香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

" />" /> " />" /> 各位癲友!小二返來啦現一一回信給大家

【以下排名不分先後】
Perre師兄:小二跑完32K,身體狀態100%良好,只係香港天氣太潮濕,小二需要時間適應!多謝關心!請問你公司雪櫃的哈根大食晒未呢?

Rhys師兄:為什麼你check小二幾時登入呢?呵呵呵!小二一直都有出現...只係忙碌於二務工作...所以呢幾日的確分身唔到!

turtle師兄:你的新名叫胡蘇師兄?哈哈哈!如果你想我地青公在8:30pm開多一場,咁就少睇下多唔多人啦!多謝你尋小二...好在你未出黃榜「刮」我出來...呵呵

大頭蝦:多謝你的sms及來電關心,因為小二忙碌「私屎」和「籌備100位小朋友既畢業典禮」,所以忙到沒有回覆你,小二知道你康復了8=9成,也很開心,祝你早日康復!

根拿屎:多謝你的sms,小二平安無事,當收到你的sms,小二感到很溫暖,令你擔心,請見諒!(其實是你不習慣小二無「炳」你呢?)

micrathon師兄:你「油」青公...係「全條」wor...唔好油到一忽忽lor...呵呵呵

mil姐:小二無事呀...只係最近較忙碌...下次再和你們一起食紅薯粉!

坦克師兄:小二絕對唔會離棄大家...請放心...小二班長既地位...係無人能代替...呵呵呵呵!

kevin,paul,joe,pck,海黑,eddy,大力,凌晨出沒A,kenny師兄等...眾癲友!小二平安無事,不用掛心,不過呢兩日...大家都傾得好開心啦....無左小二....少左人「炳」你地lor...係咪好唔習慣呀?呵呵呵!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

歡迎你回來啊班長∼跑完32k 100%良好果然有天賦,我跑開10-15k,連續兩星期日跑21k,依家隻腳有點痛,可能太心急,還是要跑番短一點>.<

升級   61%

開心
  • 簽到天數: 1 天

你地真係好勤力。
    我都好想跑,可惜仔仔病左,結果成個星期服侍大少爺……
    咁搞法,唔知幾時先練到有能力跟大家跑。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kogun 於 2012-2-25 01:15 發表
    你地真係好勤力。
    我都好想跑,可惜仔仔病左,結果成個星期服侍大少爺……
    咁搞法,唔知幾時先練到有能力跟大家跑。

kogun師兄:祝你的仔仔早日康復!

另,請問你是否需要背心網衫及tee??
    mil姐已pm給你....小二手上有貨....可在小二島給你!謝謝!

升級   61%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-25 05:36 發表

kogun師兄:祝你的仔仔早日康復!

另,請問你是否需要背心網衫及tee??
    mil姐已pm給你....小二手上有貨....可在小二島給你!謝謝!

早晨! 小二班長你都咁早∼
    我剛pm 你了∼ 有勞∼

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

各位早晨

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

咁多位早晨呀!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

早晨 !

Mil 姐我已遞交了入會申請,請查收.

升級   89.25%

該用戶從未簽到

早晨呀!又起床返學啦!(班.......長........早........晨.......)

升級   100%

慵懶

小二慢慢籌備你的工作先, 我地天日比賽見喇!

升級   2.55%

該用戶從未簽到

小二班長原來無事,真好喇!
    今天天氣好好,一陣食完野去青公跑一陣,不過訓周身醒好攰,唔可以跑太多!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-24 21:07 發表
    呢對鞋好型,好想買,但著親都係味精濃,未試過呢個品牌,請問呢款係厚底還是薄底呢?

對Asics 型號不太孰識, Asics 對我黎講真喺太貴.

淨睇外表,都喺似一對比較厚底,吸震較好既training 鞋.

倒不如花一兩草嘢整對白飯魚先,跑少少(2-3K), 睇下feel唔feel 到腳底落地位置先..
    又再跑多少少, 睇下自己慣唔慣著薄底同吸震較少既鞋去跑.

升級   37.6%

該用戶從未簽到

班長,回來就好了 !

升級   2.55%

該用戶從未簽到

胡子兄,呢對鞋我覺得好靚,買左都唔捨得跑,多數都用來去街用。

而我係1月4號已經買左對Rider 15 + 14,每對到目前只跑左180公里左右,按計劃,要到四月底每對跑夠400公里先會換鞋,雖然400公里對鞋可能仍好新,但換下鞋,比腳仔新鮮感都係好事。

至於換款,應該都會係Rider15,因跑慣左佢的感覺,但可能加多對Spacer AR4,試下輕身薄底的感覺!

升級   39%

該用戶從未簽到

終于升呢做左會員,宜家出動去油青公,天氣唔好所以油住半條來回先

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 micrathon 於 2012-2-25 11:34 發表 終于升呢做左會員,宜家出動去油青公,天氣唔好所以油住半條來回先
    恭喜micrathon 師兄~~

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

小二班長蒲頭就好,建議班長每小時打卡一次,向癫友滙報行踪。

升級   2.55%

該用戶從未簽到

日期:2月25日
    時間:上午十點半
    短評:今早不在狀態,需然仍KEEP到15公里在1小時30分內
    ,但都跑得好辛苦,同魔鬼玩左15K後,需要有天使獎勵雪糕一吓! ^.^

升級   100%

慵懶

原帖由 Turtle 於 2012-2-25 09:44 發表
    早晨 !

Mil 姐我已遞交了入會申請,請查收.

sorry 呀!入會表不是我負責的....你有將入會表SEND去指定的MAIL嗎 ?
    如果無問題的話..... 咁下次我帶埋件入會網衫比你啦!

升級   47.2%

慵懶
  • 簽到天數: 2 天

我想問下各位師兄師姐,我經常見你們都有約跑青公,但多數都是週五7:00pm , 不知會否有其他時間你們都會約出來跑呢? , 我都想參加跟各位學下野, 不過小弟跑得好慢可能會令大家火大起來.....