香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

伏伏ching個囡囡搞咩鬼.....唔肯上鏡..

升級   100%

該用戶從未簽到

各位早啦~~~

簡單報告下之前2次既跑步情況:

2月14日浪漫情人節 - 衝衝跳跳出汗大行動
後半part活動,大家在運動場內跟住batbat玩沖圈,我開始時都有跟架...
但跟住跑左幾廿步,在大家既步速加快後就已經跟唔上啦....
於是我就唔玩啦~~哈哈~~改番自己跑下圈就算....
tartar都係無耐就放棄跟沖圈啦....
要贊下迪迪同菲菲,迪迪好明顯係剪短左頭髮後有如神力加身,近排狀態好勇,3項鐵人格已呼之欲出.....而菲菲,雖然明顯在沖圈時氣力比迪迪差左少少,但她很努力地跟大隊跑左好耐,好有毅力!
晚上到大排檔食飯,又係人多到迫滿一圍,華華仲帶頭飲啤酒......
好開心,情人節一大班朋友在跑步及歡笑中度過~~~

20090215 - 試跑畢拉山15k
嘩............................果個畢拉山.....簡直攞我條貓命...
雖然話係15k....但好多斜,係好斜既斜....中後有跑山路,係行山時個d路...有沙石....個日好大霧,跑在山上好似係仙境甘..
到最後個程上山,我又肚餓又無力,已經要行上山啦.....好彩,在痛苦中有華Dee ching送上一條能量脆條,在無晒水既情況下都夾硬食左一條,頂住先...(多謝華Dee ching!!).....
15k我用了2:50才跑完,需時仲多過我渣打半馬2:10既記錄.....
個日我仲白白痴甘著左對美記spacer跑....後來回程時在車上同梁兄傾開,先知佢好"錫"佢d跑鞋,平時行街一定唔會著,因唔想d跑鞋快玩完.......

沖涼後馬上趕去祝捷會,謝謝ssp隊員幫我留位及夾定d素菜俾我^^

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 小華是也! 於 2009-2-14 23:08 發表
    " />" /> 我番到黎啦^^
    今天都謝謝你們啦!
    很開心呢!
    TARRY的關心,在下是感受到的!^^"謝謝啦!
    迪迪今天摸人的頭!算打平了哦^^ " />" />
    大家快點睡喇!^^我要再玩玩電腦先睡哦!

華華, 唔夠25歲, 下次唔準飲啤酒呀, 知唔知道

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-16 00:25 發表

法法好勁~~~

我只跑過2次老渣~~~

要訓啦.." />" />

gOOD NITE AND SWEET DREAM

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-16 00:17 發表

VV, 終於以真面目見人啦, 唔洗得隻手臂啦, haha" />" />

TARTAR,

不用客氣,都係舉手之勞!

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-16 00:24 發表

因為之前都係係GYM跑跑步機減肥,所以真係咩都唔識,亂咁跑,
    渣打今年都係第3次參加,上2次都係10K.今年第一次半馬
    下個月報左個COURSE 學跑呀 !

法法好勁~~~

我只跑過2次老渣~~~

要訓啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-16 00:18 發表

亂跑都咁好...法法真係明日之星...
    一齊操...大家都一定有進步...

華華我聽晚唔去啦...星期一會好多野做...
    你又跑多我一晚了..." />" />

因為之前都係係GYM跑跑步機減肥,所以真係咩都唔識,亂咁跑,
    渣打今年都係第3次參加,上2次都係10K.今年第一次半馬
    下個月報左個COURSE 學跑呀 !

升級   20.35%

該用戶從未簽到

我帶野啊!收到工就去啦!

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-16 00:11 發表

龍龍,

梗係唔係,呢排都唔係壯態
    一齊努力啦!我都有好多野唔識!
    之前都係亂咁跑ja

亂跑都咁好...法法真係明日之星...
    一齊操...大家都一定有進步...

華華我聽晚唔去啦...星期一會好多野做...
    你又跑多我一晚了...

升級   100%

奮鬥

原帖由 法蘭 於 2009-2-13 17:14 發表
    vv,

我搵到你張相呀!

VV, 終於以真面目見人啦, 唔洗得隻手臂啦, haha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-16 00:15 發表
    ghu" />" />jg 聽日系咪跑全灣啊?

我唔跑呀....不過好多人跑~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

聽日系咪跑全灣啊?

升級   100%

奮鬥

原帖由 美洲豹 於 2009-2-13 22:54 發表
    我要以li張「凹符」向大家落「情人咒」,
    凡中左我「情人咒」0既人,都必霖死無疑!
    死未~

多謝豹豹落咗情人咒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-16 00:07 發表

係嫁...我唔知o個d 全部都係18歲...
    無論男定女....我都當你地18歲...hehe...

不過法法邊大你5年...咁佢就係大師兄黎呀...

法法pb 快過我呀...

龍龍,

梗係唔係,呢排都唔係壯態
    一齊努力啦!我都有好多野唔識!
    之前都係亂咁跑ja

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-13 17:23 發表

哈,仲有tartar添呀

係wor, 唔該晒, 法法
    Tarry

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-16 00:03 發表

ghu" />" />jg 我系18就好咯!

係嫁...我唔知o個d 全部都係18歲...
    無論男定女....我都當你地18歲...hehe...

不過法法邊大你5年...咁佢就係大師兄黎呀...

法法pb 快過我呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-15 23:59 發表

謝謝!希望啦!我跑步速度唔平均,好似可門咁,頭5k 同尾5k 都差成分半鐘.

如果後半程慢....即係耐速唔夠,可能要操下Tempo~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-16 00:03 發表

ghu" />" />jg 我系18就好咯!

你係18

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-15 23:38 發表

我都無話你爆, 法法姐...
    不過唔怕喎...華華得18歲...大5年都係23歲..." />" />

我系18就好咯!