香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿兄:早晨呀!相信kevin 和jacky兩丁友,睇完「晨光第一線」...現在齊齊去左飲早茶lu...等我call下佢地「打包」俾我...食!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

早晨呀,小二班長,飲左早茶未呢

升級   69.25%

該用戶從未簽到

andy、pck、bonsir、eddy,咁多位師兄!
祝大家新年快樂!身體健康!長跑長有!
今星期五有青公約跑呀!記得報名啦~~!!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-1 08:48 發表
根拿兄:早晨呀!相信kevin 和jacky兩丁友,睇完「晨光第一線」...現在齊齊去左飲早茶lu...等我call下佢地「打包」俾我...食!

整多碟蝦腸吖,唔該

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-1 08:48 發表
早晨呀,小二班長,飲左早茶未呢

早晨呀!根拿!小二一訓醒...面又未洗,牙又未刷,頭又未梳  ...立即上在吹水區...見見大家!
小二未食野呀...唔知食乜好...你食左早餐未?你是否工作中?

kevin,小腿抽筋...小二想食...雞包仔、淨腸粉走屎油、燒賣走肥膏、九菜餃、蒸素餃、上素粉果,飲普洱!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 1345# 的帖子

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-1 08:53 發表
hgjD141" />" />" />" />hj

根拿,不如我地玩下...「唔好寫文字...用圖像表達...睇下我地有無默契...明唔明對方講乜?」

(估下小二想講乜)

升級   98.9%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

(根拿兄!多謝你陪小二在2012年第一個早上...玩「無言遊戲」-->雖然你估唔到小二講乜)
今晚小二會跑青公(希望可以跑到去7-11...然後買雪糕...獎勵自己!!)
小二要留下2012第一條腳毛係青公...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 Gunners 於 2011-12-31 22:48 發表
    巧令呀,多謝^^

根拿兄, 你講緊你自己 ?
    小二班長早晨, 各位青公同學仔早晨呀!
    小二的心意card的確又好靚啊! 謝謝你!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-1 10:18 發表

根拿兄, 你講緊你自己 ?
    小二班長早晨, 各位青公同學仔早晨呀!
    小二的心意card的確又好靚啊! 謝謝你!

Good morning!Miss Mil (青公班主任)
    小二班長報告:今日青公同學仔應該大把節目!
    不過小二班長會把守大本營!請放心!

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-1 10:32 發表

Good morning!Miss Mil (青公班主任)
    小二班長報告:今日青公同學仔應該大把節目!
    不過小二班長會把守大本營!請放心!

小班長, 我成日打錯字....點做班主任呀!
    我今日無節目呀! 我要在家養肥豬..食番多d野, 今晚要瞓番覺好ga....等天日有氣有力, 跑味精濃半馬~~~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-1 10:58 發表

我今日無節目呀! 我要在家養肥豬..食番多d野, 今晚要瞓番覺好ga....等天日有氣有力, 跑味精濃半馬~~~

加油呀,靚靚班主任

升級   37.6%

該用戶從未簽到

昨晚沒睡呀 ...立刻回家訓lu~~...累c jacky c兄喇 他還要上班=.=

送上晨光第一線~~

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2012-1-1 11:11 發表

加油呀,靚靚班主任

都要有油先有得加架....你請我食番餐啦! 我就有氣有力了

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-1 10:58 發表

mil班主任!小二都成日計錯數...癲友都叫我「班長」啦...!
    小二明早6am 坐車車去「味精濃」做二公...我地有幾個癲友都參加...所以小二更加要入去支持...
    今晚小二跑完青公都要早D訓...(等小二影下深井7-11留倩影 ...)...不過都唔知跑唔跑到...(去到嘉頓已經笑三聲)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-1 11:11 發表

加油呀,靚靚班主任

根拿兄...仲有小二班長呢...你唔讚我「靚靚」既...
    咁又係...你怕班主任將你既操行變成D grade...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

晨光第一線呀!!~~~多謝kevin和jacky師兄代表癲友上左大東山 (其實大東山係邊??)

jacky師兄仲要直踩返工呀...相中既小腿抽筋...對眼係真係要用「牙籤撐住」...

反而kevin個樣仲好精神wor...果然係毅行表表者...喜怒不形於色 (其實你地應該...累到抽晒筋...辛苦晒 !)

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-1 11:28 發表
    " />" /> " />" /> " />" /> 晨光第一線呀!!~~~多謝kevin和jacky師兄代表癲友上左大東山" />" />hkjhk (其實大東山係邊??)

jacky師兄仲要直踩返工呀...相中既小腿抽筋...對眼係真係要用「牙籤撐住」 ...

去gxxglx map 自己search la~...我都好眼訓=.=我重要咩住勁多野上落山lor