香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大埔新手報到 ^^ [打印本頁]

作者: 阿聰    時間: 2010-3-20 23:51
標題: 大埔新手報到 ^^
各位好!!
本身我係跑大埔海濱公園
不過係跑夜晚既多
最近發覺自己懶左冇再跑

唔知呢度有冇"同道中人"呢?!

多多指教...
作者: 兆聰    時間: 2010-3-21 00:53
hello~我又係叫亞聰
多多指教,不過我住南區
作者: 阿聰    時間: 2010-3-21 11:37
噢...係喎
我剛睇到上面既規則
係咪要入左會先至可以係呢度發言架?!
作者: kito807    時間: 2010-3-22 16:05
同道中人呀, ching 我都係住大埔,
我都成日跑海濱公園架 9:30pm-11:00pm 時間出沒

賣下廣告先
逢星期三北區運動場有練習, 有時間過黎一齊操下啦:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2749&extra=page%3D1&page=121
作者: 阿聰    時間: 2010-3-22 20:38
原帖由 kito807 於 2010-3-22 16:05 發表
同道中人呀, ching 我都係住大埔,
我都成日跑海濱公園架 9:30pm-11:00pm 時間出沒

賣下廣告先
逢星期三北區運動場有練習, 有時間過黎一齊操下啦:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?ti ...

不過我係"肥仔" , 我驚跑得唔快喎?!
你地介唔介意呢?!

(我自己都諗緊有冇更有效既方法又減肥又可以跑快d, haha )
作者: kito807    時間: 2010-3-22 21:26
成日一個人跑好悶,一班人開心D嘛,有時間就黎啦
作者: 阿聰    時間: 2010-3-23 00:43
標題: 回復 6# 的帖子
好呀 , 謝謝

咁你地通常每晚跑幾多K 架?!
作者: stephenyau    時間: 2010-3-26 12:30
原帖由 阿聰 於 2010-3-23 00:43 發表
好呀 , 謝謝

各位ching原來有咁多人住大埔, 小弟下個會搬入大埔住了...
如果星期日下午或黃昏有時間的話, 可以約埋一起跑 !
平時星期二(跑九龍灣)
      星期三(跑TKO跟校長跑)
      星期四返家聚
      星期五(跑青衣)
      星期六倍孩子

Stephen
作者: kito807    時間: 2010-3-26 12:34
原帖由 syhyau 於 2010-3-26 12:30 發表

各位ching原來有咁多人住大埔, 小弟下個會搬入大埔住了...
如果星期日下午或黃昏有時間的話, 可以約埋一起跑 !
平時星期二(跑九龍灣)
      星期三(跑TKO跟校長跑)
      星期四返家聚
      星期五(跑青衣 ...

如果搞次大埔街坊約跑, 唔知有無人黎呢
作者: kito807    時間: 2010-3-26 12:35
原帖由 阿聰 於 2010-3-23 00:43 發表
好呀 , 謝謝

k 數唔多, 我地星期三會做d 幾本練習同埋衝圈
作者: stephenyau    時間: 2010-3-26 12:42
原帖由 kito807 於 2010-3-26 12:34 發表

如果搞次大埔街坊約跑, 唔知有無人黎呢" />" />

我要下個月才搬入大埔, 要搬了才可安排.  很有興趣約埋一起跑... 長短無區 !  跑多D新路...
作者: Alfred    時間: 2010-3-26 13:09
原帖由 kito807 於 26/3/2010 12:34 發表

我返輪班,要安排!
作者: 阿聰    時間: 2010-3-26 13:39
原帖由 kito807 於 2010-3-26 12:34 發表

大埔街坊約跑? 聽落幾吸引喎??
會跑邊度架??
作者: kito807    時間: 2010-3-26 15:30
最簡單大埔吐露港由大埔到馬鞍山或沙田折返, 但時間要待定, 大家有無提議?
自己就希望係星期日早上, 因為單車較少, 不過未必個個就到時間
作者: mill    時間: 2010-3-26 16:13

你攪啦傑仔, 時間就倒一定來支持,
作者: stephenyau    時間: 2010-3-26 16:55
原帖由 kito807 於 2010-3-26 15:30 發表
最簡單大埔吐露港由大埔到馬鞍山或沙田折返, 但時間要待定, 大家有無提議?
自己就希望係星期日早上, 因為單車較少, 不過未必個個就到時間

星期日早上要返北角教會.....
若時間就到一定支持 ! 無論去沙田/大尾篤/上水/粉嶺/林村都得
作者: 阿聰    時間: 2010-3-26 21:04
原帖由 kito807 於 2010-3-26 15:30 發表

如果星期五晚搞得唔得呢?!
作者: 街坊鄭    時間: 2010-3-27 11:05
傑仔.時間岩的話,我都會泥捧場
作者: 司機    時間: 2010-3-27 22:16
大埔人報下到先
作者: kito807    時間: 2010-3-27 23:15
大埔有一個問題, 都無地方有儲物櫃用, 體育館同埋運動場都要登記, 又話唔俾帶鎖匙離場, 有無CHING 有提意, 有咩法子放行李?
作者: 阿聰    時間: 2010-3-28 09:11
原帖由 kito807 於 2010-3-27 23:15 發表
大埔有一個問題, 都無地方有儲物櫃用, 體育館同埋運動場都要登記, 又話唔俾帶鎖匙離場, 有無CHING 有提意, 有咩法子放行李?

但你打算跑邊度先?!
你打算由大埔運動場跑去沙田??
作者: 司機    時間: 2010-3-28 11:44
如果全部都係大埔人,未必要用到locker wor

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2