香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

" />" />" />" />" Micrathon師兄:下次你唔好靜雞雞「潛入」小二島,你可以約埋我和青衣癲友食車仔麵...是否涌美「x記」呀??上次我自己跑細圈..都好想食...但我怕食完再跑...會盲腸炎...哈哈哈!

perre師兄:歡迎你入來「荃新癲地」踩場,多謝支持!其實大家都係熱愛跑步,無分去那一區跑既!最緊要跑得開心!所以日後師兄你一有時間,歡迎試下星期五,7pm,青公定時定點約跑 (可pm我查詢細節) ==>火哥哥、會長、大力、根拿屎其他非荃葵青區癲友,「樓不耐」都會來join跑!希望有機會認識你!

Rhys師兄:早晨呀!請問下星期五2月17日,你來青公約跑嗎?我地出左通告要開始報名,小二可代為報名,另,你拿了網衫嗎?建議下次一起穿網衫跑...個氣勢勁D!跑到快D!呵呵!

根拿屎:小二加入長跑網只有2個月多...當然唔知小C妹啦...不過我只知...小二都係靚女一名...(你唔准嘔呀...唔係打扁你!),仲有呀...你係呢度咁揚講...話我成日打到你變豬頭,咁會嚇親新朋友...知無?

海黑師兄:小二也很開心,因為你剛來長跑網不久,已經好快融入我地及成為癲友之一,大家可以一齊經歷渣馬大型賽事,你說得對,跑步最緊要無壓力,要開開心心的跑!一年有56個星期五,總有一個星期五得閒既...所以「黎到就跑,隨時歡迎」!!PS:小二用晒XXX,係咪「沙沙」平D??

坦克師兄:Micrathon師兄就係怕我地癲友大食,一齊去食車仔麵...嚇屎左個老細就大鑊!哈哈哈哈!查實...車仔麵真係咁好食??香港有無D地道美食呀!?小二淨係食過砵仔糕、豆腐花、雞屎藤、格仔餅、魚肉翅 (不過上次肚苛...食完呢D嘔屎左)
  jacky (大頭蝦): 你工作點呀?是否忙到嘔呀~~!!不過今日星期日,祝捷會見到癲友,相信你既壓力會無晒,因為我地係癲,但充滿歡笑,今日會好開心的!你要好好享受美食呀...(小二想食魚肚根、燒賣...攞少少俾我食呀!)

mil姐:長跑網祝捷會是屬於大家的,所以我們癲友應要出一分力,所以不用客氣吧!!小二謹代表癲友多謝皇上、mil姐、亮哥給予我們學習機會,如有地方做得不足,請多多包涵!!(哈哈哈!小二認真既時候...係咪都好可愛呢?呵呵呵!)
  凌晨出沒A:你現在最重要是安頓了住所,但你去泰國凡事小心,如你暫時上唔到網,你有乜野事就call 小二啦!苛畸?一陣見!~~

阿全師兄:唔知你今早屯門比賽如何?小二係屋企等緊你既消息....

給各位癲友:小二在此多謝大家對長跑網祝捷會既支持及協助,一陣3pm見~~!!(雖然有小部份癲友未能出席,但小二會帶傻瓜機影相...將祝捷會情況與大家分享!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

小二班長,如果冇咩意外,星期五都會黎架,我自己報名得架喇,mill姐應該個日會帶衫比我,再下一個星期五就可以好有氣勢咁跑,我剛剛跑完一轉青龍頭,依家去沖涼先,好肚餓

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-12 10:14 發表
小二班長,如果冇咩意外,星期五都會黎架,我自己報名得架喇,mill姐應該個日會帶衫比我,再下一個星期五就可以好有氣勢咁跑,我剛剛跑完一轉青龍頭,依家去沖涼先,好肚餓

Rhys師兄:多謝你自己報名,可減輕小二班長既工作...哈哈哈!小二從未跑到去青龍頭...我最叻去到浪翠3期(聽海浪聲)!如果明早對腳生性...或者試下跑多次(由小二島去浪翠3期),但要超級慢慢慢粥...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

小二perre兄係我街坊黎架,不過星期五七點佢趕唔切放工黎跑咋:-S

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

我支xxx都差唔多用曬,但上次坦克車師兄好似話藥房8x蚊,平過莎莎既97.5。我諗住係荃灣d藥房試下買,知道幾錢再話過妳聽。
    yyy最平應該係快將結業既國貨公司中聯。
    至於zzzz就唔知邊最平同有冇效果lu,冇用過。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-12 09:41 發表
    " />" />" />" />" />" />" Micrathon師兄:下次你唔好靜雞雞「潛入」小二島,你可以約埋我和青衣癲友食車仔麵...是否涌美「x記」呀??上次我自己跑細圈..都好想食...但我怕食完再跑...會盲腸炎...哈哈哈!

登錄/註冊後可看大圖
       mil姐:長跑網祝捷會是屬於大家的,所以我們癲友應要出一分力,所以不用客氣吧!!小二謹代表癲友多謝皇上、mil姐、亮哥給予我們學習機會,如有地方做得不足,請多多包涵!!(哈哈哈!小二認真既時候...係咪都好可愛呢?呵呵呵!)

hg ...

小二不嬲都好可愛...講野又叻, 我唔夠你講了..

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-2-12 11:08 發表
    我支xxx都差唔多用曬,但上次坦克車師兄好似話藥房8x蚊,平過莎莎既97.5。我諗住係荃灣d藥房試下買,知道幾錢再話過妳聽。
    yyy最平應該係快將結業既國貨公司中聯。
    至於zzzz就唔知邊最平同有冇效果lu,冇用過。

海黑師兄:如果你下次經開藥房XXX大支裝8X元,請通知我,我要買一支防身
    至於YYY,聽聞用左會枯骨...好危險
    ZZZZ,小二炒車都係靠佢...但都好貴...

坦克師兄:原來Perre師兄和你是街坊!我地既荃新癲地愈來愈多人了!真開心!

mil姐:小二唔識講野...開口就得罪人了...哈哈哈哈!小二留番個肚...一陣狂食燒賣呀...小二第一次食點心自助餐!巧興奮呀!

升級   4.55%

該用戶從未簽到

一陣影多D相呀~ 好多癲友都出席喎

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

回小二班長,我今早俾朋友臨時拉伕,去打咗2個鐘羽毛球。@@

升級   98.9%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 chusiuyee 於 2012-2-12 09:41 發表

根拿屎:小二加入長跑網只有2個月多...當然唔知小C妹啦...不過我只知...小二都係靚女一名...(你唔准嘔呀...唔係打扁你!),仲有呀...你係呢度咁揚講...話我成日打到你變豬頭,咁會嚇親新朋友...知無 [/quote

對唔住呀班長,我己經忍住gq啦,但係一諗起果句(上面紅字)就頂唔順要

若要人不知,除非己莫為

升級   76.25%

該用戶從未簽到

大家食開心d喇∼點心自助餐好吸引咁喎,不過我食素,好多東西都無緣了

升級   0%

開心

Perre師兄,歡迎!!!

原帖由 perre 於 2012-2-11 22:54 發表
    荃灣友真係好開心,不過我只係一月中在沙田跑過之後,同埋大勇隊食飯時見過坦克,其他C兄姐都未見過,有機會真係要一齊跑下。

升級   6.67%

該用戶從未簽到

我想問你地去藥房買XXX是什麼?我應該可以幫到你地!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 henrykyho 於 2012-2-12 18:43 發表
    我想問你地去藥房買XXX是什麼?我應該可以幫到你地!

大B哥:XXX係灰色的,寫住「特強」XXX

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-12 19:18 發表

大B哥:XXX係灰色的,寫住「特強」XXX

咁yyy同zzz呢??

升級   100%

慵懶

xxx=起聊拖

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 Gunners 於 2012-2-12 19:55 發表

咁yyy同zzz呢??

yyy係乜?
    zzz又係乜?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

今天的"長跑網祝捷會"得以順利完成, 真的感謝我們一班癲友2工的幫忙.
    在此代表長跑網幹事們, 多謝大家今天對跑網的付出.

十分十分感謝!

升級   37.6%

該用戶從未簽到