香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

你們總算平安回來, rico 下次要跟大隊, 唔好私自離隊尤其是夜山, call大隊等

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我地既隊員全部大昏迷未醒
    而家輪到我昏迷

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-14 13:23 發表
    yeah..JELLY 仔...終於平平安安歸來la~~~~~~
    大家都好叻ar~~~~
    睇下...d 行左成晚既隊員..樣子仲醒神過剛訓醒既support team member~~~

仲有幾張相呢..??去左邊?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2010-8-14 15:13 發表
    尋晚約定左行3-5段
    試下行夜山既感覺
    原本約好左9點係第3段出發
    點知尋日公司多野做到傻…我成7點2先係太古閃人…仲要番屋企換衫
    滾水綠腳之下岩岩好趕到尾班車…晚餐都要係巴士站到食

大約9點半左 ...

好在有驚無險....
    行山有多個partner始終好好多...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-14 15:33 發表
    我講過 "皮肉痛我受得來", 返到來真係覺得有D講錯野

我諗唔到行夜流咁多汗水, 大脾磨擦波及既範圍竟然咁大, 沖涼見到紅腫到成隻手掌咁大!

腳無起泡, 流咁多汗都唔抽筋, 估唔到就衰係呢度 tk_ ...

甘嚴重....
    正式比賽時行100k,比因真係要諗諗計啦~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-14 22:31 發表

仲有幾張相呢..??去左邊?

你你你.... 仲好講~~~~~~
    丫姐都影到...................................................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-14 22:34 發表

好在有驚無險....
    行山有多個partner始終好好多..." />" />

x2~有驚無險la.....
    上次試過行夜山..都覺得可怕ka~由其帶路果個
    ~只可以睇到個燈照到既area...睇到地下又睇唔到路..加上又唔知後面d member 有無跟上來wor..
    我地上次outing 都有走錯路la..
    不過最緊要了解自己身體情況 + 上有partner 同行姐..
    下次有經驗就無有怕la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-14 22:37 發表

甘嚴重....
    正式比賽時行100k,比因真係要諗諗計啦~~~~
    " />" />

~~~痴定2塊大膠布得唔得????

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我諗真係要買條tight試下

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 比因 於 2010-8-15 16:18 發表
    我諗真係要買條tight試下

蟻也, 陰功, 嫩嫩既肌膚冇喇
    搽花士苓都得, 當然試下tight褲係一個唔錯嘅選擇

升級   0%

該用戶從未簽到

第我都出返下3-5後夜行後感先~~~
    前晚自己在第3段落水浪窩的樓梯途中pk咗一次, 右膝損+瘀左, 又再次用得上比因的急救包包.
    好在都無影嚮行程
    對adi鞋著第二次, 之前果次ok, 今次著覺得成晚對鞋都好似好濕, 一來係腳汗多, 二來佢的透氣網面可能讓山上水氣都入晒鞋...
    今次兩邊腳趾公都起水包, 好在都唔係好痛 ....
    夜晚食完一大碟碟頭飯, 12點又肚餓, 水浪窩食完麥包好似一陣風咁, 個來鐘後又肚餓....飛鵝山頂再食麥包, 到畢架山又肚餓 食量比平時行日山多一倍有多....
    多得比因帶多包朱古力豆沙餅....大家真係狼過馬騮咁, 一人一口塞兩舊
    仲有行錯路兩次, 一次rico同joe在第3段, 另一次係第5段上大老山前, 唔覺意入左short cut位, 行到有狗勁叫先發現 ...
    夜行反而比我預計時間多左, 一來迷路, 二來視野無咁清落山都會慢左.
    但隊友們到第5段尾仲有貨, 還可以jog住出鷹巢山, 都算好好
    最後都用左10:05到左大埔道. 真係一次好好既經驗

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有jelly仔行完10個鐘後的合影, 個個眼袋都好勁呀

升級   0%

該用戶從未簽到

e, vv影我地食早餐時好似精神d喎~~~

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-15 17:56 發表

蟻也, 陰功, 嫩嫩既肌膚冇喇
    搽花士苓都得, 當然試下tight褲係一個唔錯嘅選擇  

我搽左啦, 不過估唔到咁大範圍受影響, 仲大躂過日頭行山!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-15 19:03 發表

我搽左啦, 不過估唔到咁大範圍受影響, 仲大躂過日頭行山!

比因今日好啲未 ?
    下星期有簡介會, 隊長提議我地跑下飛鵝山or畢架山當長課, 3小時左右攪掂, 再食野去簡介會
    如果你要請假洗唔洗申請免疫+休養下 ?

升級   61.1%

該用戶從未簽到

今日結左焦啦, 來緊星期6搽返大撻D花士令應該無問題, 長遠計都要睇下tight褲 (不過唔係而家. . . . . .)

升級   100%

該用戶從未簽到

又要多口認真講句, 夜行一定小心D, 隊員千其唔好走散, 無論你是否熟路,
    不要離隊後追, 一起停一起行, 隊長隊員要定時報數點名. (呢方面蝸牛部隊做幾好)
    大部份意外都是離隊發生的, 就算短短幾分鍾已經可能搵唔返隊友啦.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

鷹巢山在何處嫁...?
    屎啦....我好似從未見過呢個位置既....

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-15 21:59 發表
    鷹巢山在何處嫁...?
    屎啦....我好似從未見過呢個位置既....  

看見黃圈的 Eagle Nest 沒有?

升級   0%

該用戶從未簽到

Rico...有需要去check下血壓心跳穩陣D喎..

比因...著tight都可能要搽野嫁...不過著慣左又可能唔水搽...拿拿聲去買條tight啦...