香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 4238# 的帖子

真係好吸引喎,今年真係要買啦

升級   76.25%

該用戶從未簽到

出門∼88~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 Turtle 於 2012-2-17 12:01 發表 各位好 ! 有無ching ctse 試個 Adidas Adizero Adios2 ? 有何評價?-用黎跑15-2Xkm-腳中掌落地-小小扁平足-想輕身,但又有比較好既support (比 M 記 Idaten 好一點)小弟著開M記Idaten,Aero...想試下 ...

小弟就係著住佢跑渣馬半馬,感覺良好,鞋夠輕身,若配合跑姿,感覺有向前去的動力。
    之前有著Adizero Adios Ekiden 同埋 Adizero Ace, 對Adizero系列情有獨中,試過著住佢跑30k都覺得無未咩問題,但跑全馬就唔知保護夠唔夠。
    至於扁平足就唔知,若不嚴重,建議買對自己試下,鞋呢家野,都係要試過先知啱唔啱自己!

NB 我試過著minus, 覺得好正,唔會覺個底好硬(其他型號唔咁講),但呢款鞋一定要配合全掌落地的跑法,若是前掌和腳根落地,不建議著佢,因為跑超過10K會好傷腳!
    希望幫到你!

升級   39%

該用戶從未簽到

回復 4237# 的帖子

NB可能是外國人穿,比較硬D耐用D,
    好似我幅相咁,2010年春天買,練毅行N次,玩毅行1次,玩樂善1次,練渣馬2年N次,到現在還在服役,真是鐵鞋黎

升級   69.25%

該用戶從未簽到

【小二報告】
    1•今日好高興,可以和大家約跑,更歡迎新朋友mcmxx師姐及Charis師姐、hong(阿康)!
    (因小二要跑最後,等埋最後一位,所以未能與妳們一起跑,相信妳們都係快腳!)

2•今天未能見到「tonic」及「lotte」,因小二等待至7:10pm,請問你們是否迷路了,我們很擔心你們!希望下次有機會再見面!

3•小二手上尚餘少量sportsoxx 2月份,如有癲友需要,請盡快pm小二,多謝大家!下星期五再見~~!!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

明天青衣至圓玄學院的路線圖已定,全長21.4公里
    http://www.mapmyrun.com/routes/fullscreen/69567062/
    視乎大家聽日的狀態,在荃灣一段路線可縮減!~ 直上圓玄學院!

升級   2.55%

該用戶從未簽到

Kenny C兄,明天我無參加,但都想睇下條路,但條LINK開唔到,請問係咪要 Add Friend ?

原帖由 kennysze 於 2012-2-17 22:11 發表
    http://www.mapmyrun.com/routes/fullscreen/69567062/
    視乎大家聽日的狀態,在荃灣一段路線可縮減!~ 直上圓玄學院!

升級   0%

開心

現在我設定了開放予所有人,應看到了!

原帖由 perre 於 2012-2-17 22:15 發表
    Kenny C兄,明天我無參加,但都想睇下條路,但條LINK開唔到,請問係咪要 Add Friend ?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 perre 於 2012-2-17 17:45 發表

又話返緊工唔可以上網 "O既" " />" />

(你記性都好好喎! )我放5:30的, 放左工去同事個位上一陣網啫! 我個位真係無得上網架!

升級   2.55%

該用戶從未簽到

睇到啦,條路好正,下次必定參加∼∼∼

原帖由 kennysze 於 2012-2-17 22:29 發表
    現在我設定了開放予所有人,應看到了!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-17 22:11 發表

原來這個是天使式半馬特訓來哦~~

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2012-2-17 18:04 發表
    真係好吸引喎,今年真係要買啦

叫你食放題又話無$.....

升級   0%

開心

perre師兄, 好呀! 我好鐘意安排D四圍跑路線,下次希望見到你啦!
    Kevin師兄, 依條路其實唔算天使式,不過大家一齊輕輕鬆鬆跑,當旅行都OK的!! 哈哈!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-2-17 22:39 發表

" />" />叫你食放題又話無$.....

喵姐,食左就真係無喇

升級   66.4%

該用戶從未簽到

回復 4245# 的帖子

多謝小二班長, MILL姐既照顧呀∼ 各位CHING�CTSE你地好呀∼

今次約跑好開心呀! 出左身汗成個精神哂∼ 我呢D絕對係慢腳啦∼ 跑跑下已經唔見哂各位CHING�CTSE喇∼

希望快D可以再JOIN你地跑啦∼

(其實我都好想試下跑去青衣, 不過聽日要返工∼

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

歡迎歡迎歡歡迎!!!
    hong師兄是快快快快腳!下次可跟坦克巨師兄跑!
    mcmxx 和 Charis師姊,估不到妳們兩人在談笑風生之下,快快的和我們跑!

原帖由 mcmxx 於 17/2/2012 23:23 發表
    多謝小二班長, MILL姐既照顧呀∼ 各位CHING�CTSE你地好呀∼

今次約跑好開心呀! 出左身汗成個精神哂∼ 我呢D絕對係慢腳啦∼ 跑跑下已經唔見哂各位CHING�CTSE喇∼

...

升級   100%

慵懶

原帖由 mcmxx 於 2012-2-17 23:23 發表

...

唔好咁客氣啦! 今日好開心有你們的加入.....
    下星期5我們都會照跑的, 你地得閒都來啦!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 mcmxx 於 2012-2-17 23:23 發表

...

歡迎呀ctse~~喜歡就多d黎喇~~

要跑青衣可能要等班長再安排喇 例如星期日早 或 假期喇~~

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-2-17 23:41 發表
    妳們二人已經是快快腳了......

咁海克c兄你對腳係咩做? 磨打腳? 我見你仲快過亮哥回頭wow" />" />" />" />

升級   89.25%

該用戶從未簽到

唔駛驚,一脚還比一脚慢,有我守尾門。
    這裡個個都話慢,然後一開跑就做電免。或者偷偷做特訓。(我無話邊個嫁,請自行對號入座。)