 2010-3-7 22:08 發表 真係好高興,見到好多師兄師姐辛苦哂各位工作人員, thanks for everything! **** 本內容被作者隱藏 *****

今日既壯烈情度同上星期日有得比,
我返收屋企馬上要跳上床小睡!

作者: imchristy    時間: 2010-3-7 22:29
多謝咁多位勞苦功高既籌委,攝影師,義工....辛苦哂~
作者: cu83    時間: 2010-3-7 22:32
原帖由 bello 於 7-3-2010 22:08 發表
真係好高興,見到好多師兄師姐
辛苦哂各位工作人員, thanks for everything!  
**** 本內容被作者隱藏 *****

辛苦晒,Bello
作者: wongc    時間: 2010-3-7 22:34
原帖由 imchristy 於 2010-3-7 22:29 發表

X2

辛苦哂.
作者: allanccl    時間: 2010-3-7 23:06
原帖由 imchristy 於 2010-3-7 22:29 發表

X3

辛苦哂.

好開心今日可以同人生馬拉松其中一個主角,周先生傾偈,原來請師公係三十幾K,以前還以為跑上筆架山雷達站就算,原來跑埋金督馳馬俓等等好多路的,厲害厲害!
又可以同靚仔史波,及莊曉陽師兄傾偈,有賺!
作者: 法蘭    時間: 2010-3-7 23:13
謝謝呀.....

今日好開心呀
作者: 亞平    時間: 2010-3-7 23:19
原帖由 法蘭 於 2010-3-7 23:13 發表
謝謝呀....." />" />

今日好開心呀

開心..好玩..被人玩死咁制..哈哈..終於嘴左 CU 一啖..哈哈
作者: saki    時間: 2010-3-7 23:26
辛苦哂咁多位有份幫手的師兄師姐!!!!
作者: TerrySze    時間: 2010-3-8 00:18
原帖由 leefs 於 2010-3-7 22:21 發表

今日既壯烈情度同上星期日有得比,
我返收屋企馬上要跳上床小睡!

訓到頭先先醒.
作者: wadee    時間: 2010-3-8 08:09

X 4

見到好多好耐無見ge chings ctses,好開心
多謝晒你地

作者: 街坊鄭    時間: 2010-3-8 09:19
好開心,好高興,好熱鬧.下一年再泥過.
作者: kenneth    時間: 2010-3-8 09:24
作者: kito807    時間: 2010-3-8 09:32
又開心食得又飽~~ 可惜要早走... 多謝晒咁多位搞手!
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-3-8 09:41
辛苦晒咁多位~~
我地吹水,影相就過癮,各位搞事異功事前同過程都做左大量工作,無你地無呢咁快樂既幾個鐘~~
3-4個鐘好似眨下眼就過左去咁,仲有好多人未影相呀,唔通要食三日三夜先夠時間?
作者: 龜速行    時間: 2010-3-8 10:14
辛苦各位幫手籌備的義工﹗

好開心!!!!!!!!!
作者: mill    時間: 2010-3-8 10:15
謝謝長跑網給我們開心愉快的一天.
  感謝各位工作人員/2工的精心安排.
特別嗚謝堅堅皇上出心又出力.
lulu,菲比, 海師師姐, 山海赤子,比因, 會長,大圍......仲有好多有份影相的ching/ctse.好多好多,不態盡錄.
今次攪得好成功啊!
期待下次祝捷會的來臨~~

作者: 狗哥    時間: 2010-3-8 10:16
辛苦晒咁多位籌位及義工,謝謝

琴日又玩又食又拎好過癮,爽~
作者: Parco爸    時間: 2010-3-8 10:20
原帖由 狗哥 於 2010-3-8 10:16 發表
辛苦晒咁多位籌位及義工,謝謝" />" />" />" />" />hjk

琴日又玩又食又拎好過癮,爽~ " />" />hk

係呀...吹水吹水喉嚨痛呀...
作者: runrun    時間: 2010-3-8 10:26

作者: runrun    時間: 2010-3-8 10:26

X 3
作者: cu83    時間: 2010-3-8 10:46
首先真係要多謝各籌委、攝影師、義工等...辛苦哂大家~
第二要嗚謝各支持單位及贊助商;
第三要感謝各會員積極支持及參與...
第四要謝謝 Maria c-tse 在我被法法欺凌時不單止唔救我,重加入並助法法挫弱扶強,Thank You 呀!
總之,祝捷會昨日實在太高興啦,
搞到我成身都香汗淋漓先番到屋企,
家人重以為我去左跑步添!

作者: leefs    時間: 2010-3-8 10:57
特別鳴謝所有送出抽獎禮物的跑友,
....收到禮物極多,不能盡錄...

作者: runrun    時間: 2010-3-8 11:35
原帖由 cu83 於 2010-3-8 10:46 發表
第四要謝謝 Maria c-tse 在我被法法欺凌時不單止唔救我 ...

CU,我實在無能唯力,怎敵得過法法同肥哥哥兩個壯男呀!我唯有睇住你如果有乜三長兩短,
幫你call白車同埋做證人啦!  點知狗哥又唔蝕底嚟抽埋一份啫!
作者: 力    時間: 2010-3-8 11:49
Thank you bello!
作者: 坑口公牛    時間: 2010-3-8 12:31
衷心感謝各位籌委及義工,你們的辛勞為我們帶來了一個非常参成功和開心的捉捷會。
辛苦晒!
作者: 亞平    時間: 2010-3-8 12:32
很幸運地抽中了一個背囊...應該是某位網友捐出來的...很想同佢講聱多謝!
作者: 狗哥    時間: 2010-3-8 12:47
原帖由 runrun 於 2010-3-8 11:35 發表

CU,我實在無能唯力,怎敵得過法法同肥哥哥兩個壯男呀!我唯有睇住你如果有乜三長兩短,
幫你call白車同埋做證人啦!  點知狗哥又唔蝕底嚟抽埋一份啫!  

當其時,我一碌木咁企係度睇人抽獎......
突然間...看到一大班俊男美女面帶笑容不約而同地圍住傳說中渣灘神功練到出神入化既傳奇人物抽水,

我內心正義既一面即刻驅使我......必須出手......抽多兩下,唔係對唔住自己
作者: 肥哥哥KC    時間: 2010-3-8 15:35
原帖由 cu83 於 2010-3-8 10:46 發表
第四要謝謝 Maria c-tse 在我被法法欺凌時不單止唔救我,重加入並助法法挫弱扶強,Thank You 呀!
總之,祝捷會昨日實在太高興啦,
搞到我成身都香汗淋漓先番到屋企,
家人重以為我去左跑步添!

此言差矣, 你又名CU強, 你何弱之有? Maria ctse 只係挫強扶弱!!
香汗淋漓 ...

仲有尋日真係玩得好開心, 要多謝各位勞苦功高既執委和幫手的ching , ctse 們

作者: mill    時間: 2010-3-8 18:23
原帖由 亞平 於 2010-3-8 12:32 發表
很幸運地抽中了一個背囊...應該是某位網友捐出來的...很想同佢講聱多謝!

"好似"係壞人送出來.
作者: 山海赤子    時間: 2010-3-8 19:02
如果是樂善鼠年包包的話係我送出
平哥抽到就o岩晒, 可以毅行操山用, 創造更好成績

尋日玩得好開心, 多謝皇王, Kin kin & 各位攪手, 攪一個咁大型活動並非易事
一次過見到好多網友, 雖然有部份不認識, 但只要係同道中人就得啦

再次多謝
作者: 草兄弟    時間: 2010-3-8 20:48
好開心可以同各位跑友一齊食食食, 唔知幾時有相睇呢?
作者: mill    時間: 2010-3-8 21:06
原帖由 草兄弟 於 2010-3-8 20:48 發表

睇啦!------>    https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=39
作者: allanccl    時間: 2010-3-8 21:06
原帖由 草兄弟 於 2010-3-8 20:48 發表

去以下長跑影集搵下啦,唔知有無映到妳喎!
        長跑影集 » 賽事相片/報告分享區
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=9129&extra=page%3D1
作者: 亞平    時間: 2010-3-8 22:12
原帖由 mill 於 2010-3-8 18:23 發表

"好似"係壞人送出來的.

今晚見到壞人,忘了問佢..
作者: 亞平    時間: 2010-3-8 22:19
原帖由 山海赤子 於 2010-3-8 19:02 發表
如果是樂善鼠年包包的話係我送出
平哥抽到就o岩晒, 可以毅行操山用, 創造更好成績

尋日玩得好開心, 多謝皇王, Kin kin & 各位攪手, 攪一個咁大型活動並非易事
一次過見到好多網友, 雖然有部份不認識, 但只要係同 ...

是的,是樂善鼠年背囊..謝謝赤子!
今年已決定會再玩毅行,此背囊正好可用..多謝晒~
係呢,赤子今年會唔會再玩毅行?

作者: 前進    時間: 2010-3-8 22:57
原帖由 wongc 於 2010-3-7 22:34 發表

X2

辛苦哂.

x1000000
作者: 山海赤子    時間: 2010-3-8 23:26
原帖由 亞平 於 2010-3-8 22:19 發表

是的,是樂善鼠年背囊..謝謝赤子!
今年已決定會再玩毅行,此背囊正好可用..多謝晒~
係呢,赤子今年會唔會再玩毅行?

係咪原班人馬上陣? 你地有機會做 S team o架

我會照入紙抽, 抽到就玩
作者: mill    時間: 2010-3-9 09:46
原帖由 山海赤子 於 2010-3-8 23:26 發表

sorry 呀赤子,唔好介意呀!    我仲以為係壞人tim.
好彩有你上來說明事實.
作者: witchycatcat    時間: 2010-3-9 11:01
多謝晒各位搞手....好開心~~
作者: 山比    時間: 2010-3-9 11:21
辛苦一班細心的籌委,為我們安排這個祝捷會~~~謝謝!
作者: 亞平    時間: 2010-3-9 11:24
原帖由 山海赤子 於 2010-3-8 23:26 發表

S Team 邊得呀...我D隊友就可能得...我實唔得喇..如果可以好過舊年時間就好好既啦..
希望赤子你抽到啦..今年長跑網應該都好多人會抽的..

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2