香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

.

升級   0%

該用戶從未簽到

足足睇左幾個字先睇晒d post.....
瘋兄,真係客死人咩 !攪到我以為冇得報迪士尼之仇,約定你今年呀!
荃屯我都冇跑兩個多星期喇 !有點掛住添 ......430 go go go

升級   0%

該用戶從未簽到

我都唔知添?
個陣時我都未做會員,我係用ken兄blog友之名參與,玩完這次之後就入左會喇!
430果晚真係好開心 !亦是人生第一次長課,好多謝Desmond兄做步速帶我返入屯門......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-28 18:04 發表

Thanks. 小妹重未見過數字Alex真身添!

哦!原來是數字Alex兄,印象中荃灣黃昏賽都跑得好快.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-28 18:14 發表

原本威威都係1/5/08出世, 430人生第一次長課, 咁430對你真係好有意義.
再跑多次, 一週年慶祝.

有冇人攪先 ?不過就算冇人攪,個晚我都會跑返轉慶祝下!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-28 18:17 發表

屈大佬管理員自己開post咪得囉, 鐘意點改個post都得啦!
反正又係你發起約跑, 日期路線都係你意思.

如果我沒有記錯的話,屈大佬今年係唔攪得約跑嫁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-28 18:38 發表
clerkb兄去年都有跑,如果各位兄弟见到他,就幫我傳話:
瘋瘋不是你的敵人,也不是你的朋友,只是你生命中一個過客。(抄白狮兄的)
请clerkb兄一起跑!:D

Clerkb兄係咪當晚一個人跑得好快個位?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-28 23:49 發表

係咩? why?" />" />" />" />nm

我驚我記錯,又或者聽錯,等當事人自己是否回應啦!
不過妳有冇發覺屈教練最近半年好少出post約跑吖!多數叫人出post約跑,這個應該是事實!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 00:16 發表

叫得大佬緊係點人做嘢架啦, 唔洗自己出手, 出口就得啦!

妳睇下134#post啦!佢唔想用自己名嫁!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-3-29 00:20 發表
其實真係介紹我黎0既恩人就係 clerkb 呀~ 令我認識到一大班志同道合0既好跑友~
以前佢成日0係兆麟跑0架~ 速度超超超超超超快~ 佢跑親都成為眾人目光, 簡直係兆麟明星黎0架~

就係你話10k跑36'個位朋友, 早講啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 00:30 發表

我有睇134#post, 就係因為佢要更新post, 咁最好自己開post約跑啦!
既可以主導大小事務, 按佢心意安排, 鐘意入去edit吓個post.
叫人開個post俾佢改, 有點那過囉!

你老闆都唔會出手改你功課啦, 唔妥都 ...

妳錯喇!每次開職員會,同事要輪流寫會議記錄,但次次老細都改到唔係我地寫個版本

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 00:53 發表

咁你老細唔識做老細囉! 佢應該轉行做老師, 用紅筆改到本簿花晒......唔係你地寫個版本.
老細係咁二講幾嘢, 你地自己番去改餐死, 改到佢滿意為止.

咁佢都好好嘅!通常佢會自己改完就比我地打番個滿意版本就ok

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-3-29 00:35 發表

咁又唔係佢喎~ 36" 0個個係我同事黎0架~

咁仲唔叫佢入會?大家指教下.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 00:55 發表

由前輩們再攪一次慶祝一週年, 將長跑發揚光大, 係咪更有意思!

其實我好想攪約跑,不過返工時不能上長跑網,晚上又未必有時間上長跑網,
我驚大家有問題時又唔能夠快快答覆大家 ......
希望快d有人做勇士啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-29 11:11 發表

小弟是港島人, 不如找个地頭虫出post仲好o拉!

Alex兄,放心啦!你睇下174#post,叮ctse話會有人認頭,我地耐心等候排隊報名。
我估會有過百人報名參加,到時唔知駛唔駛通知警方封路呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-7-13 14:20 發表

慢子, 有壓力! 有壓力! 如果只跑44' , 睇怕請硬你食飽魚早餐!

瘋兄,nike都唔到44'的話,迪士尼你實輸比我嫁喎!加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-7-24 00:18 發表
今晚估到要跑街, 所以特登同同事講要早幾個字鬆人, 所以6:50就到場, 有十分鐘可以拉下跟.
果然要跑去雙橋來回6K, 全程跟住孺叔, 去程3.2K好好跑, 用左15'37, 回程時孺叔開左馬力, 係後面死跟...扯晒蝦.." />" />  ...

瘋兄早晨,
你咪仲勁!跑完6k仲可以衝200 ,而且6K的時間都唔錯吖!加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄,
報左迪士尼未 ?期待的一戰......我昨天報左名喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-10 00:28 發表

奧兄, 我驚同石門10k撞期, 因為一早約左大圍同史丹尼係石門決鬥...

到時記得博盡去 ......不過記得11月尾仲有我呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-15 14:28 發表

多情跑手進步太大, 我就MARK唔掂, 神童交俾我, 等我MARK佢幾K, 爆左就行返來!

瘋兄,
大西北隊好似已經執過位,不過實力依然好強 ......
你MARK我係正確的選擇,因為五個之中最弱果個可能就係我喇
到時記得跟實我呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-10-7 22:03 發表
今朝冇晨操, 今晚補返一課LSD.
6點半到達大圍火車站, 咩住BAG起跑.
路線: 大圍-> 科學園-> 烏溪沙-德信中學 (20K)
時間: 1:45
有風, 跑上來好舒服, 大概用八成力左右.

瘋兄,
8成力就105mins.,出10成力咪84mins.,迪士尼我應該唔夠你玩  !