香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

我想補充一下:
我覺得無論vhtober做唔做運動,佢個頭腦都唔係幾清醒既.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-12 15:22 發表

我想補充一下:
我覺得無論vhtober做唔做運動,佢個頭腦都唔係幾清醒既.....
" />" />hiuijhkj " />" />hiuijhkj

咁都比你留意到~~~

升級   52%

該用戶從未簽到

CAT CAT
你都好利害, 玩 "山霸" ,
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-12 15:40 發表
CAT CAT
你都好利害, 玩 "山霸" ,

我都係第一次玩咋.....希望唔會拖累joe ching啦....

順便同各位SSP街坊隊員及fans講聲:
希望大家多多贊助,山頭霸王個比賽我要籌最少$1000呀.....(捐款$100可以有收據退稅的)
昨晚跑步後大家分開了4 group人食飯,同唔到大家募捐tim.......
嘿嘿.....下次見面,請大家有定心理準備....

多多益善,小小無拘,善希善報,福有尤歸.....

升級   0%

該用戶從未簽到

問題是出在 group 1 定 group 2 ar ?~係唔係group 1+3+4又由於太急..所以標左入toilet之後..group 2又由於無留意/根本見唔到所以走過左~~~係唔係咁ar各位?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 16:16 發表
問題是出在 group 1 定 group 2 ar ?~係唔係group 1+3+4又由於太急..所以標左入toilet之後..group 2又由於無留意/根本見唔到所以走過左~~~係唔係咁ar各位?

lee個組員既分析好合理....
唉....都唔明解點解group 1+3+4急得甘緊要既,而group2因為太想加把勁從後追上,所以根本無留意到其他隊員會全部"標"晒去放水

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT…發生了一件怪事…….今日下午有人來打算move “d野” 走 (你記得我講過有d”行李”在我個柴房架la…)d 人plan 了 sat 才來move…佢地走左之後~~~~有電話 ring~~~我間房.只有一條phone line~~~but..明明係桌頭phone d ring tone~~~又唔係我個phone ring, 仲要ring2次………….驚唔驚?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-12 16:27 發表

唉....都唔明解點解group 1+3+4急得甘緊要既,而group2因為太想加把勁從後追上,所以根本無留意到其他隊員會全部"標"晒去放水

hgj" />" />jufgu

應該唔關Group4事wor,我同堅兄除咗最初係美孚西鐵放水站停留咗一陣等埋Group2之外都冇入過其他放水站。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-12 16:47 發表
CATCAT…發生了一件怪事…….今日下午有人來打算move “d野” 走 (你記得我講過有d”行李”在我個柴房架la…)d 人plan 了 sat 才來move…佢地走左之後~~~~有電話 ring~~~我間房.只有一條phone line~~~but..明明係桌頭 ...

甘d 電話聲係在柴房入面還是係你個位既後面封墻傳出黎??
有可能同以前套鬼片"RING"既情節一樣............
"佢"可能想你代"佢"伸冤呀......不如你開"佢"個集vcd睇睇條片,睇下"佢"有無俾d線索你啦....

鬼片同恐怖片lee家野,我就最鐘意睇架啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

我又唔係包公…申mud 鬼冤jack……聲音~是從”行李” 中傳出來的…我坐在無人理的柴房ma…個comer就是那些行李law~唉..唔睇ar..我又唔識佢

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-12 16:27 發表

hgj" />" />" />" />jufgu

其實我已經統一咗所有Ching/Ctse到美孚圖書館旁的放水站放水gar la. 之前阿Fung Sir想到另一個放水站去住先, 我都叫佢等陣一齊係美孚圖書館放水站先去, 到站前一段路口小弟直程企定定係度恭候各位進場往放水站, 兼指引方向, 直至最後一group嘅全部組員到達才繼續跑(D Ching都見到gar~~). 到我放完水出來, 都見到Group 1,2,4係度等緊, 當Group 2全部組員攪掂晒之後數人數, 見唔到711Ching, 當時問到嘅答案係711已先走一步, 速放荃灣去了, 所以當時才繼續"集齊一套"跑往巴士總站上荔景山路gar, 所以絕對不存在邊group去得急唔急嘅問題~~" />" />

另外在恭候期間, 見到Group 2嘅Cat etc都係照Group 2嘅步伐速度跑過來, 不似有特別加速嘅情況, 跟著我講到明前面DChing已去了放水, Cat仲話乜成日都要放水gar......唉, 我都唔想踢爆gar, 但係你D"故事"寫得太精彩啦, 都要係度澄清番, 唔好以為我禽晚黑麻麻睇唔清楚兼失憶至得gar~~" />" />

仲有, 我特登安排跑荔枝角公園路線, 係因為有水機同放水站等各位Ching/Ctse上荔景山路前可以有入有出gar, 咁都可以出問題, 嗚......" />" />

其實各位Ching/Ctse跑速有別, 好難要求跟同一個速度, 呢個都係人之常情, 類似嘅"意外"Ching/Ctse亦應不會感到太過意外, 不過以後有大堆人跑而跑後又想集齊一套兼"報平安"嘅話, 各"核心"Ching/Ctse就應帶電話作溝通la~~j" />" />jk

升級   0%

該用戶從未簽到

其實~report 至此..都係唔多明白...點解 2group 會見唔到眾人既???唔明的事太多..算罷la
不過非常認同joe ching 的講法 "各核心 "ching/ctse 就應帶電話作溝通"~~因為意外d野真係話唔埋~如果真係有咩事..唔止係走失咁簡單ma..今時今日出來江湖行走..無mobile 又點得呢?

joe ching 唔好咁興la....從你禽晚call 爆catcat 機..已知你係負責任既領隊la~ ~(你果句集齊一套..好搞笑~~~集齊左有野換乎?)

升級   52%

該用戶從未簽到

joe ching
其實 cat cat 都好心急想join番你地, 但可惜找不到, 冧住你地會在"熱情如火"食野等, 佢一到了餐廳即刻借電話留言, 其實真係需要"帶電話作溝通" ka,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-11-12 22:51 發表
joe ching
其實 cat cat 都好心急想join番你地, 但可惜找不到, 冧住你地會在"熱情如火"食野等, 佢一到了餐廳即刻借電話留言, 其實真係需要"帶電話作溝通" ka,

係ar~~佢都已經搞盡腦汁....竟然在自己個voice mail 改左個greeting 係叫我地在"熱情如火"等~~佢唔知改番個greeting 未wor...未就好笑law~~~~

升級   52%

該用戶從未簽到

vhtober:
我冧cat cat 一定未改, 佢可能明天上來......先記得.....

升級   0%

該用戶從未簽到

我都想聽下~~~~佢頭先call 我都無提佢改番~~o 完 t ~甩佢底 無同佢dinner 去左馬x松買33~有discount ma~我仲買左套戰衣~仲有條patella band~(catcat 上次見我扎果條呢, 扎在個波x蓋架~終於找到是nike 的~~好鬼開心 )  saturday 可以用新野~~~

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-12 16:15 發表

我都係第一次玩咋.....希望唔會拖累joe ching啦....

順便同各位SSP街坊隊員及fans講聲:
希望大家多多贊助,山頭霸王個比賽我要籌最少$1000呀.....(捐款$100可以有收據退稅的)
昨晚跑步後大家分開了4 group人 ...

預埋我呀!!!! 多謝多謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 phenli 於 2008-11-13 00:00 發表

預埋我呀!!!! 多謝多謝" />" />

phenli ching...是預你的donation or 參加山霸 a????

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-13 00:03 發表

phenli ching...是預你的donation or 參加山霸 a????

當然係
善有善報~~~
啦!!