香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-11-12 10:20 發表
唔該晒師妹報告,呢d意外失散真係好難講,下次事先講好路程就應該無問題,不過有7哥極速狂追你地跑去邊佢都一定追到。
另小弟想問下你地荔枝角至荃灣條路好唔好跑,大約多少K?

你睇吓下面由第p.26 Copy出來的路線ar, 我哋4個(連711ching)在toilet門口等咗十幾min, 跟著又照足原定行程來跑, 仲留意著個電話有冇響, 真係甚麼都做足啦, 仲有明明睇住三個ctse走近toilet我哋先入去, 咁都可以走失, 唉~~ 下次阿貓唔該帶電話, 你唔帶又唔記得D電話, 你叫我哋點搵你~~~

引用:
原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-11 12:05 發表

放心wor,我會睇住時間玩既,漫遊到咁上下就會返轉頭" />" /> ,話事話joe兄可唔可以講講今日17K條路線會點走法呀" />" /> ?

荔枝角公園 ---> 荔景山路 ---> 葵福路 ---> 楊屋道 ---> 馬頭壩街 ---> 荃灣公園 ---> 海傍緩跑徑來回, 之後原路返.

升級   100%

該用戶從未簽到

仲有呀阿cat, 昨晚係你電話留咗言你又例牌唔覆, 雖然都估到你哋冇嘢嘅, 但係都唔該係咁意覆覆佢啦, 因住下次狼來了冇人理呀~~

升級   52%

該用戶從未簽到

711PM
嘩!.......你好利害, 跑到入屯門, 連 "車錢" 可以慳埋,
好在你番我地回頭,不然跑到深井食 ”燒餓”

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-12 11:16 發表
仲有呀阿cat, 昨晚係你電話留咗言你又例牌唔覆, 雖然都估到你哋冇嘢嘅, 但係都唔該係咁意覆覆佢啦, 因住下次狼來了冇人理呀~~

唔使驚~~
貓姐咁打得
一定打鬼死隻衰狼啫

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-12 10:10 發表

......我幫fung sir賣廣告:fung sir打算明年3月8-9日參加山頭霸王,他現正尋求男或女的partner組隊混合組... ...

少少更正及補充: 山頭霸王2009的舉行日期為3月7日及8日(六及日), 現己接受報名, 詳情請見網站http://www.raleigh.org.hk/program/channel.php?channelID=44&channelName=%A4s%C0Y%C5Q%A4%FD+2009&&lang=hk

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-12 11:25 發表

少少更正及補充: 山頭霸王2009的舉行日期為3月7日及8日(六及日), 現己接受報名, 詳情請見網站http://www.raleigh.org.hk/program/channel.php?channelID=44&channelName=%A4s%C0Y%C5Q%A4%FD+2009&〈=hk

我都會參加~~
我都問緊個朋友仔~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 10:44 發表

......1st gorup代表joe ching亦曾打算補救~eg. 洗唔洗報警備案呢? 走失貓???~~...

都冇嘢需要補救......不過有打算搵D貓糧引番隻貓返嚟~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-11-12 11:16 發表
仲有呀阿cat, 昨晚係你電話留

SORRY JOE CHING…catcat 回到家first time call 左我la~..其實我都應該call下你報平安的..因為佢趕住白白,可能諗住call 一個就ok la~佢以為我地一齊食飯ar ma

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-12 11:16 發表

哎呀...知啦..知啦...
我回家就馬上call back vhtober,我以為佢同亞kin及你dinner緊......
點知,今早睇lee度d message,先知我地昨夜分左4 group人食........
sorry啦......我臨訓前(around 12:45am)才聽番mobile d 留言,我諗住你同vhtober一齊架嘛...所以才無覆.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-12 11:26 發表

我都會參加~~
我都問緊個朋友仔~~

如果你個朋友唔玩,你考慮join fung sir一group呀....
因為我同joe ching都會玩,到時兩group人可以一齊行,多個照應...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 11:53 發表
[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-11-12 11:16 發表

登錄/註冊後可看大圖

仲有呀阿cat, 昨晚係你電話留

SORRY JOE CHING…catcat 回到家first time call 左我la~..其實我都應該ca ...可能諗住call 一個就ok la~佢以為我地一齊食飯ar ma

係呀....我以為你地一齊dinner呀嘛

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-12 12:04 發表

如果你個朋友唔玩,你考慮join fung sir一group呀....
因為我同joe ching都會玩,到時兩group人可以一齊行,多個照應..." />" />

多個照應???
妳拿把刀子出來幹嘛

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-12 12:05 發表

係呀....我以為你地一齊dinner呀嘛" />" />

<------------------- 隻衰貓怪可憐的~~

升級   0%

該用戶從未簽到

phenli ching..實質上.你Saturday 來唔來ka…
catcat, E + 1511行動有幾多人報名參與左KA??經過今次慘痛教訓….我諗我地下次行動要有多D組織性至得, 你知LA..我地個團隊會越來越多人~下下都有E D 意外發生就不太好LA

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-12 12:08 發表

<------------------- 隻衰貓怪可憐的~~

~~都係D貓嘅習性, 話完D貓要同佢順毛掃番吓至得~~

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 12:28 發表
phenli ching..實質上.你Saturday 來唔來ka…
catcat, E + 1511行動有幾多人報名參與左KA??經過今次慘痛教訓….我諗我地下次行動要有多D組織性至得, 你知LA..我地個團隊會越來越多人~下下都有E D 意外發生就不太好L ...

剛與貓姐溝通過~~
我的決定是來不到

原因:
1. 我以為你地晚上跑
2. 個日我要返早班~

唯有下次再join你地
已叫貓姐將我名字剔除

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-11-12 12:31 發表

~~都係D貓嘅習性, 話完D貓要同佢順毛掃番吓至得~~

joe ching~~你有看昨天的報紙嗎?

有一篇說貓x會傳播病菌~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-12 12:35 發表

剛與貓姐溝通過~~
我的決定是來不到

原因:
1. 我以為你地晚上跑
2. 個日我要返早班~

唯有下次再join你地
已叫貓姐將我名字剔除

藉口多多呀你....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 12:28 發表
catcat, E + 1511行動有幾多人報名參與左KA??經過今次慘痛教訓….我諗我地下次行動要有多D組織性至得, 你知LA..我地個團隊會越來越多人~下下都有E D 意外發生就不太好L ...

暫時有4個人參加呀....

升級   100%

該用戶從未簽到