香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   70%

該用戶從未簽到

同意, 因為明天天氣都不太好,
今晚大家休息好D, 下午先開會.

升級   0%

該用戶從未簽到

咁大家約個時間地點開會啦~~~
係咪lunch + 埋開會, 有冇平靚正的好地方呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

如果大家無乜建議, 不如葵芳開會:
時間: 1pm (6/11/2010)
地點: 小城知味 (新都會廣場2樓267-269舖)

呢間鋪可以坐耐d, 但無圓枱, 只有長枱

升級   61.1%

該用戶從未簽到

咁就準備定個chairman位啦!

我會約13:30到!

升級   0%

該用戶從未簽到

有相睇~~~我地開會真係好認真ka!

http://picasaweb.google.com/vhtober/JELLYMEETING06112010#

升級   0%

該用戶從未簽到

vv, 我話左當日病貓咁樣唔出得街架ma~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

thanks cc~~~
另外我諗起行李交收問題,
如果cp2的物資, 可以毅行當日交俾兩位support team cat & vv,
因為你地當日都係直接出來嗎~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

yes ar, 17/11/2010 (wed)
但我發覺我果日原來有飯局, 我早d去交收完要走人了

升級   0%

該用戶從未簽到

報告~
星期6晚上已經一邊嘆茶..一邊問左姐姐..佢話佢地開24小時的..不過呢…咁晏 (因為佢地係開晚茶市的) 要睇下到時仲有咩買la..唔包一定有ka…
不過我諗我都可以之前一晚去order 定既..所以問題唔大..
另一個問題係….cc.果間唔係粥店來的~ 是茶樓仔~~~有鳳爪排骨飯 (Esther 要的) 有粥 (比因要的, 是生滾果隻..不過我唔知佢有無賣牛肉粥) 亦有腸粉..(joe + 菲菲 的…我麻麻地la..因為佢d粉有時做到好厚ka)..不過rico 的炸兩是無的…要再諗下食咩LA~
如大家有INTEREST..可以來試下食KA..佢11點至開KA WOR..HOHOHO

果日, 我6點前會去BUY 左先….7點你地到…應該唔會好熱KA LA..

菲菲..好提議WOR..咁你地果日至比我LA..

升級   0%

該用戶從未簽到

再報告..
禽日麻煩左比因爸同我地PRE-TRIP 一次…
由SSP 去到CP8 只需要20MINS 左右…所以我地約6點應該絕對無問題..
預左有D 時間我地要行入去 & 霸位….

升級   0%

該用戶從未簽到

話時話~~~D 凍晒既腸粉……你地會唔會食唔落KA呢??? ?佢D鼓油係分開一小包KA..唔會倒定入去..不過..我覺得…飯同粥都好OK KA..不過D腸粉…好似凍左唔係太好食LAW..純個人感覺咋…..

升級   0%

該用戶從未簽到

vv, 咁我都要飯啦~~~
想問下有邊d飯係無骨架?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-8 11:34 發表
" />" /> vv, 咁我都要飯啦~~~
想問下有邊d飯係無骨架?

UM..肉餅飯LA…不過我未食過只係食過排骨飯..搵日要試試先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-11-8 11:42 發表

vv,你尋日有跟車?真抵

好慘呢禽日鼻敏感……流晒2行鼻水2行眼淚咁上路AR!!!!
我同CAT 唔係齋坐遊車河KA…我地又要影相~CAT 又要計時咁KA…你睇下我地D PHOTO..我地好認真KA..
另外..CC 果朝會唔會 一齊去果間茶樓食定野先KA??不過CATCAT 就食唔到..果間茶樓無齋食KA…我自己會坐底食個飯先順手叫姐姐打包佢地D飯菜.咁就唔洗呆等LAW..

升級   17.15%

該用戶從未簽到

咁我要粥啦
艇仔

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-8 09:51 發表
vv, 我話左當日病貓咁樣唔出得街架ma~~~~

唔係呀~
病左減左幾分霸氣,成個人當堂加左幾分柔情....呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-8 11:25 發表
再報告..
禽日麻煩左比因爸同我地PRE-TRIP 一次…
由SSP 去到CP8 只需要20MINS 左右…所以我地約6點應該絕對無問題..
預左有D 時間我地要行入去 & 霸位….

比因亞爸渣車,仲收到張告票...
jelly仔一齊分呀~人人有份