香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   2.55%

該用戶從未簽到

今朝中左屎上最大整蠱

升級   76.25%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

我都嘆完㗎啡喇;-)
    原帖由 di692 於 2012-2-18 12:07 發表 坦克我地食緊齋.好味道

升級   100%

慵懶

三鐵店在沙田瀝源商場,在新城市廣場沿沙田中心、好運中心再過橋就到瀝源,見到吉野家之後斜對面就係桇喇,有會員証正價貨品有八折架:-)

升級   2.55%

該用戶從未簽到

拎住件網衫跑左成16K .....

升級   100%

慵懶

回復 4301# 的帖子

中招你都仲跑得好快喎:-P

升級   2.55%

該用戶從未簽到

好彩做會員唔係送石頭咋,如果唔係小二比幾舊石頭我拎住跑就屎屎 ...

原帖由 tank1438 於 2012-2-18 12:57 發表
    中招你都仲跑得好快喎:-P

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-18 12:55 發表 拎住件網衫跑左成16K .....

哈哈哈

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-18 12:55 發表 三鐵店在沙田瀝源商場,在新城市廣場沿沙田中心、好運中心再過橋就到瀝源,見到吉野家之後斜對面就係桇喇,有會員証正價貨品有八折架:-)

有八折差咁多,都係拎到証先去

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-18 13:03 發表 好彩做會員唔係送石頭咋,如果唔係小二比幾舊石頭我拎住跑就屎屎 ...

你去食素菜了?

升級   69.47%

該用戶從未簽到

大家好,我叫史賓沙,係新加入嘅癲友,好開心今早第一次參加約跑,好多謝班長、Kenny、和其他Ching,特別要多謝Add文Ching施展「𣊬間轉移」大法幫我們影咗好多沙龍,希望遲D同大家跑多D,如果星期六多D約跑就好勒,星期五我通常趕唔切,
    無意間看了通勝,原來今日宜「出行」、「移徒」,各位今日未出汗嘅快腳la

升級   69.25%

該用戶從未簽到

【小二報告】今日終於在歡笑聲中完成了「荃新癲地~週六四圍跑之青衣齋宴環島遊」(約20km)

今日出席有Kenny師兄(領隊)、小二、paul師兄、Cavin師兄、大頭蝦(Jacky師兄)、亮哥、Thomas師兄、Michael師兄(剛入會)、史賓沙師兄(剛入會)及Add文兄!(合共10丁)

多謝大家參與! 大家都好叻仔!叻女! 尤其大頭蝦,你抱病在身仍然堅持完成,我們很欣賞你!但亦請你好好休息!

致Cavin、Michael、史賓沙師兄:如欲閱覽今日約跑的照片,可pm email / 面屎書給小二

ps:小二發現大家全程都係「四萬咁口」,就算「影相出沒A...偷拍」,我地都係「笑容滿面」(好明顯大家成日練習坦克大師兄既招牌笑容)

未知坦克師兄、perre師兄及成成既「田夫仔」約跑情況如何...??(分享一下啦!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 taitung 於 2012-2-18 16:08 發表
    大家好,我叫史賓沙,係新加入嘅癲友,好開心今早第一次參加約跑,好多謝班長、Kenny、和其他Ching,特別要多謝Add文Ching施展「信間轉移」大法幫我們影咗好多沙龍,希望遲D同大家跑多D,如果星期 ...

史賓沙師兄:
    多謝你來參與,小二都怕你唔習慣我地既「輕鬆跑+觀光團」的約跑模式,其實星期六早上我們也會個別約跑,有時只有2、3丁,所以無刻意出post
    如果日後你有其他約跑路線建議,也歡迎大家提出。

其實我地呢度好熱鬧...晚上仲開心...班癲友係「晚上出沒...凌晨出沒...」!哈哈哈!小二會繼續向你介紹下癲友成員,你今日跑完圓玄湊女趕得切嗎?
    ps:史賓沙師兄,你記得scan自己的相片,再send去長跑網,我們的會員證就有你個嘜頭ga la!

升級   69.47%

該用戶從未簽到

收到,凌晨出沒啱我架,我有時都會星期六半夜十一二點喺西鐵站度跑,二點都試過,由人樣跑到變鬼樣

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 taitung 於 2012-2-18 16:39 發表
    收到,凌晨出沒啱我架,我有時都會星期六半夜十一二點喺西鐵站度跑,二點都試過,由人樣跑到變鬼樣

哈哈哈!小二意思係佢地癲友...蒲上網既時間...係凌晨...唔係跑青公時間...

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-18 16:14 發表
    【小二報告】今日終於在歡笑聲中完成了「荃新癲地~週六四圍跑之青衣齋宴環島遊」(約20km)

今日出席有Kenny師兄(領隊)、小二、paul師兄、Cavin師兄、大頭蝦(Jacky師兄)、亮哥、Thomas師兄、Micha ...

無緣

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 taitung 於 2012-2-18 16:39 發表

小心安全呀,好耐之前試過有人打劫

升級   69.25%

該用戶從未簽到

總有機會的!放心!哈哈哈!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-18 16:55 發表

總有機會的!放心!哈哈哈!

哈哈,因為我係食素的,所以完全覺得依個event係為我而設

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-18 16:56 發表

哈哈,因為我係食素的,所以完全覺得依個event係為我而設

我地計劃緊下次搞...跑去寶蓮寺、長州...我地癲友太多活動啦...你有無意見呀?