香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位癲友打氣團。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   98.95%

該用戶從未簽到

請問垣克兄今早是否著粉紅PolyU 衫??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 janjan 於 2012-2-6 00:58 發表
請問垣克兄今早是否著粉紅PolyU 衫??

係呀!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-6 01:10 發表

係呀!

唔該曬呀小二~~

升級   89.25%

該用戶從未簽到

捉唔捉到架垣克?佢靠右邊跑。

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-2-6 01:21 發表
捉唔捉到架垣克?佢靠右邊跑。

我一路以為佢著網衫, 我由10點開始留意佢.........點知都唔見.........本來諗住可以大叫下幫佢打氣!
但依家分緊相又見倒一個類佢的人形..........所以想確認一下~~

今天好多人.........d衫又藍又綠又青又黃.........認人認到我頭暈, 好多c兄都認唔倒, 只能認倒一個咁多......... " />" />" />" />  , 只能說著網衫果d大多影倒~

全兄我在你的斜對面方向捉人呀~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

janjan在那兒影相?!

原帖由 janjan 於 6/2/2012 01:52 發表

我一路以為佢著網衫, 我由10點開始留意佢.........點知都唔見.........本來諗住可以大叫下幫佢打氣!" />" />hjghk
    但依家分緊相又見倒一個類佢的人形..........所以想確認一下~~

今天好多人.........d衫又藍又 ...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

多謝各位的支持~~
    幫忙影相的c兄們 辛苦曬~~
    還有要大家在荼樓等很久了 抱歉抱歉~~下次會再跑快d~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

多謝大家的打氣,支持。希望下次可以這樣繼續癲住跑!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

多謝各位打氣和攝影2公們,辛苦晒!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

今日輪到小二自己跑....1/3 馬....

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 3532# 的帖子

好似真係為下年跑全馬作準備咁喎...

升級   0.67%

該用戶從未簽到

跑到中環碼頭,已經冇咩力,好彩見到一班ching打氣嗌番醒我

升級   79%

開心
  • 簽到天數: 8 天

原帖由 jefflam 於 2012-2-6 10:09 發表
    跑到中環碼頭,已經冇咩力,好彩見到一班ching打氣嗌番醒我

yes, agree jefflam, 跑到中環碼頭, 已經好想行了. 冇咩力氣.  
    幸好有「荃新癲地」一班網友為我們打氣再跑, 見到你地張banner卡, 真是很開心啊!!!
    這一個鼓舞, 令我繼續有力, keep住跑到終點~~
    多謝你地~~

升級   56.85%

該用戶從未簽到

感謝小二為參加渣打嘅癲友勞心勞力了好幾天!  

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-6 10:01 發表
    好似真係為下年跑全馬作準備咁喎..." />" />

坦克師兄...今次輪到你計錯數呀...全馬是42.196 ,1/3 馬,即係「除3」= 14km .....

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-6 10:58 發表

hgjD092" />" />hj 坦克師兄...今次輪到你計錯數呀...全馬是42.196 ,1/3 馬,即係「除3」= 14km .....

42.195 AH

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2012-2-6 10:50 發表
    感謝小二為參加渣打嘅癲友勞心勞力了好幾天!  

感謝會長係終點前叫醒左我~~

等我可以衝番終點~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

queenie師姐:小二一直好欣賞你既努力及堅持跑步,小二既尖叫打氣聲無嚇親你嗎?我見到妳當時低下頭,突然抬頭望住個癲友牌,會唔會太大塊...嚇親妳....哈哈哈!

jeff師兄多謝你去到中環俾反應我地(遲些會有相片看)...見到你既笑容及繼續跑下去,我地都好開心!加油!

海黑師兄:你都好叻仔啦!識得跑去左手邊....查實你跑既時候...係咪四圍「刮」我地出黎?哈哈哈!(你仲有無骨節痛,記得用喜x妥呀),不過你剛加入癲友隊,但又喜歡和我地癲...小二都好開心...你可以好快融入我地...(鬥癲!)

add文兄:唔洗咁客氣啦!我地平時長跑網既比賽,你也做二公為我地影相相,今次輪到小二「渣大旗」做啦啦隊隊長,好好玩啦!明年我會繼續努力「嗌大聲D」

Janjan:小二昨天無緣見你呀!你跑完10km點呀?跑完立即影相相,辛苦你了!因為我無你電話,所以約唔到妳一起來飲茶見面!如你方便,請pm電話給小二,等我地下次出來約跑,飲下茶!(小二昨天在中環海旁...都有咳...始終我剛好番無耐^^)

會長:你又仲乜咁客氣呀!你昨天來和小二飲茶茶,切旦糕,好開心啦!其實一D都唔辛苦,都唔洗我跑...哈哈哈!只係企係度...無難度....叫我跑就屎得啦..

kevin:小二昨日係堅持等埋你...我唔可以丟下所有癲友...但要攞旦糕...又迷失路...係我唔好意思...明年如果小二儲到錢買「戰鞋」,小二跟住你尾跑全馬啦!(係"如果")