香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

緊樽斑蔣止另!(僅遵班長指令!)

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-10 17:21 發表
    好野!歡迎!Rhys 及turtle 師兄加入「荃新癲地」(又名"癲友會"」

各位癲友聽住!我地要好好招呼兩位師兄...唔好嚇親師兄呀. ..苛畸** 否則...後果自負D1 ...

歡迎兩位C亨,我地班癲友全部都好好人架,除左果位成日自稱「人見人愛,車見車載」ge小二之外,你有乜野唔啱佢心意,佢就會咁樣 ......兩位小心呀,有乜事唔妥就

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-10 17:54 發表

歡迎兩位C亨,我地班癲友全部都好好人架,除左果位成日自稱「人見人愛,車見車載」ge小二之外,你有乜野唔啱佢心意,佢就會咁樣   ...

哈哈,我都差唔多預備行過去會合佢地

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-10 17:58 發表

哈哈,我都差唔多預備行過去會合佢地

大家跑得開心D.....

我幾時可以收工 ????!!!!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-10 17:54 發表

歡迎兩位C亨,我地班癲友全部都好好人架,除左果位成日自稱「人見人愛,車見車載」ge小二之外,你有乜野唔啱佢心意,佢就會咁樣   ...

多謝..

而家有D驚....

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Turtle 於 2012-2-10 18:02 發表

多謝..

而家有D驚....

師兄,咁又唔駛咁驚ge,你一發覺有問題就捧一大桶「哈根大」出黎,包保你逢凶化吉,萬試萬靈

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原來咁多人想跑昂船洲大橋底,反而我好想試下一次夜跑,一班人就無問題了!! 夜晚昂船洲大橋著晒燈,見過D相真係好靚,值得試下!!!
    坦克師兄O既提議,跑青公加青衣長課,我好贊成啊! 下個星期六我上午得閒,反而星期日要去幫手做義工,就跑唔到了!
    Mil 姐,乜咁O岩,我聽日中午就約O左朋友去尖咀大喜屋度增膏,打算食完跑返青衣!!!! 哈!

歡迎Rhys師兄同Turtle師兄加入!!!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

‎小二跑完青公回來啦.....今日俾Paul嫂界屎左...小二大量失血 ....
    Paul 嫂既腳步聲...令小二好驚驚.... 搞到小二狂流眼水、鼻水、口水
    第一次跑到索晒氣 「paul 嫂...妳放過小二啦....小二以後唔敢「蝦」paul 師兄ga la!」

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-10 22:34 發表
    ‎小二跑完青公回來啦.....今日俾Paul嫂界屎左...小二大量失血" />" /> ....
    Paul 嫂既腳步聲...令小二好驚驚.... 搞到小二狂流眼水、鼻水、口水
    第一次跑到索晒氣 「p ...

你跑得慢就跑埋一邊啦,俾我實撞你落海呀

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-10 22:44 發表

你跑得慢就跑埋一邊啦,俾我實撞你落海呀

根拿屎...小二跌左海...會游番去小二島....想對付小二...無咁易!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

小二,妳今日無事嘛,妳係唔係有病呀" />" />

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-10 22:52 發表
    小二,妳今日無事嘛" />" />

根拿屎...點解你突然變得咁關心小二既?

升級   98.9%

該用戶從未簽到

我今日玩極妳都唔發皮四,我已為妳真係

升級   69.25%

該用戶從未簽到

Rhys師兄:今日小二好高興可以認識你,但唔巧意思呀...小二跑到成個癲婆咁...而且小二跑得慢...所以要早點起步!你今日跑到去邊呀?小二回頭唔見你既?

turtle 師兄:下次你放工...如果時間就到,你就來啦...其實唔一定星期五約跑,有時星期六、日,我地都有約跑活動,總有一個配合到你的!所以唔洗扁咀ga!知無?

kenny師兄:你想帶我地跑一次「夜跑小二島」...唔好啦...巧維閃(好危險),D九九又會走出來say good night...但你又話下星期六早上有時間,但係想「夜跑」??小二不太明白...唔通我地個個戴住墨鏡跑當夜跑...呵呵呵!

海黑師兄:你真乖仔!成日都招呼d新朋友,做得好好!今日小二跑完青公...真係要用XXX,和正Y水,仲有殺龍巴Z!

根拿屎:小二今日無火發呀...但我明日應該恢復元氣!你就屎硬....

升級   76.25%

該用戶從未簽到

枉我住麗城,我居然去錯地方!
    去左荃灣海濱公園!
    後尾突然醒起自己去錯地方,去到正確地方大家已經出發了(太失敗)
    我唯有自己去跑,第一個撞到的是回程的成成,謝謝成成的指點繼續前進,好彩都同大家會合到,
    好高興認識大家,第一次見有點生疏,我會黎多d同大家跑的,謝謝

升級   6.67%

該用戶從未簽到

各位如要星期日要到上環永樂街148號22樓買cw﹣x或者其他用品(背bag�水樽)的跑友,我會1200在上環港鐵站出閘位等10分鐘(1210)先上去,如果大家早到可自行上去睇啱或試啱先,但記住等埋我到先俾錢!! 如要我電話no.請pm我!!謝謝!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

小二班長,我都係跑得慢,下次跟你跑,我偷懶,撞到mill姐就跟佢回程了

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 Rhys 於 2012-2-10 23:24 發表
    枉我住麗城,我居然去錯地方!
    去左荃灣海濱公園!
    後尾突然醒起自己去錯地方,去到正確地方大家已經出發了(太失敗)
    我唯有自己去跑,第一個撞到的是回程的成成,謝謝成成的指點繼續前進,好彩都同大家會合到,
    ...

歡迎Rhys, 下次唔好去錯.
    Welcome to the family, So proud of u.

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 henrykyho 於 2012-2-10 23:25 發表
    各位如要星期日要到上環永樂街148號22樓買cw﹣x或者其他用品(背bag�水樽)的跑友,我會1200在上環港鐵站出閘位等10分鐘(1210)先上去,如果大家早到可自行上去睇啱或試啱先,但記住等 ...

大B哥你好,nice to meet you