香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   66.4%

該用戶從未簽到

大家都好勤力呀!

我渣打後真係懶左, 今個星期仲未跑過 , 星期5要好好操練下~

升級   66.4%

該用戶從未簽到

同埋我想join埋做會員, download左form填埋架喇, 咁係咪可以星期5比埋mill姐? 比cash得唔得架?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

mcmxx師姐:妳當然可以俾cash啦!請問你要什麼size的背心,妳可以pm 妳的身高及體重給我,我星期五帶背心俾妳!

mil姐係我地既班主任,我是班長,所以入會事宜,我也可以幫助妳!^^(之前我也pm了約跑事項給妳,請問妳收到嗎?)

但請填清楚內容及網名,因為我們會將你的頭號變成「長跑網會員」

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-15 17:33 發表

COPY & PASTE要 QUOTE返出處喎...連錯別字都照COPY..." />" />" />" />

坦克師兄:咁小二都好認同教練所講ar ma...小二當時心結都解開左....(上述出處至坦克師兄)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2012-2-15 17:49 發表

小二係咪妳跑得慢過6個鐘,會倒返轉頭俾每個癲友10桶哈根大師呀!

會長...小二得一個,就算癲友請小二食都係10桶(除大數),但癲友有20多位...每人10桶...

小二數學題:20位癲友x 10桶x 每桶$80=200x80 =$16000 ...... (唔好咁殘忍啦...)

kenny師兄用「天使式特訓」小二 (天使教練不知幾錫我!每次獎勵都係千奇百趣,好開心~~ )
....但你地.... 就用「地獄式懲罰」小二....

升級   66.4%

該用戶從未簽到

已pm班長!

小二班長俾心機呀!一定可以食硬呢十桶哈根大師既~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mcmxx 於 2012-2-15 18:56 發表
已pm班長!

小二班長俾心機呀!一定可以食硬呢十桶哈根大師既~

查實...mxmxx師姐...妳都係快腳?是嗎? 小二星期五無力水陪妳跑呀...妳跟住D師兄跑啦...小二跑最尾...要照顧你地呀!

升級   66.4%

該用戶從未簽到

唔係啦~ 我個心跳好快,不過對腳就好慢~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 mcmxx 於 2012-2-15 19:04 發表
唔係啦~ 我個心跳好快,不過對腳就好慢~

師姐,咁妳見過小二真人未,見到包妳跳得仲快

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-15 19:08 發表

師姐,咁妳見過小二真人未,見到包妳跳得仲快

根拿屎:你今日係咪小炳呀...小二有一星期無炳你啦...

Mcmxx師姐:小二個心都係跳得好快...不過你地個個約跑都話自己慢...小二唔會信你地既... (星期五就知...)

升級   2.55%

該用戶從未簽到

而家先返到屋企.....轉頭落去跑30分鐘郁動下算數!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-15 20:54 發表
而家先返到屋企.....轉頭落去跑30分鐘郁動下算數!

perre師兄...咁夜回家...唔好跑啦...夜媽媽...巧維閃!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

喵姐,妳食完放題未呀,有無打包拎俾我食呀,好肚餓呀

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 4080# 的帖子

青龍頭村有條路經屯門公路底上山的,7兄星期日有咩比賽呀?
    下星期我跑多次都得架!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

我今晚都有跑青公12K...天氣潮濕..跑到我屎屎吓~~~
    大家好呀! 好似多左幾個新朋友仔喎!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 4092# 的帖子

小二青公愈夜愈多人跑架,唔會大危險嘅啫,有次夜返見過十二點幾都仲有好多人放狗同跑步!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 Gunners 於 2012-2-15 22:04 發表
    喵姐,妳食完放題未呀,有無打包拎俾我食呀,好肚餓呀

呀拿屎...我今晚無去食.  改左(星期6)中午見完家長先再同我肥囡去食呀!
    你又想去嗎 ?

升級   98.9%

該用戶從未簽到

我有個日本名,叫長崎良尾,呢d咁高消費g活動係唔啱我ar

升級   0.67%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-2-15 22:06 發表
    我今晚都有跑青公12K...天氣潮濕..跑到我屎屎吓~~~
    大家好呀! 好似多左幾個新朋友仔喎!

MILL 姐,頭先見完你冇幾耐,就再見到亮哥,
    今晚好潮濕,跑得真係好辛苦

升級   66.4%

該用戶從未簽到

哈哈~ 岩岩食完outback肚滿腸肥,好滿足!不過應該會肥幾磅喇~

班長,我諗根拿士ching係話靚到令人心跳加速o者~

Mill姐你好呀~ 多多指教~