香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   98.9%

該用戶從未簽到

唔係啫,係喵姐個靚樣下面,按發短消息一樣可以,唔駛打名添呀

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 Rhys 於 2012-2-11 18:00 發表
    mill姐,我想問網衫個度我係唔係同你聯絡?

你又可以好似宜家傾計咁...
    將你想要的size post出來, 我睇到就回覆你, 下次再跑青公時可以攞埋網衫比你啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2012-2-11 18:09 發表

唔係啫,係喵姐個靚樣下面,按發短消息一樣可以,唔駛打名添呀" />" />

都係根拿屎醒d...
    點呀衰野下星期3來唔來增膏呀 ?

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 3843# 的帖子

喵姐,未放工呀,不如妳打包一d,扲過黎K11俾我食呀

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2012-2-11 18:14 發表
    喵姐,未放工呀,不如妳打包一d,扲過黎K11俾我食呀" />" /> " />" />

好呀! 今晚打包比你啦..我宜家出街了...去飲呀! 小C妹結婚啊! 到時打包個豬頭比你食.

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-2-11 19:01 發表

好呀! 今晚打包比你啦..我宜家出街了...去飲呀! 小C妹結婚啊! 到時打包個豬頭比你食." />" />

小師妹結婚,金金咪好傷心囉

升級   69.25%

該用戶從未簽到

micrathlon師兄:你趁班長出巡...你潛左入小二島...仲去埋涌美食車仔麵...太過份啦....(下次預埋我和kenny師兄食啦...)

rhys師兄:我地唔算勤力,只係食得太多...要跑步消脂,否則我地變肥仔肥妹了!哈哈哈!小二剛剛都食左double癲地做獎勵!

根拿屎:查實邊個係小c妹?點解金金會傷心?? (小二明天先俾錢成成,小二keep住你頂"癲帽"先?苛畸?)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

【小二報告--長跑網祝捷會】

1•小二已安排了2圍"註明:荃新癲地"請大家坐番自己枱,謝謝!

2•各癲友也可與其他分區跑友坐,但先坐滿"癲友​枱",如唔夠坐,不用留位給小二,謝謝!

【工作人員】 小二、Kenny、Kevin、坦克(4)、mil姐、亮哥
    【出席癲友】
    大B哥、大頭蝦、凌晨出沒A、Joe、Carman、Paul、​paul嫂、
    samson、samson朋友、pck、pck朋友、add文​、eddy、eddy仔
    阿全==>「大家記得留位俾阿全,因他早上屯門比賽,然後撲過來​」
    thomas、thomas大大、會長等...
    (暫不用留位給mil姐和亮哥,因他們有其他工作崗位)

日期:2012年2月12日(日)
    場地 : 盛讌 (中式點心式自助餐)
    地址 : 大埔科學園科技大道西1樓ERC
    時間 : 下午3pm入席,6pm散席
    交通 : 27號綠色專線小巴> 港鐵 沙田站→香港科學園
    272K九巴> 港鐵 大學站→香港科學園
    泊車 : 首4小時免費/後每小時@$3

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-11 20:08 發表
    根拿屎:查實邊個係小c妹?點解金金會傷心?? (小二明天先俾錢成成,小二keep住你頂"癲帽"先?苛畸?)

小二,妳入長跑網日子短,梗係唔識小師妹啦,總之係靚女一名啦

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-2-11 19:01 發表

好呀! 今晚打包比你啦..我宜家出街了...去飲呀! 小C妹結婚啊! 到時打包個豬頭比你食." />" />

喵姐,我唔要豬頭呀,己經成日俾小二丙到豬頭咁
    要豬腳得唔得呀,可以補吓對腳

升級   2.55%

該用戶從未簽到

荃灣友真係好開心,不過我只係一月中在沙田跑過之後,同埋大勇隊食飯時見過坦克,其他C兄姐都未見過,有機會真係要一齊跑下。

升級   76.25%

該用戶從未簽到

perre ching跑開邊頭?

升級   39%

該用戶從未簽到

回復 3847# 的帖子

OK呀,我以前還是小二島島民的時候也經常食,果時"哈根大"都未有架。
    以前埋去就食得,今日去食竟然要排長龍!
    我食嘅時候有4-5個初中生搭枱,腳下竟然穿“老虎”,宜家嘅島民真的比以前有錢左

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-2-11 18:01 發表
    尖沙咀"大喜屋"日本放題$217(任食)3小時...下(星期3)2月15日,晚上 晚上有無人想一齊去增膏呀?
    1. mill
    2. mill個肥囡
    3. 亮哥
    4. Gary
    5. 呀雲
    6. 田中會長(茄會長)
    7.
    8.

I will be out of town on Feb 15.

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-2-10 00:35 發表
    2012渣打後第一課
    寒冷天氣警告下,穿上Thermo heat長袖加compression tight,故意用極慢速壓低心跳做一短課。

天氣冷加濕度小高(13C 75%)對我感覺太好了。放着音樂,腿完全沒有乳酸,keep 在heart beat ...

全师兄揾到条key, 恭喜

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 3853# 的帖子

恭喜micrathon兄做左精電之光仲上埋報
    下次跑入小二島食麵約埋大家一齊高興d嘛!

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2012-2-11 20:45 發表

喵姐,我唔要豬頭呀,己經成日俾小二丙到豬頭咁
    要豬腳得唔得呀,可以補吓對腳

豬腳比傻佬金食晒喇! 佢要發洩呀......(因為小C妹結婚, 新郎不是佢)

升級   100%

慵懶

原帖由 perre 於 2012-2-11 22:54 發表
    荃灣友真係好開心,不過我只係一月中在沙田跑過之後,同埋大勇隊食飯時見過坦克,其他C兄姐都未見過,有機會真係要一齊跑下。

Welcome呀perre,
    有機會都來一齊跑吓啦! 一大班人跑, 好開心的~~~

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-11 20:11 發表
    【小二報告--長跑網祝捷會】

1•小二已安排了2圍"註明:荃新癲地" ,請大家坐番自己枱,謝謝!

2•各癲友也可與其他分區跑友坐,但先坐滿"癲友​枱",如唔夠坐,不用留位給小二,謝謝!
      ...

小二對我們實在太細心....太好了, 這真是我們的福氣啊 !
    今年的".祝捷會"我知道小二同癲友們在背後幫忙了很多, 在此要跟你們說一聲多謝

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

歡迎啊!我也入癲友不久,但用坦克對班長說的:"開心的癲,盡情的跑",有時間就來星期五的青公跑,自自然然就溶入荃新癲地!

原帖由 perre 於 11/2/2012 22:54 發表