香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 上斜特訓 (第六回-告別08極速一上 Page#26 Post#504)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-22 15:51 發表
大圍兄.. cc ctse..
我同同事幾乎每個星期二都會 book 場打波..一星期才有一次六點收工都算係咁啦 hgj088" />" />hj

我忙起上來十點幾才走得.. hgjD092" />" />hj

哦....咁真係唔恨得咁多...heehee
1月有冇book場星期六打羽毛球呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 491# 490# 的帖子

大圍兄.. cc ctse..
我同同事幾乎每個星期二都會 book 場打波..一星期才有一次六點收工都算係咁啦

我忙起上來十點幾才走得..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-22 15:36 發表

嘩~ee真係爽~6點鍾就可以去打波~~

元老級ge大圍兄,我地大家都支持你~hgjD115" />" />hj

咪係...我6:00先放工。
cc ctse,其實都係大家互相支持啦,等收集多d意見過幾日再開post。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-22 15:02 發表

放假打波咁正?

nonono~~ 果日仲要番工..不過 book 0左場同同事6 點打到 7 點~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-22 14:36 發表

我果日打完波可以來 wow~~~ hgjD115" />" />hj

放假打波咁正?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-22 13:57 發表
都諗過吓....如果30/12搞個2008年終極一上(梅子林),會唔會有人有興趣呢?

我果日打完波可以來 wow~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 484# 485# 的帖子

都諗過吓....如果30/12搞個2008年終極一上(梅子林),會唔會有人有興趣呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2008-12-22 11:48 發表
好想試下梅子林~~幾時有第6回

小妹都好期待第六回....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

好想試下梅子林~~幾時有第6回

升級   31.58%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 10:54 發表
    第五回 (2008.12.17星期三) 簡報

應該系吾該大圍兄 , 安排每星期週中特訓 ~~~!!!
    得閑練下斜真系吾錯,對各方面都有所提升 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2008-12-18 12:31 發表

ee, 你有所不知啦, 我家老爺話10K係佢的極限(仲要係比賽先跑到, 平時最多都唔過7K).  你叫佢跑12K, 佢寧願食風.   hgjD103" />" />hj

咁即係跑到啦....
    一大班人一齊跑先至可以發揮佢既小宇宙 gama~~~

升級   13.2%

該用戶從未簽到

我當然不是浪得虛名啦!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-18 10:55 發表

wongc ctse.. 下次叫你家老爺一齊跑丫 ma~~~ 咁佢可以唔駛在門口食風咁慘... " />" />

ee, 你有所不知啦, 我家老爺話10K係佢的極限(仲要係比賽先跑到, 平時最多都唔過7K).  你叫佢跑12K, 佢寧願食風.   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 10:54 發表
    slowrunner (果然冇改錯名,最後一位返到運動場既跑手)

哦 ? slowrunner ching 同小妹一齊番運動場 ga wow~~~
    應該係佢到0左運動場之後跑多0左幾個圈 cool down 丫...所以你遲0左少少見到佢...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2008-12-18 10:03 發表
    多謝哂咁多位攪手.  昨晚跑得好開心. 好爽啊!!!!!  

成班人一齊跑真係特別醒神.    比起自己係運動場兜圈真係好得多.  以後會多D參與.

不過我家老爺黎左接 ...

wongc ctse.. 下次叫你家老爺一齊跑丫 ma~~~ 咁佢可以唔駛在門口食風咁慘...

升級   0%

該用戶從未簽到

第五回 (2008.12.17星期三) 簡報

是次參與跑手名單:

1.   大圍新跑手
    2.   runrunrun (均速練跑組組長)
    3.   快活人
    4.   swyyeung
    5.   ee_tpk  
    6.   Alex
    7.   wongc

8.   美洲豹  
    9.   cc
    10. CRE
    11. loban
    12. beginnerandrew
    13. slowrunner
    14. 711MF

新參與"夜探梅子林"特訓跑手計有:
    wongc ctse (幸福少奶奶跑手)
    beginnerandrew (原全唔似beginner既runner)
    slowrunner (果然冇改錯名,最後一位返到運動場既跑手)

旁觀者清:
    兩大超級快腳(7兄 and CRE兄)沿途你追我逐,各上落梅子林兩轉,7兄更以9'0x特快時間暫時成為此上斜特訓記錄保持者。
    loban兄亦輕鬆完成特訓,眼見ching不斷在進步真係可喜可賀。
    快活人、ee_tpk、cc等時間與輕鬆程度亦比上次特訓有所進步。
    runrunrun ctse 毅力非凡,令人佩服。
    美洲豹,有前冇後。
    ............
    其他跑手不能盡錄

濛查查大合照:

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-18 09:12 發表

7ching+cre ching兩位都好快.跑梅子林兩轉,然後係馬場附近路段已經追過左我呢d牛摩王,果然係勁
    仲要多謝runrunrun ctse真係好細心,停左係到等我u turn,
    最開心ge係原來尋晚比上次係 ...

唔只 3 mins~
    上次大約係 一小時十八分...小妹記得昨夜你同 runrunrun tse 在 一小時十三分已經回到運動場啦....

cc ctse.. keep it up...

升級   18.2%

該用戶從未簽到

多謝哂咁多位攪手.  昨晚跑得好開心. 好爽啊!!!!!  

成班人一齊跑真係特別醒神.    比起自己係運動場兜圈真係好得多.  以後會多D參與.

不過我家老爺黎左接(.......其實係"押")我走, 唔好意思叫佢等, 所以無同大家宵夜吹水.  下次啦!!

升級   100%

該用戶從未簽到