香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

謝謝亮兄及全兄!!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

你地成班癲友都衰啦...趁小二訓著左就講D爆笑野!勁衰格!好攞命!!

阿全師兄:請問你係咪講緊小二「偷偷特訓」?小二每次都會影相及放上面屎書wor...唔算偷偷....

海黑:你做乜話小二食垃圾食物呀...我等左3個月先食1次咁多,開心到屎!我要倒數日子tim...仲有呀..如果你下星期五來不到唔緊要啦...隔次來又得...得閒來又得...最好「陰間見」!(小二一陣要進行特訓)

kevin:kenny師兄說今次不是「天使式特訓」,希望小二跑完仲笑得出啦!我好想係昂船州橋底大叫!

坦克師兄:你地今日既青公獎勵....竟然係紅薯粉......明知小二鍾意食...你地又唔留我....搞到小二回家...豆腐撈飯....(巨師兄...笑爆咀)

mcmxx 師姐:多謝妳來參與約跑,不用多謝小二啦...我昨晚真的不在狀態...如果約跑前食杯雪糕,我會精神D!所以昨晚招呼唔到...等妳去完旅遊,你回香港後,可以通知我地癲友,我地3月再見~~!(妳唔係慢腳,因為小二追唔到你...妳是中腳!哈!)ps:我地呢度係癲既...個個都係癲...有無嚇親你呀...

MIL姐(班主任):小二嬲嬲你!你又話肥囡家長日唔食飯...所以小二就各自解散...點知妳和癲友食紅薯粉....小二最鍾意食...下次小二自己跑去葵芳食!食兩大碗!!!!

各位癲友!早晨!小二準備出發跑「小二島+食素」,今次有9丁癲友參加,多謝kenny 師兄的籌備! 辛苦晒!
    同一時間,坦克師兄籌備既「深井田夫仔」也同時進行約跑,大家努力!

最後,今日2012年2月18日是我地既癲友「大B哥」參加HK100....請各癲友暫不要SMS他,他現比賽中,預算今晚會有他的消息,小二會密切報導大B哥情況!

升級   2.55%

該用戶從未簽到

早晨呀,見到亮哥個鋪屎,攪到我都想買心跳計!
    或者下次約跑青公,有無得借來計計呀?

升級   76.25%

該用戶從未簽到

perre ching,想問下tsuen wan邊度有compression tight買,有咩要注意?謝謝

升級   2.55%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-18 08:44 發表 perre ching,想問下tsuen wan邊度有compression tight買,有咩要注意?謝謝

荃灣無得賣,最近旺角有九折,但呢類貼身野無得試,你開出來睇下無穿無爛便OK!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-18 08:48 發表 荃灣無得賣,最近旺角有九折,但呢類貼身野無得試,你開出來睇下無穿無爛便OK!

size會唔會唔o岩?

升級   2.55%

該用戶從未簽到

佢用高度跟體重去選size, 大部份都係S或M,係我持高先用MT,你可到www.2xu.com睇size chart!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-2-17 23:53 發表 對啊,坦克巨師兄,
    頭2公里,已經是3.5min/k的跑,之後燈尾我都見唔到佢......

我全程都係6mins/k,唔怪得我番到黎個個都已經去哂冲凉

升級   37.6%

該用戶從未簽到

各位早!!!

好想JOin 你哋個星期五青公跑...可惜時間夾唔到 ...

又或者,我早少少走,喺深井join 你哋,都喺一個辦法!
    (因為我由灣仔返深井會快過去荃灣西...上埋屋企換衫都仲得!)

請問大約幾點會到深井? 700 開始,730pm 到 ??

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-18 07:12 發表
    你地成班癲友都衰啦...趁小二訓著左就講D爆笑野!勁衰格!好攞命!!

阿全師兄:請問你係咪講緊小二「偷偷特訓」?小二每次都會影相及放上面屎書wo ...

小二唔好嬲呀! 我本來話唔去食野架, 但佢地話: 食埋先啦! 好快食完架啦! (我又唔好意思..)所以我先去咋! 之後成成就同我地去食米線薯粉了...(我真係一路都話唔去架)
    小二怪錯好人了..
    如果你like食米線/薯粉..我地下次再同你去食啦! 好唔好?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-2-18 09:33 發表

小二唔好嬲呀! 我本來話唔去食野架, 但佢地話: 食埋先啦! 好快食完架啦! (我又唔好意思..)所以我先去咋! 之後成成就同我地去食米線薯粉了...(我真係一路都話唔去架)
    小二怪錯好人了..
    如果你like食米線/薯粉 ...

mill姐 我地都有叫小二 ga...jacky 仲用哈根大引誘....小二都拒絕我地呀

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 monkeywsk 於 2012-2-18 09:38 發表

mill姐 我地都有叫小二 ga...jacky 仲用哈根大引誘....小二都拒絕我地呀" />" />hjghugh" />" />hjghugh

我沖完涼都有問小二去唔去食野.....小二話好多野做..要返屋企做野架!
    Kevin, 我都唔知你有叫過小二去食野tim, 小二今次無得嬲我啦!

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 134 天

原帖由 mill 於 2012-2-18 09:44 發表

我沖完涼都有問小二去唔去食野.....小二話好多野做..要返屋企做野架!
    Kevin, 我都唔知你有叫過小二去食野tim, 小二今次無得嬲我啦!

mill 姐,原咁好玩..有時間一定要呢玩玩.....

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Turtle 於 2012-2-18 09:29 發表 各位早!!!好想JOin 你哋個星期五青公跑...可惜時間夾唔到 ... 又或者,我早少少走,喺深井join 你哋,都喺一個辦法!(因為我由灣仔返深井會快過去荃灣西...上埋屋企換衫都仲得!) ...

7:30有部分ching已在回程中,早少少好D(我依D慢脚就未到)

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

係呀,7-11師兄,我地呢道的確好好玩

原帖由 711FF 於 18/2/2012 11:11 發表

mill 姐,原咁好玩..有時間一定要呢玩玩.....

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

tight褲去沙田間三鐵店買有得試架

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

坦克我地食緊齋.好味道

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-18 11:57 發表
    tight褲去沙田間三鐵店買有得試架

本來打算今日入去睇下 點知唔記得帶會員卡=.=

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-18 11:57 發表 tight褲去沙田間三鐵店買有得試架

坦克ching,大慨在那裡呢,我看地圖都唔係好清楚

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-2-18 12:07 發表 坦克
    我地食緊齋.好味道

我番緊工, 如果唔係我都想去