香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   6.67%

該用戶從未簽到

回復 1561# 的帖子

我o甘慢好易介之咼..

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 1581# 的帖子

慢到半馬快我四分幾

升級   6.67%

該用戶從未簽到

回復 1582# 的帖子

你操多個月渣馬快過我架啦!因我有個100K山賽2月中比賽..所以我渣馬會HEA住跑!

坦克最少有一個著長跑網衫師兄跑1:24....有好多好多個冇著網衫師兄師姐都好快.
    我只係冰山一角..

升級   69.25%

該用戶從未簽到

Kevin同學仔:好啦...小二班長記錄低...你請假一天啦...
    咁你係咪「咩住」d食物及bbq叉,跑入屯門呀...小心D叉呀...唔好"吉"大脾
    希望下星期五可以再見到你啦...小二好勤力跑步,希望可以和你平排跑...

祝你星期六有個美味又好玩既BB燒!!(煨舊蕃薯俾小二班長食wor...苛K?)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二跑完青公回來啦...今次跑到去深井7仔門口(影左相做證...旁邊是椰X閣西餐店)
    不過今次聽坦克師兄既建議...跑入嘉頓(深慈街)==>不過好靜...驚驚地....
    然後跑入「縉X居」既外圍...真係跑屎...然後一出就見到7-11...好開心!好興奮!
    最開心係...今次小二轉了跑姿...雖然慢好多,但很舒服.... (小二本月跑了26km)

升級   100%

慵懶

回復 1585# 的帖子

叻喇,咁樣跑多四百米左右,全程約13.6km架喇!

升級   100%

慵懶

回復 1583# 的帖子

我梗知大把勁人喇,但你跑山無操路跑都咁勁,果度厲害嘛!
    正如我一路都話我仲有好遠的路都未去到可以用勁字黎形容自己一樣!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 1585# 的帖子

班長好勤力呀,我呢個月都未跑過

升級   0%

該用戶從未簽到

小二好叻呀!又跑遠了!

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦晒咁多位2公及多謝各位長跑網友沿途打氣!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-3 22:25 發表
    小二跑完青公回來啦...今次跑到去深井7仔門口(影左相做證...旁邊是椰X閣西餐店)
    不過今次聽坦克師兄既建議...跑入嘉頓(深慈街)==>不過好靜...驚驚地....
    然後跑入「縉X居」既外圍...真係 ...

才過了3日 你就跑了26km la 真利害~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-3 22:33 發表
    叻喇,咁樣跑多四百米左右,全程約13.6km架喇!

quote]原帖由 tank1438 於 2012-1-3 22:33 發表
    叻喇,咁樣跑多四百米左右,全程約13.6km架喇! [/quote]

坦克師兄!小二就係想你「讚下」ar ma...
    小二算係勤力ga la...小二會好好將你所教既...銘記於心...

師兄...係咪好感動呢 ...既然小二咁乖...可唔可以請我食「銀莎

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 pck 於 2012-1-3 22:43 發表
    小二好叻呀!又跑遠了!

PCK師兄!小二很掛念你!昨天在味精濃見到師兄...你全程跑得好輕鬆wor,仲笑笑口,是否PB左呢?

小二都好驚訝自己可以跑多左....每次跑多DD...唔覺唔覺咁....真係「癲既」!!

當然小二都係慢跑,但每次完成後,心情好興奮!唔識形容!!

希望有機會在青公再和師兄一起hea跑啦...呵呵呵!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿兄:小二在1/1及3/1,分別跑左兩次青公,兩次加埋有26km (今次無計錯數ga!),其實小二班長咁勤力,係因為夏天快到...班長想穿D性感小背心... (你唔准作嘔ga!唔係嬲屎你!)

kevin:我真係跑左26km ga...無計錯數,坦克師兄可以做證,我仲影下照片tim...哈哈哈!因為我好想超越你!你是小二第一個目標!

升級   6.67%

該用戶從未簽到

回復 1587# 的帖子

坦克..勤力D就得...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-3 22:52 發表

師兄...係咪好感動呢

登錄/註冊後可看大圖
    ...既然小二咁乖...可唔可以請我食「銀莎

登錄/註冊後可看大圖

Sorry班長,上次拿了台北手信....唔甜既花生糖出黎,唔記得請妳食 金沙 添! 放在背狼裡希望無壓扁了,下次請妳食吧,妳咁勤力,獎勵下妳! 不過要量入為出,唔好量化寬鬆,顧住肥屎!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

小二好厲害, 繼續努力, 界坦克和大B哥為目標

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-3 23:11 發表 根拿兄:小二在1/1及3/1,分別跑左兩次青公,兩次加埋有26km (今次無計錯數ga!),其實小二班長咁勤力,係因為夏天快到...班長想穿D性感小背心... (你唔准作嘔ga!唔係嬲屎你!)

我唔會作嘔,係真嘔呀

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-1-3 23:27 發表

Sorry班長,上次拿了台北手信....唔甜既花生糖出黎,唔記得請妳食 金沙 添! 放在背狼裡希望無壓扁了,下次請妳食吧,妳咁勤力,獎勵下妳! 不過要量入為出,唔好量化寬鬆,顧住肥屎!

亮哥!小二每日只係一粒朱古力...好乖ga...咁下星期五...你記得帶粒「金莎」獎勵小二wor...苛k?(多謝亮哥~~!! )

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2012-1-4 00:01 發表
    小二好厲害, 繼續努力, 界坦克和大B哥為目標

係呀!小二既最終目標就係「畀屎」坦克和大B哥!!(不過...要等20年後...)