香港長跑網 - 長跑長友

標題: 國泰航班播星期二檔案 (三項鐵人) [打印本頁]

作者: kopo1128    時間: 2010-3-22 15:45
標題: 國泰航班播星期二檔案 (三項鐵人)
在國泰班機上有播星期二檔案有關三項鐵人的一集, 有jason同ginny的訪問. 現在愈來愈懶的現況下, 翻看完好似打了一野強心針, 有點重新振作的感覺!!

另外, jason同ginny 玩三項已經世界出名了!!!
作者: 力    時間: 2010-3-22 15:54
原帖由 kopo1128 於 2010-3-22 15:45 發表
在國泰班機上有播星期二檔案有關三項鐵人的一集, 有jason同ginny的訪問. 現在愈來愈懶的現況下, 翻看完好似打了一野強心針, 有點重新振作的感覺!!

Congra!~
作者: gforce    時間: 2010-3-22 23:16
唔好玩我啦ching
其實我平時好低調架
作者: ginnywong    時間: 2010-3-23 11:26
原帖由 kopo1128 於 2010-3-22 15:45 發表

唔好玩我地啦

其實最緊要希望呢個節目可以令多d人認識三項鐵人, 同做多d運動
作者: georgemiu    時間: 2010-3-23 12:06
應得戈!起碼係我的偶像
作者: SantoriniIsland    時間: 2010-3-23 13:00
I was surprised to watch the same programme on CX's flight last week and saw Jason, Ginny, Kenny and his family.  It was very encouraging because the flight was full and long.
作者: kopo1128    時間: 2010-3-23 14:36
jason & ginny, 不過你地真係好似變左三項鐵人的代言人. d人知我開始玩三項, 就會問我識唔識或者有冇見過星期二檔案果兩公婆. 三項可以成功推廣, 你地真係功不可沒架!!!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2