香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   2.55%

該用戶從未簽到

天使獎勵?

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-3-9 13:09 發表

明日齊囉,我陪你腳仔痛,你預我平路6分K左右慢慢Jog,邊行邊跑囉!" />" />h" />

perre哥,真係唔好意思喇,聽日個個對我對腳應該太激,又要放你地飛機,我依家訓一陣,睇下今晚去唔去jog埋幾k

升級   2.55%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-3-9 13:49 發表

perre哥,真係唔好意思喇,聽日個個對我對腳應該太激,又要放你地飛機,我依家訓一陣,睇下今晚去唔去jog埋幾" />" />" />" />" />hjk

下次我陪你跑平路丫, 我都想去葵芳跑下圈, 順便計下圈速, 叫埋大頭師兄啦~~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 tank1438 於 2012-3-9 09:31 發表
    早晨..返緊工...仲係好飽呀...!!" />" />
    MILL姐留左件蛋榚俾你...今晚攞俾你食呀...!!" />" />

好呀!多謝坦克仔, 今晚見喇!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

我都落黎行過圈先

升級   2.55%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-3-9 18:12 發表 我都落黎行過圈先

果然守唔到,身痕!

升級   2.55%

該用戶從未簽到

我個姿勢真係好似有D問題,所以會有腳痛的情況,請大家指導一下吧!

http://youtu.be/tadL3DvxKVA

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 5627# 的帖子

我既意見跟郭指的接近,明天見時再同你研究吓!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-3-9 21:33 發表
    我個姿勢真係好似有D問題,所以會有腳痛的情況,請大家指導一下吧!" />" />hjgh" />jg" />h

http://youtu.be/tadL3DvxKVA

唔識睇,比唔到意見,會唔會係膝蓋伸得太直?

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-3-9 18:53 發表

果然守唔到,身痕!" />" />

好開心呀,跑左個10k,超慢地7k/mins,見到大家好開心∼

升級   2.55%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-3-9 22:26 發表 好開心呀,跑左個10k,超慢地7k/mins,見到大家好開心∼

跑完腳仔有無事?

我今晚跑左廿分鐘,自拍左條片!

明天我都用超慢先,試下腳仔點先,下星期搵二晚去葵芳運動場,試學睇住條片玩彈來彈去,試下改善腳掌落地的方式,要花時間去另肌肉產生記憶先得,唔改善,好難再加長距離!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-3-9 22:34 發表

跑完腳仔有無事?" />" />jhlkj" />" />" />jhlkj" />

我今晚跑左廿分鐘,自拍左條片!" />" />" />" />" />hjk" />" />" />" />" />" />hjk" />

明天我都用超慢先,試下腳仔點先,下星期搵二晚去葵芳運動場,試學睇住條片玩彈來彈去,試下改善腳掌落地的方式,要花時間去另肌肉 ...

跑完左膝小不適,但不至於痛,回家即冰敷
    我見你係用腳跟著地架喎,改前腳掌會唔會好唔慣?
    我都係要加強肌肉,唔係都係加唔到距離

升級   37.6%

該用戶從未簽到

很高興第一次見到Rees hing 同 Gunners hing 同其他 chings....

今晚背住件"負資產"跑, 跑5k-6k 都還OK....但跑到去青龍頭已經想屎, 有意欲想掟佢落海!!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-3-9 22:26 發表

好開心呀,跑左個10k,超慢地7k/mins,見到大家好開心∼

跑左個10k........

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Turtle 於 2012-3-9 22:50 發表
    很高興第一次見到Rees hing 同 Gunners hing 同其他 chings....

今晚背住件"負資產"跑, 跑5k-6k 都還OK....但跑到去青龍頭已經想屎, 有意欲想掟佢落海!!

胡蘇哥個負資產都幾大舊,係唔係要黎做特訓
    你後尾係唔係去到青龍頭再番屋企?

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Turtle 於 2012-3-9 22:51 發表

跑左個10k........

我一心係諗住見到第一個回程的就跟住回程,但係唔知點解我miss左

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-3-9 22:54 發表

胡蘇哥個負資產都幾大舊,係唔係要黎做特訓" />" />
    你後尾係唔係去到青龍頭再番屋企?

D 路人以為我著草系馬灣上船..........
    青龍頭再番深井....

我見到有個ching 都入青龍頭...我前面係Eddy

升級   76.25%

該用戶從未簽到

噢,頭先我老婆話:點解你隻表唔同左架?新架?

升級   2.55%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-3-9 23:05 發表
    噢,頭先我老婆話:點解你隻表唔同左架?新架?" />" />

你答佢,果日見到有間錶舖租太貴執笠,我見特價百幾蚊咪買來跑步粗用囉,整爛左都唔肉尺丫麻!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-3-9 23:09 發表

你答佢,果日見到有間錶舖租太貴執笠,我見特價百幾蚊咪買來跑步粗用囉,整爛左都唔肉尺丫麻!" />" />

哈哈,咁又唔使,我地都唔太理對方買野,不過自己最近買太多野買到自己都心虛