香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2012-1-29 05:05 發表
渣馬嗰日使唔使攞埋折凳去呢? 半馬倒屎組跑完連攞埋行李應該都系8點幾,全馬啲師兄大概9:30-10:30返到來,計落仲有兩個鐘要企。  有經驗嘅各位唔該俾啲意見。" />" />

凌晨出沒A:你當然要攞折凳啦...攞俾班長企...我當日為渣打全馬影完大合照,我要立即坐船去中環

因為半馬精英(根拿屎、JOE、其他癲友)應該跑到中環民光街,班長要舉牌支持佢地....所以如果你跑完半馬...過來中環搵我呀...苛畸?

但你張折凳要承受到140磅負重WOR...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-29 10:26 發表

根拿屎:你唔好笑屎班長啦....你地真係好「過癮」,真係癲癲地!

班長仲有肚苛呀....但比起昨天好少少啦....唔洗訓係廁所出面...可以入房訓....

但剛才出門...去左「萬粥」北橋 ...

有人唔聽話喎..仲走去跑步, 再凍親就唔好啦! 小二點解唔乖乖地休息呢 ?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

班長病了......要小心身體。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-29 12:02 發表

有人唔聽話喎..仲走去跑步, " />" />再凍親就唔好啦! 小二點解唔乖乖地休息呢 ?

mil 姐,小二只係出去行下...想呼吸新鮮空氣...哈哈哈!

今日小二24小時留在家休息,放心吧...藥力開始發作...又要大昏迷了....

seablack 師兄:午安呀...小二只係肚仔唔舒服...食了藥,好了些,謝謝關心!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm

5/2
    (星期日)

部 分 時 間 有 陽 光 。 早 上 有 薄 霧 。

" />" /> " />" /> " />" />

升級   100%

慵懶

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-29 12:38 發表
    http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm

5/2
    (星期日)

部 分 時 間 有 陽 光 。 早 上 有 薄 霧 。

" />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" />

少少陽光OK啦! 又唔會好熱, 放心跑啦Kevin" />" />

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-29 12:27 發表

mil 姐,小二只係出去行下...想呼吸新鮮空氣...哈哈哈!

今日小二24小時留在家休息,放心吧...藥力開始發作...又要大昏迷了....

seablack 師兄:午安呀...小二只係肚仔唔舒服...食了藥,好了 ...

好了, 快d訓喇!發個好夢好快好番...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 3225# 的帖子

kevin晨早陽光唔可怕,濕度高先難攪呀!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-29 13:46 發表

唔怕呀 不過我要跑到11-12點時仲曬ge話 就大獲~

不過ok呢d情況見得多~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

我半馬1組,我睇怕都要11點幾先返終點,唔知仲有無得食蛋糕呢??

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 3230# 的帖子

Add文師兄,你成日幫癲友做二公,實留一件俾你GE.放心啦

升級   4.55%

該用戶從未簽到

如果報名飲茶最遲要幾時決定?另外我隻腳應該好番了~ 頭先由屯門跑到去荃灣西~ 啱啱好20KM~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Bonsir 於 2012-1-29 16:31 發表
    如果報名飲茶最遲要幾時決定?另外我隻腳應該好番了~ 頭先由屯門跑到去荃灣西~ 啱啱好20KM~

add文兄:班長一定要等齊人才切旦糕,放心啦!你一定可以「介」佢一下...滿足下~~" />" />" />" />" />" />

其實我想每癲友都「介」旦糕一下....唔知個旦糕最後變成乜野樣?" />" />jg" />" />" />jg" />" />" />jg" />

bonsir:如你方便的話,請在星期五約跑通知我呀!不過星期五慢粥6k...小二一定要9k...(因為未知身體恢復未)
    你的腳仔好番就好啦!班長也放心了!

kevin:有陽光,最怕應該係.....小二" />" />" />" /> ....因為我企足全場...希望跑完半馬既癲友,可以來中環接我啦..." />" />" />" />

仲有呀...我答應了等埋你先收隊去飲茶,小二一言,屎馬難追...(不過如果你真係上左巴士,please call me....你仲未俾電話我!)

根拿屎:就算add文兄唔係成日做二公,佢都係癲友一份子,我們當然要齊人切旦糕啦....未知成成聯絡旦糕情況如何?

當日才可以攞,我想係中環攞呀....費時維園多人排隊攞....

升級   0%

開心

我果日11點約了朋友飲茶,所以黎唔到飲茶同食蛋糕,如果大家唔介意,我12點半上來打個招呼,同大家影下相!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-29 17:53 發表
    我果日11點約了朋友飲茶,所以黎唔到飲茶同食蛋糕,如果大家唔介意,我12點半上來打個招呼,同大家影下相!

kenny師兄:等埋你切旦糕都得啦...我地都係12:30入席...分分鐘你到左...佢地都未到啦...總之你認到坦克,paul,佢地...你就坐住先啦....

反而我建議你1:00-1:30pm來穩陣D,反正你和朋友11am飲茶,小二唔想你撲來撲去...你和朋友飲晒茶來...然後和我地大合照就一齊走啦!

升級   0%

開心

我諗我地大約會飲到12點半,之後我會上來酒樓同大家打個招呼,影下相!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-29 18:08 發表
    我諗我地大約會飲到12點半,之後我會上來酒樓同大家打個招呼,影下相!

好啦!Kenny師兄:歡迎你來呀...你會見到傳說中...成日俾我炳既「根拿屎、凌晨出沒A、ADD文兄....」(仲有好多!)
    你到時有位照坐啦...唔計你錢啦...(班長話既.. )

升級   100%

慵懶

原帖由 tank1438 於 2012-1-29 13:46 發表

我都係咁話, 濕度高跑步, 呼吸會比平時困難.
    MM一條友在浦岡村跑650mX15圈, 0:48:50, PB
    本來唔想跑的, 好彩都有屎去跑, 我唔可以再懶了....再懶落去真係唔知點算好.

升級   0.67%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-29 19:40 發表

我都係咁話, 濕度高跑步, 呼吸會比平時困難.hgj059" />" />hj
    MM一條友在浦岡村跑650mX15圈, 0:48:50, PB了
    本來唔想跑的, 好彩都有屎去跑, 我唔可以再懶了....再懶落去真係唔知點算好.hgjD088" />" />hj

MIll 姐,真係越跑越快 ,唔知幾時可以跟到你

升級   89.25%

該用戶從未簽到

650m x 15 = 9750m only......