香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   37.6%

該用戶從未簽到

" />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" />
好靚呀 張卡~ 多謝多謝~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

祝大家身體健康 越跑越有~~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

我都係...呢個星期二,四,六,日都要打邊爐 +星期五放題...

我幾時先可以減磅

升級   37.6%

該用戶從未簽到

升級   37.6%

該用戶從未簽到

公喜根拿c兄以14秒皆積奪得第一屆「荃」身癲地 青公精準賽2011 冠軍~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

Jacky c兄今晚打羽毛波有無抽筋呀

升級   37.6%

該用戶從未簽到

呢個問題好敏感 隨時也來殺身之獲....

都係等佢自己回答喇~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

唔使sorry~~~

大家為左你能再次升班 應該會俾多次機會你ge 咁你係呢段日子裡就要俾心機喇

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-12-25 13:30 發表
今日好凍啊小二!
我地跑完北潭涌回來了, 今日好熱鬧..呀paul, 大B哥, 坦克, joe, carman, 力加, 亮哥, 茄會長, 同我都有去跑.
仲未計無來跑青公的跑友, 有LULU姐, 波哥, 堅哥, 民仔. 下次有機會再去跑過~~~uhgjue ...

MILL 姐跑完北潭涌有咩感覺 係咪真係困難好多 相比起青公~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-25 15:43 發表
kevin你揾青公同北潭涌比,蚊脾同牛脾喎!

連坦克c兄都咁講就明白喇~~wakaka~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-26 10:40 發表
kevin在嗎?我地幾日無見你啦!你無事ar ma!?俾d反應我地啦!

終於爬完文 wakaka...

昨天順利由北脊爬上蚺蛇尖再由南脊落山...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

根拿c兄: 這條路算是高難度喇, 很多路段都不是用雙腳在行走 而是要加上雙手幫助~
初哥還是先試試其他較簡單的路線了解自身力能 再作計劃挑戰吧 (我也是有朋友帶再敢行喇~)
其實你地跑開步 體力一定有保證 只是行山比較容易弄傷腳部 跑季期間我也是少行為妙~~
我沒影太多相 以下網站有更多更好的
http://www.oasistrek.com/sharp_peak2.php

Andy c兄: 其實都係因為不同程度的風化才會光禿禿 加上很多行山友 行來行去 才會這樣
其實香港很多山都有人工的路(石級, 樓梯 或 車路) 上山了, 反而這樣天然原貌的道路就更少見.

paul c兄: 分享下路線還可以呀 帶隊就要搵d高手(如 成成~喇)...山上危機重重 擔當唔起

小一c姐: 以你ge 要求應該只有青公才能合付你的要求喇 ....
你還是先找成成鍛鍊一下你吧 他有方法把新手弄成超級毅行者

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2011-12-27 21:28 發表
今日我刀有去行山,不過行左好短路程~
http://connect.garmin.com/activity/136725270

獅子山+畢架山的風影沿路都很靚呀~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

坦克c兄是說條路 0.0?

http://www.hike.hk/load.jsp?route=ytat&page=1

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-28 00:12 發表

唔係呀...係由青龍頭上小欖水塘呀...

KEVIN...你介紹的元荃路...好陰森呀..好多樹和斜路...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-28 00:34 發表

妳袋咁多香蕉,引晒d媽嬲黎搵妳呀

還是根拿c兄有見地

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-28 00:45 發表

根拿、Kevin...你地兩個...實在....實在...「五行欠打」呀!! (你地咪走呀... 打扁你地呀!!)

(等小二變番正常先....) 咁究竟大家有無興趣行山,然後去 ...

行完山先去燒烤好似唔係咁好 唔通過過都去亮哥家沖涼?

分開2個活動吧 唔使咁心急wow

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-28 21:18 發表

「凌晨出沒的A」 ==>勁爆笑!!呢個名好正!(但佢係無「熊貓眼」lor..點解呢?)

小二認為癲友鍾意...「較巴渣+惡屎的小二」多D!!==>小二標記

小二想22/1(日) 或 29/1(日) 行 ...

其實我未建議任何東西...只是在確認坦克c兄說的路線....
最近比較忙~你先收集下意見吧...有空再說

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-28 21:49 發表
年廿九同年初七都有d難度喎!
都係渣打後好d:-B

讚成渣打後

升級   37.6%

該用戶從未簽到

剛好20km bor...頭段上斜攞命呀

http://www.mapmyrun.com/routes/view/62049076