香港長跑網 - 長跑長友

標題: 祝Kennychoi ching - 3月31日生日快樂 [打印本頁]

作者: running-sue    時間: 2010-3-31 08:21
標題: 祝Kennychoi ching - 3月31日生日快樂
祝Kennychoi ching - 3月31日生日快樂
[attach]12002[/attach]

作者: 神童威威    時間: 2010-3-31 08:25
蔡兄,
生日快樂 !永遠越跑越快...唔好比機會我過你頭呀
作者: 慢子 Wilson    時間: 2010-3-31 09:02

登錄/註冊後可看大圖

作者: runrun    時間: 2010-3-31 09:23
祝蔡兄

生日快樂!
       心想事成!
       越跑越fit !
       場場PB !

作者: 街坊鄭    時間: 2010-3-31 09:50
蔡兄:生日快樂.
作者: shogikin    時間: 2010-3-31 10:04
61006 58456316 59 607
61006 58456316 59 836663698
作者: kenneth    時間: 2010-3-31 10:14
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-3-31 10:15
蔡兄生日快樂呀~~
咁快又一年啦,祝蔡兄身體健康,財源廣進,越跑越fit~~
作者: =chairman=    時間: 2010-3-31 10:25
蔡兄生日快樂!
作者: 亞平    時間: 2010-3-31 10:36
蔡老闆,生日快樂呀~生意越做越旺..要請人記得搵我呀~~
作者: Patrick    時間: 2010-3-31 10:46
蔡兄生日快樂, 越跑越快, 生意越做越大
作者: 燉奶佬    時間: 2010-3-31 11:29
大西北摩打腳,祝你幅偈愈來愈順。愈來愈勁。生日快樂
作者: 龜速行    時間: 2010-3-31 12:05
Kenny choi c hing

生日快樂

長跑長友
作者: wadee    時間: 2010-3-31 12:30
蔡兄生日快樂

作者: Tarry    時間: 2010-3-31 13:09
蔡兄, 祝你生日快樂 , 身體健康, 場場PB , 仲有~仲有, 長跑長有..........友
作者: Parco爸    時間: 2010-3-31 13:50
    蔡兄
生日快樂
生意興隆
身體健康
作者: SimonFai    時間: 2010-3-31 14:43
蔡兄,  生日快樂   
作者: pwong5618    時間: 2010-3-31 14:46
Happy Birthday !!!
作者: Kc@ruby    時間: 2010-3-31 15:32
蔡兄,
生日快樂
作者: 叮叮噹    時間: 2010-3-31 19:06
生日快樂,身壯力健,長跑長有!
作者: Kennychoi    時間: 2010-4-1 09:24
多謝,Sue兄不辭勞苦,幫助我們,今年繼續PB再PB,攞多D獎杯,不要過勞,保持身體健康
多謝,神童兄,隻腳好番晒未,有空星期一落黎玩下,你好快,我要食自家製的大力菜先過到你.
多謝,慢子兄,2010年世界杯又到,腳痕啦!我可能有空要落球場同你地踢下,最緊要身體健康.
多謝,RunRun C tse,腳仔好番晒未,今年可以玩下D賽事,,最緊要身體健康.
多謝,柱哥,你好Fit!又咁健康,老婆一定唔會管你嫁,續繼跑步.
多謝,堅哥,長跑網的事情,靠晒你呢!
多謝!大老Kenneth,上年嫁毅行者,係唔係一人生代表作
作者: mill    時間: 2010-4-1 09:45
Sorry 蔡兄,  遲左少少tim. 祝你越跑越勁. 場場PB.
當然唔少得 ~生日快樂~
作者: Kennychoi    時間: 2010-4-1 10:02
多謝,花子兄,你係行人高人呀!上年成績好好,今年繼續攞獎呀
多謝,車兄,你進步得唔錯,多D星期一落黎操
多謝,平兄,經常攪笑,班大西北兄弟姊妹都開心晒,今年有何目標....PB...or?????
多謝,P兄,渣打馬拉松成績好勁!真係冇白費心機,好.勞力...勞力.
多謝,奶兄,依排冇玩賽事,係唔係自行操練,想成績有個突破,攞錢or獎杯.
多謝,龜兄,勞力,勞力,長跑長友
多謝,wadee兄,隻腳好似裝左摩打,好快,追唔到你.
多謝,Tarry Ctse,係唔係落黎鄧記好開心呢
多謝,Parco兄,講又講,你都係長途高人,再跑多幾年,睇黎D杯都比你攞左唔少.勁...勁
作者: Kennychoi    時間: 2010-4-1 10:25
多謝,Simon Fai,長跑長有,身體健康.
多謝,Wong Sir,百忙之中,教道大西北兄弟姊妹,受惠不小,無言感激!
多謝,KC兄,場場比賽,快左好多,勁...勁.
多謝,叮叮噹,又一年咁快,今年有何目標,跑快D...跑靚D...PB呢.
多謝,Mill姐,妳都進步神速,上年都攞唔小獎喎!

作者: Tarry    時間: 2010-4-1 13:41
原帖由 Kennychoi 於 2010-4-1 10:02 發表
多謝,花子兄,你係行人高人呀!上年成績好好,今年繼續攞獎呀
多謝,車兄,你進步得唔錯,多D星期一落黎操
多謝,平兄,經常攪笑,班大西北兄弟姊妹都開心晒,今年有何目標....PB...or?????:lo ...

蔡兄, 係ar, 好好玩ar, 對我黎講, 雖然遠咗d, 但係你哋愛心爆彭ar ma, 又包容我lee個超慢腳, 多謝晒
作者: mill    時間: 2010-4-1 14:05
標題: 回復 24# 的帖子
邊係呢! 我呢D跑極都無進步, 宜家仲衰tim....連鬥心都無埋.
作者: kan0902    時間: 2010-4-2 22:33
蔡兄 我遲大到
生日快樂ar
作者: TNT    時間: 2010-4-2 23:56
蔡兄, 我都遲到,
補祝生日快樂, 身體健康, 長跑長友!!
作者: cu83    時間: 2010-4-3 00:14
祝蔡兄:
生日快樂,長跑長友﹗﹗

P.S. Sorry...遲來既祝福!

作者: B    時間: 2010-4-5 16:46
呀~ 遲0左好多0忝...
蔡兄生日快樂, 長跑長友~~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2